62

Анонимен

преди 7 години

Геноцид е когато една етническа група намалява драстично или почти изчезва от дадена територия. По-голям геноцид по чисто обективни чифрови данни от този: 1989-2017 г. засега няма в нашата история.

61

мъченик

преди 7 години

До Анонимен64; Пак други са ви виновни,вие си ходете вечно със схлузени *** и после кой ме такова...Историческите и икономическите факти от развитието на страната през последните 138 години показва,че българите са генетично неспособни да създават и управляват държава.От Асен и Петър до Шишман на бъгарския престол са куманите, също тюрки.Но вие грижливо крието това. Именно зааради тази генетично недостатъчност Европа ви дава немец за българския престол.Когато го изритахте се видя какво можете

60

Анонимен

преди 7 години

Геноцид над българите е имало както от Турция,така и от Гърция и Сърбия по време на Междусъюзническата война.Особенно от страна Гърция.Отдавна трябваше да сме приели закон ,да наказва ввсеки който отрича геноцида и етническото прочистване на българи от техните съседи.

59

Анонимен

преди 7 години

ВОЛЕН ДА ПРОЧЕТЕ ИСТОРИЯТА 1878-1913 ГОДИНА. ТОГАВА БЪЛГАРИЯ Е СВОБОДНА.

58

до РУСКА ПУТИНОВА

преди 7 години

Не цапай Ботев и Левски с анадолските си коментари!Те такива като теб са ги скъсявали с една глава!

57

от Дост до атакист

преди 7 години

Вьпрос, до атакист!?!?Кого нарекоха пре 2014 год, злният пьрт в пленанарната зала, като бялата златка гласува за дпсето!? Ти ако не помниш, историята никога не забравя!

56

мъченик

преди 7 години

Идат съдбовни времена за тези земи.Живеещите тук(без крадливите елементи на кръдливото племе) много скоро ще трябва да решават съдбата си и да обевят селфдетерминацията си .Не може едно генетично нищожно,недоразвит крадливо,лъжливо,лениво племе-не умеещо да опложда жена си да управлява държавата. Държавата е висша форма на човешко управление и изисква възвишени хуманни и човешки качества на хора с висш характер.Скоро турчинът ще се разграничи от тези крадливи ***-ще дръпне плета.Глад ви чака

55

до ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Ей,шведе!Не е перЕфразира,а перИфразира!Но ти няма как да знаеш,така че простено ти е!

54

Анонимен

преди 7 години

И в момента около 5 милиона Волжки българи са ппдложени на репресии и асимилилация от руските окупатори, но бялата Златка дума необелва за това, защо ли?

53

bluesky1

преди 7 години

До ivailo1403 Кажи ми какво е ***, защото аз съм такъв да речем?

52

Анонимен

преди 7 години

Турската дума артик е приятел а Дост покровител. На продажните турски душици им пожелавам гечмиш олсун в затвора Сагамалджълар!

51

Анонимен

преди 7 години

До опааКога ГЕРБ са били в коалиция с ДПС?

50

до РУСКА ПУТИНОВА

преди 7 години

А бе,сега като Обама заминава на бунището на историята,а Хилари изяде шута от американците,пред чий портрет ще падате на колене?Една Меркел ви остана,но и тя е пътник!

49

bluesky1

преди 7 години

Чета коментарите и не мога да се начудя на злобата и настървението, което лъха от тях... Браво Волене, ти това искаш..пак ще влезеш в парламента!!! А на съфорумците ще им кажа: гладни и мизерни чакайте Волен да "изправи" историята...това може да Ви даде храна, достоен живот и бъдеще за децата ви, нали...всеки народ си заслужава политиците, а оттам и съдбата...

48

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТ С лека погнуса, към безродната ти партийна групичка пак ще попитам: защо бялото джудже барабар с БСП и ДПС не гласуваха тогава това?

47

Циник до 51

преди 7 години

Айде бе....партизанина - хващай гората...и земи башибозука с теб! Тръгнал си да пллашиш гаргите! Ей заради такива, като теб - ще ви мразят винаги! Ти не си българин - ти си турчин!

46

Анонимен

преди 7 години

България през последните 26 години води най помия.рската долна и гадна политика в света. Унищожиха всички българско. Нагли турци вилнеят в парламента, а другите са просто еничери. Предатели и некадърници. Геноцид е имало тогава и го има и сега през 2017. Няма такава страна в света. Разрушиха всичко, и последно искат да смачкат и духовно хората. Историята тръгнаха да сменят, герой да отричат. Това се нарича национално предателство.

45

опаа

преди 7 години

Не мина ,защото всички гербаджии се подложиха на турците-НИКОГА ПО-ВЕЧЕ ГЕРБ!!!!!!!

44

Анонимен

преди 7 години

Както се вижда рой чуждопоклонници се мъчат да изкарат българите като извършители на геноцид.Типичен пример за крадеца,който вика дръжте крадеца.И е резонен въпросът какво правят те в България при "жестоките" българи,как ли са оцелели,че и страх нямат за да ни плюят на родния ни език.А преди ПСВ има 1 Междусъюзническа и 1 Балканска,които ясно показват как гърци и сърби "братски" ни забиват нож в гърба.Затова е имало преселения на българи от Одринска и Беломорска Тракия,защото имаме добри съседи

43

Анонимен

преди 7 години

Време е на всичко що е мюсла да се премести в графата "дивак, не подлежи на опитомяване". Да се затворят границите с мюслите и да спрем всякакви контакти с тях.Очаквано развитие - спира тероризма, спират глупостите с "толерантност", а мюслите до 4-5 години ще се върнат на равнището от 10-ти век и ще почнат да се самоизбиват.Стига сме ги дърпали напред - тежат като воденичен камък на развития свят...