26

Анонимен

преди 7 години

Ейде стига бе, сега пък в урната имало бюлетини без пликове и пликове без бюлетини. Ми то е доста очевидно че 1+1 прави 2 в случая. Председателите на комисиите наблюдават кой как слага бюлетината за референдума. Няма варинат, в който да пуснеш бюлетината без плик. Ако има такива, то очевидно те са се извадили по-късно при кламбичкането (или нарочно). Ама нещо не става да ми обявяват гласа за невалиден, щото по някое време се била извадила бюлетината.

25

Анонимен

преди 7 години

Мисля следващият референдум да е за забрана на политическите партии. Ще имаме парламент от независими експерти, а не от партийни послушковци.

24

Азъ

преди 7 години

Баси! И при мен не ми казаха, че трябва да е запечатан! Подвоумих се дали да не го запечатам, но в урната всички пликове бяха отворени. Най-малкото защото бяха малки пликове и трябваше да гъна листа на 4. Отделно, че жената от която взех листа и плика беше направо липсваща и няма! Това в София, ХДА

23

prostotii

преди 7 години

Това са простотии, за да затворя плика, трябваше да оближа лепилото, нямаше там нужната джаджа за затваряне на плика. Ами не го затворих. Защо сега обясняват, че изпадналите пликове не се броят? Това е простотия. Може да не искам да им облизвам лепилото. И да- не искам. Сега - ново двайсе. Аман от простаци!

22

ТОТО

преди 7 години

Мисля да си пусна песента "*** Техно" и да загрявам, май няма да стане с добро да пуснат кокала и субсидийките...

21

Анонимен

преди 7 години

Мислех да пиша, но 10 го е казал преди мен. БРОЯ ГЛАСУВАЛИ ВКЛЮЧВА И ВАЛИДНИТЕ И НЕВАЛИДНИТЕ БЮЛЕТИНИ.

20

ддт

преди 7 години

Славчо,въпросите бяха ***,и недобре формулирани.Не го ли разбра

19

До Позор

преди 7 години

Ако изборите са мажоритарни както ви пързаля Учивдолския тарикат в Парламената ще има 200 депутата от ГЕРБ и 40 депутата от ДПС в единия вариант а в другия пак ще има 40 депутата от ДПС и 200 от БСП.Това е положението и за това си гласувал.И не сравнявайте субсидиите на партиите с Германия защото там имат право на дарения

18

Райна Княгиня

преди 7 години

Свобода или См...!

17

Пликове ли ?

преди 7 години

Всеки гласувал списъците има имена и подписи !Там се гледа колко са гласувалите като бройка бе !Къде са протоколите със бройките гласували .Тези пликове са измишлиотината на герберастите .

16

Ххх

преди 7 години

Добре де,ако всички бюлетини са без плик,кво прайм,никой не е гласувал ли,кви са тия глупости,тия бюлетини от небето ли са паднали в кутиите и после в чувалите,що не броят подписите,ясно е че хората са гласували,българино,и сега,ако си замълчиш,значи вече наистина си труп!

15

Анонимен

преди 7 години

Аз не си запечатах плика, но и никой от тези, които го приеха не ми казаха, че трябва да е запечатан. Защо НЕ РАЗЯСНЯВАТ ПРАВИЛАТА?

14

да питам

преди 7 години

А пликовете трябва ли да се затварят? Ако не са затворени винаги може да изпадне или НАРОЧНО да изпаднат!

13

Кирил Софийски

преди 7 години

Добре бе вашата..........!!!! Защо от комисиите не са давали пликове на хората ?!?! И защо трябва да са само в плик!?!? Ето от къде са стоте хиляди обявени за невалидни бюлетини на референдума ! Тия от ЦИК заслужават трите милиона и половина гласували на референдума ,да гласуват още веднъж срещу ЦИК и депутатите! Но вместо с бюлетини с камъни!И всеки не уцелил да се смята за невалиден глас ! Познайте дали ще има невалидни гласове !

12

Позор

преди 7 години

Глупа.ците който плюят по Слави са от отайката на обществото щом не разбират колко е важен референдума за всички,роби сте и такива ще си умрете.

11

OMG

преди 7 години

3.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ГЛАСУВАХА ПРИ НАСЕЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ ОКОЛО 7 МИЛИОНА. ЦИК, ВИЕ *** ЛИ СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПЛИКОВЕТЕ НЕ СЕ ЗАЛЕПЯХА И НА МНОГО МЕСТА НЕ ГИ ДАВАХТЕ!! ***

10

Анонимен

преди 7 години

Когато поисках плик ми отговориха, че за референдума пликове не се дават. Трябваше да се бия ли. Всичко това е направено нарочно.Не разбраха ли, че така стават още по-противни на хората!

9

Анонимен

преди 7 години

Сега вече ще има партия "седем-осми", която ще измете......кой, кой май Реформаторският блок!

8

ДО лошо

преди 7 години

То пък един народ.....

7

тази вечер пред бтв

преди 7 години

Няма лошо, тъкмо се чудех, актьорите колко са добри в имитирането на женички..