21

:-) ЕВАЛА :-)

преди 7 години

Моля уууууважаемите интелектуалци от поп културата Ни като се нашмъркат с бело да слагат бял чаршаф на колата , И ДА НЕ ГОНЯТ РОЗОВИЯТ ЗАЕК КОЙТО МИНАВА ПО ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА. И после да кажат по ТВ ,че съжаляват.:-) УУУУВАЖАЕМИ ШМЪРКАЛКИ ДАЙТЕ ЖИВОТ НА РОЗОВИЯТ ЗАЕК, ИЛИ НА ЛЕТЯЩАТА МЕЧКА, ИЛИ НА ПЛУВАЩОТО КЕНГУРО.:-)П.П. С обич От един розов заек,таралеж,***.

20

тцтц

преди 7 години

Ами ,то по тяхната логика пешеходеца винаги ще е виновен!!!

19

ля ля

преди 7 години

трябва да ги научите да спират хората - в чужбина видят ли те че се задаваш хората спират а тук се засиулват а даже извън софия и ти свирят и псуват! манталитет!!!за тия селски съдии дето само консумират без да без да създават - на пътищата да ги видим какви са смели там...

18

Гошо

преди 7 години

Пешеходната пътека не е тротоар. По нея трябва да се преминава с повишено внимание и без телефонни слушалки в ушите. Като видя разни тътрузещи се и хилещи се да преминават с патешка походка и плямпащи със забит в екрана нос, ми идва да сляза от колата и да ги изритам в някои части на тялото.

17

Анонимен

преди 7 години

съвсем скоро предстои амнистия за шофьорите причинили смърт на пешоходна пътека /ако има изобщо такива в затвора/. предстоят и дела заведени от шофьори убийци за причинен стрес от пешоходци носещи вина за смърта си на пешохона пътека. АБДУРДИСТАН!

16

ля ля

преди 7 години

и като е умрял или в кома пешеходеца как ще докаже какво се е слуичило?!?! а пък и да не е умрял как ще го докаже то не можеш да докажеш че Борисов и сие е ограбил държавата а то е видимо за всеки 2ри човек и кка да го докажем! за ккакво въобще ги рисувате тия зебри въобще!!! никакви равни права за български граждани и чужденци!!! разликата е до небето - ****И

15

JJ

преди 7 години

Страшни съдии... Щом тълкуват закона,както Дявола чете Евангелието, то наистина сме безправова държава!

14

Анонимен

преди 7 години

На съдията, приел безумното решение пожелавам неговите близки да са следващите прегазени на пешеходна пътека!

13

Анонимен

преди 7 години

Чайкайте бе, шофьорът в колата става свърх човек, така ли? Щом се е заврел в 1 тон железа, значи вече не е отговорен за живота на другите хора?Айде стига, машините си имат лоби!Роботите атакуват!!!

12

Анонимен

преди 7 години

До Бай ИванУтре някой Фитипалди ще отнесе детето ти на пешеходна пътека и тогава пак ще те питам дали е правилно. При това положение какъв е смисъла от пешеходната пътека? Аз така или иначе се оглеждам по 100 пъти, преди да пресека където и да е, защото не е ясно кой с малък атрибут и голямо его може да мине през мен само за да мине пръв и да не се прекара да даде предимство някому.

11

Анонимен

преди 7 години

Убий кола, спаси човек!Аа не става , колата има застраховка! Кво тук значи някаква си личност!

10

Анонимен

преди 7 години

не сме европа, у нас е опасно да се живее, как ще обясняваме на туристите, че вероятността да ги размажат на Пешоходна пътека е вероятна в 100% от случаите когато пресичат. ужас и безумие! далече от земята!

9

Анонимен

преди 7 години

Значи е законно да караш с превишена скорост и да трепеш. По тази логика ще кажат, че минаването на червен светофар е законно и карането пил също. Де*аааа вашата мама и бо*луците смрадливи.

8

бг

преди 7 години

Който шофьор има пари винаги пешеходеца ще е виновен за пред съда.Господ да е на помощ на пешеходеца!Има максима:Не се съди с по богат човек от тебе,защото губиш!

7

марги

преди 7 години

До Мъдро решение!Тогава ще почна да преценявам и да пресичам и без пешеходна пътека!

6

марги

преди 7 години

Защо не махнат пешеходните пътеки?? Щом не са за пешеходци? Длъжна ли съм да изчислявам скоростта на колите?? Да преценява шофьора! Нали той е по-силният! Таман се понаучиха да спират, и пак давай, гази на ред!

5

persian

преди 7 години

Не бе вие луди ли сте, дете на 8 години може да определи скороста на амтомобила и психическата нестабилнос та водача му. Ей в ИД има повече ред.

4

Петър

преди 7 години

Закривай тази държава, сериозно, няма смисъл. Скоро , ако някой нахлуе в дома ти, ще си съпричинител, защото не си сложил подходяща брава и не си направил сладки за " госта"

3

Мъдро решение!

преди 7 години

Автомобилът е техническо средство и не е с неограничени възможности за внезапно спиране! На пешеходна пътека или не - най - важно е хората да се оглеждат и съобразяват с пътната обстановка при пресичане на пътно платно!

2

...

преди 7 години

Е не... Такова диво племе сме. В Германия и Австрия колите спират още преди да съм се обърнал да се огледам дали идват коли, тук да видим сега кой ще спира на пешеходните. Точно бяха започнали да спират повече шофьори.