258

ДЖЕРИКО

преди 7 години

Ами с ЕС зле, а пък без ЕС още по-зле така, че трябва да си ***,оумен, че да искаш да излизаш от ЕС. Мнозинството от българи са с трезва преценка и не искат България да излиза от ЕС.

257

Аз

преди 7 години

Референдум за даване на Руско гражданство на всеки готов да произвежда лютеница, с която да захрани руската трапеза.

256

снайпера

преди 7 години

До 335С това търпение, трябва да си станал велик скиор:)))

255

Анонимен

преди 7 години

До Време е! 342И защо? И къде ще отидеш? Това ли са последните опорни точки?

254

Анонимен

преди 7 години

До ЕвропеецИ родителите ти сигурно са мързеливи и ***, защото са се родили и работили по друго време, за да има днес какво да се краде, така ли? Защото за тях няма фондове и фондации, няма *** грантове, лекарствата са скъпи, докторите искат пари, а радиаторите са откачени.... Отиди и им го кажи от благодарност, че са те създали и образовали! Гледай, "Да отгледаш гарвани", много подходящ филм.

253

Хаха

преди 7 години

Извадих си полука. Не си Българин ако не правиш лютеница за масата на руснака.

252

Анонимен

преди 7 години

Работих в Европа 24 години. Пенсионирах се с 3000 евро пенсия. Сега си живея в Бг царски.За тези които ще ми сложат минуси мога да кажа само: съжалявам.

251

Време е!

преди 7 години

Един референдум за излизане от ЕС и НАТО! Тъкмо да мине заедно с предстоящите избори. Давайте!

250

dp

преди 7 години

Добре е да се види, че единствените недоволни от членството на БГ в ЕС са руските слуги, а най-гласовити са троловете/агит-лешояди.Очевидно никой в БГ не е загубил и стотинка от членството в ЕС, а печалбата за правещите нещо е съвсем значимма - свободна търговия с цяла Европа (който не се е блъскал по митници да си освобождава пакети той не знае какво е това), продажби в ЕС, свободно пътуване... грачещите лешояди какво искат, да ги носят на ръце ли.

249

Мен

преди 7 години

Не знам, какво толкова сте се захванали с глупости. Чувствайъе се хора на света. Човек може да живее и работи навсякъде. След 100 години държави изобщо няма да има. Важното е да има мир и любов и хората да са свободни да бъдат такива, каквито искат да бъдат. Стига с тия деления по религии, партии, националности и прочие. Всичко това са бариери, които човекът сам е създал, но от които следва само мизерия и конфликти.

248

знайко

преди 7 години

До от ДанияПоздравления, за успеха!Но така никога няма да се видиш с господ, защото съм чувал че той е в България. С две думи, животът ти е провал. Само той може да те помни вечно, датчаните ще забравят.

247

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 328Амчи стой си там......Какво ми се перчиш? Хората обикновенно ги преценяват що за стока са по това КАКВО СА НАПРАВИЛИ ЗА ДЪРЖАВАТА СИ, а ти ми се хвалиш с твоето благосъстояние! Ами стой си там, даже няма никакъв смисъл да се връщаш, ти не си българин, ти си едно прасе, което ще отиде във всяка друга кочинка, където дават повече помия! Наздраве! Полза от тебе за България - НИКАКВА!

246

Анонимен

преди 7 години

До Наблюдател 331А от къде си сигурен че ако не бяхме в ЕС нямаше да сме многократно по-зле.

245

Анонимен

преди 7 години

До снайпераАз събирах 3 години за ски.

244

Българин

преди 7 години

Ние сме малка държава и трябва да сме към някой съюз. Най-вероятно ако не сме, ще ни разцепят и ще ни разграбят големите държави, понеже не сме особено сплотен народ. Стига да вземаме повече от колкото даваме и да не трябва много да им ходим по свирката на големите, нека си членуваме.

243

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 329Знаеш ли, заслужаваш да си живуркаш в това блато, дето НАЙ-ВЕЛИКАТА ЦЕННОСТ е яденето на банани и наличието на тоалетна хартия.......Пфу, мизерия, срам и позор за вида "хомо сапиенс"....Явно ти и такива като тебе по би им подхождало да си останат не в капитализма, а в първобитно-общинния строй!!! Срамота!!! Две хилядолетия след Христа, още да ви блазнят сребърниците.....Жалко за човешкия род!

242

Наблюдател

преди 7 години

Към Кисьов - явно не си е взел гинкобилобата. Много по-важно от влизането в ЕС за България е Съединението! Не е никак зле след като има проблеми с паметта да отвори справките на Евростат като за начало и да провери след 10 год. членство : Коя е най-бедната и най-корумпирна държава в ЕС! Коя е най-бързо изчезващата нация в Света, за което може да ползва демографски справки и на ООН, БАН, DW, дори на ЦРУ! Изобщо която му дойде на акъла ! В тях ще види реално каква е ползата на България от ЕС!

241

Мен

преди 7 години

Много обичате комунистите да изопачавате фактите. В България имаше сума заводи, за които ресурс в България нямаше и се внасяще от СССР, а те от нас купуваха земеделската стока. При падането на комунизма се очаквале срив, защото цялата ни икономика се въртеше около СССР и това си беше вмешателство в националната сигурност. А сега ми говорите кой бил работил за чужда държава. Че ние 45 години за България нищо не сме заработили освен виртуална реалност.

240

Анонимен

преди 7 години

До Тя 300Аз работя и живея в Европа. Идвам си в Бг най малко 2 пъти в месеца. Поддържам къщата си и ходя на гроба на роднините си по-често от живеещите в София. Аз съм роден в Европа, живея в Европа и се чуствам европеец. Това ми дава неограничени възможности за работа, кариера, почивка, култура, социално осигуряване и много други придобивки.

239

Пешо*

преди 7 години

Който не му харесва, да работи за по-добро ЗА НАС, не за някоя деуга държава.Или - билета и някъде извън ЕС, да видим за какво ще го бръснат