112

Анонимен

преди 7 години

ТОЙ ШОПА СИ Е ТАКЪВ. ВСЕ НЕ МУ Е ДОБРЕ КОНДИЦИЯТА, ама хак му е като я кара все на китайска дрога.

111

Анонимен

преди 7 години

Прав е господина от въпросната снимка. Hай-грубо ми се нарушиха правата да гласувам исках да гласувам.. но уви. Cега сигурно ще ми кажат че гласът ми не е бил в плика който те ми подадоха от ЦИК и съм се разпилощил над квадратчето. Ца мен ЦИК и ГЕРП = ЦВИК И 6 апартамента поне

110

Анонимен

преди 7 години

Както знаем колелото на историята се върти неспирно.И който е бил отгоре - отива отдолу.

109

САЩ

преди 7 години

Инициативният комитет е основан от нас! Ако искате безвизов режим със САЩ, ако искате еврофондове,просперитет и демокрация.... Гласувайте за Генерал Радев!

108

Анонимен

преди 7 години

ДОРИ И ПЛЕВЕН СЕ ОТВЪРНА ОТ НЕЯ.

107

Рали1

преди 7 години

До Анонимен 119,"Чл. 3 Официалният език в републиката е българският."- КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

106

Факт

преди 7 години

До АнонименМай си прав-Каракачана най-много пострада от изборните шашми на Цецо....Балотаж Каракачанов-Радев е може би най-истинското!

105

Анонимен

преди 7 години

ТЯ КЛИМАКСА ОТДАВНА ГО Е МИНАЛА.Сега поради липса на естрогени навлиза в стадия на лицевото окосмяване.

104

есперкт

преди 7 години

Цацке, единственото което запомни народът от глипостите ти е, че само депутатите имат права.

103

Анонимен

преди 7 години

ЦЕЦКА ХАНЪМ, СПОКО.ЛЮТВИ БЕЙ Е ЗАД ТЕБЕ, НЯМА СТРАШНО. АКО ТРЯБВА, ЩЕ ПОМАГА И КОРМАН ИСМАИЛОВ ОТ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК. И НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ И ТУРСКИЯ СУЛТАН Е С ТЕБ.

102

Eric Rubin

преди 7 години

Къде ходиш да плюе *** ***? Ти си кадър на БКП (ГЕРБ) !!! Инициативният комитет зад Радев го направих аз!!!!

101

Рали1

преди 7 години

До Анонимен 106,Коментарите-огромната част са по опорните точки.Никаква изненада!Ц Ц комунистка.Ц Ц плевенска ***?/Плевен е град,но тя не е от там/Ц Ц стругарка....и чистата биография на генерала!Местан е прав:"Честити сараи,генерале!..."От там тръгва всичко-9 конференция на ДПС през април т.г.с предупреждение за изненади на президентските избори,конгреса на "Единна Русия",след който беше обявена кандидатурата на ген.Радев за президент.Остава фигурата да е представителна и послушна...

100

Анонимен

преди 7 години

Цецке, ние сме българи, разбираме от жени. Виждали сме много и красиви и умни и всякакви и мога да ти кажа, че ти няма с какво да ни впечатлиш, ясна си ни от пръв поглед

99

Анонимен

преди 7 години

ББ най-отговорно заяви, че ще си подаде оставката ако Цачева не е първа още на първия тур. Но както винаги след няколко дена се отметна и каза, че няма да я подава. Мисля, че като си казал нещо пред цял народ трябва ,колкото и да ти е неприятно да си спазиш обещанието. И после се оплаква, че не го уважавали. Той не заслужава уважение.

98

Анонимен

преди 7 години

В ОБЛАСТ ДОБРИЧ ЦЕЦКА Е ЧЕТВЪРТА.

97

Анонимен

преди 7 години

ДЕБАТЪТ В ЧЕТВЪРТЪК МЕЖДУ ЦАЧЕВА И РАДЕВ ДА БЪДЕ НА АНГЛИЙСКИ!!!!Така по-ясно ще изпъкнат качествата на Цецка.

96

Фен на бсп

преди 7 години

Днес гледах Лили и Дани при Цветанка в ТВ с най-много босфорски сериали! Другари ГРОБари моля ви пускаите ги всеки ден да говорят така!!!

95

Анонимен

преди 7 години

Следях кампанията и мога да кажа, че Румен Радев се държа много достойно с ясни позиции и премерени изказвания. Такъв трябва да бъде един президент.Не им прави чест на тези, които сега се опитват да го очернят и понеже няма с какво, залагат на лъжи и манипулации.

94

популаторист

преди 7 години

Бих казал, че още повече много хора няма да дадат гласа си на втори тур, говоря истината

93

Анонимен

преди 7 години

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ЦЕЦКА ПО ЕСТЕТИЧЕСКИ СЪОБРАЖЕНИЯ.Пък и децата, като я видят вечер по телевизията СЕ ПЛАШАТ, ПЛАЧАТ И НЕ МОГАТ ДА ЗАСПЯТ.