57

Анонимен

преди 7 години

На колониалните аборигени не им трябва да знаят много-много. И без друго взеха да надигат глава, милите. Ей сега с дьордовия *** да ги лепнем през ръцете.

56

Анонимен

преди 7 години

хахаха!!! Значи БСП СА НА ВЛАСТ ;-) браво браво!

55

Анонимен

преди 7 години

До ГОСПОЖА ЙЕСНа госпожа Йес и отпускаха пари, но на товаришч Эст му спряха парите, като защита европейски пари да не отиват към Москва по престъпни бесепарски схеми.

54

анонимен

преди 7 години

Как един пожарникар за една нощ стана генерал,телевизионен герой, и с един нищо не значещ физкултурник чантаджия в МВР направиха голяма партия ,че и избори спечелиха-с жълти стотинки сигурно,или защото са много умни и талантливи.Кога му стигна времето партия да прави,апартаменти да купува 6 бр таман -помислете си вие това нещо с заплата на държ служител от МВР можете ли да постигнете за 1-2 години.Абе някого някой прави на ***,ама кой кого не знам.

53

БХ

преди 7 години

Неред е министерството на културата... там какви батаци има,каква шуробаджанащина. Пияндурника който беше там досега също ще трябва да отговаря един ден. Скоро ще има новини и за там...

52

Анонимен

преди 7 години

Първия успешен ход на червения льотчик-президент...300 милиона по-малко....по спирането на парите ще ги познаете...;-) А уж летя сам със спартана до Брюксел....лоши порица спряха му паритееее...

51

Един от Северозапада

преди 7 години

Как ми се иска сега, някой да ни обясни тук, че план Ран-Ът няма, че не ни готвят заобслужващ персонал само, или за буферна зона....Не се бойте, ние сме горди европейци сега.Ще сеоправим, като дойде пак Бойко, ще вдигне заплати и пенсии и ще пуснат пак фондовете! Бързо в църквата, вместо да пишете-палете свещи за това!Месията пак ще дойде. Може и да доизкара до края 3-тияси мандат, а обещаното-накрая, до тогава-я камилата-я камиларя.Още ли сте тука? А ,да, и Путин е лошо джудже.

50

Армагедон

преди 7 години

Където е минал ГЕРБ - трева не никне. Където е минала Пръмовица - остава радиация за 500 години. През нашето образУвание минаха и ГЕРБ и Пръмовица. Представяте ли си какво е станало? Тотален погром!

49

сминдух енд чесън

преди 7 години

Другарката Кунева и още няколко екземпляра много успешно изиграха ролята на троянски кон, вдясно не остана нищо читаво след тяхната намеса през последните години

48

Анонимен

преди 7 години

"И колега, или колежке, кога БСП спечели парламентарните избори, колко депутата имат, и кога съставиха самостоятелно кабинет, смениха областните управители и началниците на Рпу по места?"Я вземе се събоди, това на 80% вече е изпълнено....скоро остава само РПУ-тата...А по спрените пари може да ги познаете!!!

47

Анонимен

преди 7 години

Г-жа Кунева-Пръмова, не беше ли министър на образованието в управлението на ГЕРБ до преди няколко седмици?Заради нейното некъдърно управление ли Брюксел сприра парите за наука и образование?Ми гласувайте пак за ГЕРБ!

46

ГОСПОЖА ЙЕС

преди 7 години

наричана от народа СНАХАТА на ЦК, е женския вариант на хамелиона другаря-господин ИВАН КОСТОФФ, или ТИКВАТА - бивш комунист-после бандит, и много други другари в миналото , а сега неуважавани господа и госпожи, псувани от всички

45

Истината за Тиквун

преди 7 години

Тунели се сриват, на прясно ремонтирани гари им падат покривите, европейците спират парите, заради нарушения на ГЕРБ, престъпността вилнее като в 90-те. Тиквата върна страната в детската градина. Това е истината.

44

анонимен

преди 7 години

Само БСП и Путин са виновни -да знаете.Това ви го казват и Бойко и Раданчо и вся синя ***.Те никога не лъжат -вярвайте им.Само манипулират,но виждате ли морала не им позволява,а у тях" морал" колкото си искаш даже могат да се удавят в него.

43

Анонимен

преди 7 години

До ГерберастияАко пиша "+", това означава че съм съгласен с твърдението ти. Няма знак че това е ирония, за да се постави"-". Каша!

42

реалист

преди 7 години

Бийко и образование, магаре и космос. Важното е че има пари за стиропор и асфалт. Те един ден ще произвеждат блага.

41

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен44 И колега, или колежке, кога БСП спечели парламентарните избори, колко депутата имат, и кога съставиха самостоятелно кабинет, смениха областните управители и началниците на Рпу по места?Май или съм проспал това, или имате ясновидски способности?

40

Анонимен

преди 7 години

По това може да познаете, че червените са ТУК - спиране на парите от Брюксел.....те са професионалисти в това!!!

39

ТИКВО ПРОСТА, Я КАЖИ

преди 7 години

За ЗАТВОРА ли си ТИ

38

Анонимен

преди 7 години

гласувайте пак за блока и герб ..... вече да се закрива тази държавица