218

Да си припомним

преди 7 години

Нарушила клетва ли?!? Да си припомним недотам далечната 2011 (!)

217

Анонимен

преди 7 години

Че те много важни въпроси разискваха за Бг! Сигурен съм че семействата на гладните пенсионери и на работещите бедни си лягат с разисквания по Кримската анексия и световният ред! Нито дума за Бг Коледата която е под патронажа на президента на РБ при положение че в Бг има хиляди тежко болни деца,чиито сем.правят и невъзможното забравени от силните на деня! Вместо това говореха за дрънкане на оръжия!Чака ни още много глад на филиики и студ на кутиики с тези прецеденти!

216

Вуйчо

преди 7 години

Тия па всичките емигрирали и хванали Господ за шлифера какво се интересуват от България.... Айде чао, щом сте заминали гледайте новите си родини и не ни мислете тук. Нямаме нужда да ни давате акъл колкото и да не ви се вярва.

215

А монополите?!

преди 7 години

Цеца като е толко отворена що не каза къде се намира сградната инсталация?! В съда се намира! Мая я даде, защото европейската директива не се изпълнява, въпреки че е публикувана в ДВ. А Цеца е юрист ужким, и ужким работи при законотворците. Хахаха уж за народа работи. Да бе да.

214

Вуйчо

преди 7 години

Абе разбирам, че не е хубаво да се съди за хората по външния им вид, но леля Цецка няма авторитетен вид на президент. Най-меко казано няма вид за президент на БЪЛГАРИЯ..............клета майка България. Отделно от това, в този дебат въпросната г-жа "бивша" комунистка постоянно се подхилкваше, задаваше нелепи шегаджийски въпросчета и подмятания като селска клюкарка. Аз самият не гласувам никога за тези клошове - кандидати в нашенските избори, но ако трябваше да избирам щях да гласувам за Р.

213

democracy

преди 7 години

Що не вземете да спретнете по една "Калинка" вие живеещите в България българи,и когато възнамерите да заминете за работа в чужбина именно точно за Русия да заминете?Ама няма да го напраите брее никогаа.Само от форумите се тупате че любите Россия а за работа U.S.A and Europe Union.Е на тва му се вика неблагодарно куче.Като станете близки с Путин дано да има куп нови ограничения за новопристигащи българи в всички страни от ЕС и Америка.Амин.

212

Анонимен

преди 7 години

Докато ви управляват децата на комунистите ще тънете в кал тиня и мизерия поне още 100 години!!!

211

Анонимен

преди 7 години

На тва с дядото може да повярва само някой роден след 2000г. обаче те ще имат право на глас на другите избори чак!

210

Хахааааа

преди 7 години

Цецка как се подсмкваше отвреме навреме. На какво и тя не знае. Що й требеше да си проси тоя дебат?! Доизложи се.

209

Анонимен

преди 7 години

Румен Данговски съпругът на баба цецка е бил назначен на работа в тютюневия холдинг Булгартабак на 12 октомври 2009 г. . Дирекцията, която той ръководи през същата година е звеното, което общува с Агенцията по приватизация за преминаването в частни ръце на холдинга, а самият Румен Данговски е човекът, през когото минават всички дейности по приватизацията. Тази ситуация предизвиква скандал в медиите през 2010, в който изплува неговото име.

208

Анонимен

преди 7 години

Цецка Цачева произхожда от виден комунистически и партизански род~~~~~~~~~~~ Ех, това минало, което ни управлява!~~~~~~~~ А сега да видим защо именно Цецка Цачева е озарената! например съпругът Румен Дагновска и връзката му с ДПС.

207

петолъчка

преди 7 години

Радев им го каза ясно и категорично никаква Турция в ЕС! Да си говорят каквото искат сега за ДПС и т.н! Цецка се осука по въпроса! Който има уши да слуша ЧУ!Малко след като оговори за Крим Радев пита: защо се връщат на Турция хора бягащи от режима и искащи обежище в Бг и дали е турски кандидат!? Отговор нямаше!Нямаше отговор и на ключов въпрос поставен от Радев:Четат ли Форбс в ГРОБ!?!?Ако не беше дебат за президент а боксов мач тва си беше нокаут!

206

democracy

преди 7 години

Кремъл или Крим или Крит за мен е все едно!Аз не доумявям в съвременната история на Европа,това някоя държава да нахлуе друга и да си присвои територия с военна сила!И за мен човек подкрепящ такава политика не може да бъде президент на България.Евентуална победа на Радев би отдалечил Европа с нас.Какво за живеещите в България ще сме Бест Френдс с Русия и нищо повече.А за нас живеещите българи в Европа и Америка може да има нови ограничения!

205

Анонимен

преди 7 години

Много интеересно защо Сърбия има проблеми с мигрантите. Може би защо ние ги пускахме без да ги регистрираме и после Сърбите ги спираха и се отчиташе реалната бройка на преминалите имигранти - в пъти над отчетената от МВР. тези хора останаха в България. а двата милиона които изпратихме в Германия, сега Меркел се е засилила да ни ги връща. На Турция не може, но на нас - да. Според директивите мигрантите се връщат в първата страна която ги регистрира- България или Гърция

204

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов една седмица преди изборите"- на ден идват окоол 200 -300 бежанци, представяте ли си си всички да ги връщаме "200 -300 по 365 дена по 2 години - 180 000 имигранти. Според сводката на МВР 80 процента са афганистанци и иракчани, предимно мъже на 30-35 години, само 5 процента са сирийни, един значителен процент, са албанци. Под една трета са жени и деца.

203

Лъвско Сърце__

преди 7 години

Радев много точни неща каза по отношение на турция, мигрантите и тн. България ще спечели ако избере Радев!

202

AZ

преди 7 години

Nedurazumenieto tsacheva ne razbira li, che osnovnata i prechka e v ogledaloto sreshtu neya?!

201

Анонимен

преди 7 години

много са смешни Герб когато говорят бе ако падне БСП ще дойдат БСП и ДПС, а в същото време 90 процента от вота в Турция и ромският вот го обра Цецка Цачева. ЖАЛКИ СТЕ!

200

democracy

преди 7 години

И това с мигрантите спрете да ревете!Защото ние от балканската линия нй-малко проблеми имахме.Сърбия,Македония,Гърция,Албания имаха в пъти по големи проблеми.В Турция има 2м.л.н мигранти.Германия 1м.л.нФранция 500 000хил.У нас не са повече от 20 000хил.И те сигурен съм чакат първи удобен момент за да избягат към развитите държави.Държавата няма вина за кризата с мигрантите.Хората бягат от война,къде да отидат?Моля ви малко уважение и респект към различния!

199

Анонимен

преди 7 години

И олеееее! Третата изненада!Онова, което създаде от една уж НИКОЯ жена една НЯКОЯ ДНЕШНА ВЛАСТНИЦА, а утре ще я направи и държавен глава на България.Защото Големият човек от родата й Христо Стоянов Добрев от 1980 г. до 1989 г. е заместник-главнокомандващ на Обединените въоръжени сили на Варшавския договор.