8

Анонимен

преди 7 години

НЕ ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ СА МНОГО АМИ *** СА МАЛКО

7

BURZUM

преди 7 години

Клоуни от криминалния контингент!Десет хиляди човека които неистово се стремят да напуснат България са им проблем а самите те всекидневно извършват престъпления ....мене ако ме питаш по добре тях да ги няма

6

Nadia Nikolova

преди 7 години

Минете покрай Халите уважаеми управляващи,но пеш,а не в лъскав служебен автомобил.Тогава ще видите за какво иде реч и ще видите,че там е пренаселено само с млади мъже сред които деца и жени аз нито веднъж не съм виждала.Та тези мъже струпвайки се на групички са тук за да бъдат на държавна хранилка и да не си помръдват пръста за нищо,или за да се намери някакво решение и тези,които са тук по икономически причини да бъдат върнати по родните им места?!

5

Анонимен

преди 7 години

На снимка-3 виждам непълнолетни фашистчета. Къде дремят органите ?

4

Анонимен

преди 7 години

Перко Перев Перата полицията му виновна че е ***

3

Анонимен

преди 7 години

*** МНОО РИВАТ ТИЯ БА, МНОГО БА ХАХАХАХАХАА

2

виц

преди 7 години

Отишъл Путин в Израел и там цяла тълпа равини го съпровождала и гледала всячески да бъдат учтиви с него. Застанали пред стената на плача и равините му казали: Тази стена е много свещена, каквото си пожелаете тук непременно ще се сбъдне. Путин ги погледнал така със съмнение попитал: Е, добре ако сега си пожелая нещо ще се сбъдне ли? - Е, точно сега не може защото софтуера е американски и ще трябва да се разберете с Тръмп да поднови лиценза, защото пари нема а без него стената не работи.

1

Анонимен

преди 7 години

Браво на фашагите. Само така с мигрантите.