27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 44Не разговаряй като лудите със себе си! В Интернет всеки, АКО ПОЖЕЛАЕ, може да разбере истината!Интернет е американско изобретение и достижение на цивилизованите!Интернет е зона на свободния човек- никой, никого с нищо ни задължава!

26

Анонимен

преди 7 години

ИРАНЦИТЕ И СЕВЕРНОКОРЕЙЦИТЕ С ГОРДОСТ КАЗВАТ, ЧЕ СА ТАКИВА!!!А РУСНАЦИТЕ ГОРДОСТ НЯМАТ НИКАКВА ЩОМ ОСТАВИХА НА ВЛАСТ КАСАПИНА МАСОВ УБИЕЦ ПУТКУТИН ДА ГРАБИ ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛА сИРИЯ И ДА ИЗБИВА НАРОДА И СЪЩОТО Е И В ЛУГАНСК И дОНБАСДа пукне дано цялото руско население в Русия напълно си го заслужават отделно са съучастници на Путкутен и душите им отиват в ада!!!

25

това наистина ли

преди 7 години

от другата страна на Азия само от Ким Трети се страхуват, шега работа ли е да се ядоса, че бавят храната за костенурките във Фермата

24

Анонимен

преди 7 години

Кара-Мурза да не е руската версия на Рамаданчо? Някак си много еднакво звучат...

23

Анонимен

преди 7 години

Изборите-лекарство за шизофреници! Харесват Москвичи- купуват Мерцедеси !Трайков-Президент!

22

Анонимен

преди 7 години

Катун от пияни руси ***

21

Анонимен

преди 7 години

Първобитни коментари твърдят ,че САЩ нямали шанс срещу Русия и Китай.САЩ ще ги здъвчи и изплюе и без война,пазарите ги държи САЩ,САЩ ги храни,всичко което произвежда Китай е дадено от САЩ,.

20

обосрались

преди 7 години

Руснаците взели решение да изпреварят Запада. После решили само да ги настигнат./за да не им видят голите ***/

19

ФАКТ

преди 7 години

Русия на 65-то място по жизнено равнище! Катун от пияни руси ***...

18

Анонимен

преди 7 години

В ерата на интернет са смешни московските ви опорни точки! Всеки САМ може да провери истината!

17

Патриот

преди 7 години

Путин да не оставя жив западен терорист!

16

Й

преди 7 години

До пехотинец : Къде са тия ракети и техника бе,ти имаш ли идея в кое време живеем? Последните качествени ракети ги срязахме заедно с Бил Клинтън,не гледахте ли новините по онова време? Ние нямаме възможност да отговорим на евентуален удар,ние нямаме с какво да се защитим..Ние вече и армия нямаме,къдровите кучета 1ви ще избягат и ще се крият под земята..Какви секретни разработки като ние се отказахме от сериозни оръжия и подписахме за това??? Ти коя година мислиш че е?Леле майко системи от тайван

15

ФАКТ

преди 7 години

В отговор на ръмженето на Русия, януари 2016, НАТО и САЩ, разполагат в Полша, Литва и Естония, корпус " Атлантическа решимост- Север", а в Румъния и България " Атлантическа решимост-ЮГ" ! .

14

до 24

преди 7 години

Редовната ни армия беше към 250 000 човека и стотици хиляди в запас!

13

Schutzstaffel

преди 7 години

Пехотинец. О кашик. О ***. Не случайно кашици са пращани във всяка войска във всички времена, некадърните за нещо друго освен маршировки. И изпълнения на заповеди. Щял да напада Русия със атомни бомби. Егати палячото. Не си и смешен. Не е истина докъде може да стигне тъпотията.

12

БГ

преди 7 години

НИЕ КАКВО ЧАКАМЕ,СЛЕД КАТО ИМАХМЕ 100 Х.АРМИЯ,ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ,А НЕ КЪДЕ НИ СА 300 САМОЛЕТА,1500ТЯХ ТАНКА,ОРЪДИЯТА,РАКЕТИТЕ,ВОЕННИТЕ УЧИЛИЩА,ЗАЩО НЕ ВИ БОЛИ ЗА ТОВА НАРОДНО БОГАТСТВО,АМИ КАКВО ПРАВИ РУСИЯ,САЩ,ЕС,ТУРЦИЯИ Т.Н.НЕ СИ ЛИ ВИЖДАТЕ ГОЛИТЕ ***,КОЙ ДОПУСНА ТОВА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО,КЪДЕ СА НАШИТЕ НАЦИОНАЛНИ ВОДАЧИ,ПАТРИОТИ,КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ ДЪРЖАВАТА НИ,ТЕРИТОРИЯТА НИ.ТА НАС МОГАТ ДА НИ ПРЕВЗЕМАТ 1000 ИСЛЯМИСТИ,КАКВА ТЕЛЕНА ОГРАДКА ЩЕ НИ ПАЗИ,ЩО ЗА ГЛУПОСТИ РЪСЯТ ВСИЧКИ,ТО БИВА,БИВА А .

11

ФАКТ

преди 7 години

Путин тероризира съседите си и света, като се опитва да ги изнудва с ядрена заплаха.САЩ, АКО ЖЕЛАЯТ могат да парализират Русия!ПРОВЕРЕТЕ САМИ! А това е хакер едва на 30-то място в световната ранг-листа на независимите хакери.Все пак, американците са измислили Интернет...................Известный американский хакер, называющий себя Jester (Шут), атаковал веб-сайт банды Калантарова (он же Лавров) МИД России....Сообщение хакера было удалено, но оно доступно для обозрения на скриншоте !

10

пехотинец

преди 7 години

Българската Армия разполага с множество ракети с далечен обсег които сега са оборудвани с ядрен заряд и прецизна тракинг електроника! Само малка част от необходимите модули са доставени от Израел, другата по-голяма, както и урановият модул са произведени в България чрез секретен проект по който се работи от 1990 досега! Електрониката е от Тайван но само доставката, спояването е осъществено в България!

9

тик так

преди 7 години

До РУСКИЙ ОККУПАНТАз поговорката я знам и мъдроста на надорите и предците ни е повече от колкото предполагаме но не винаги е вярно.А и има разлика от това да си готов за война и да пропагандираш война.А и да не споменаваме че Китай който спомена е стар и мъдар народ но цъфти благодарение на запада и има странен комунизъм на капитала .И самите управляващи в Китай знаят че запада ако си истегли технологиите и промени търговската политика,ще живеят пак в землянки

8

Анонимен

преди 7 години

Никой от руснаците не иска Трета световна.Особено пък в Кремъл.Ако искаха отдавна да са я почнали. Повече ме притесняват заигравките на нашите задокеански приятели с различни видове диваци само и само за да са контра на руснаците.В един момент няма да успеят да приберат многото духове които пуснаха.Даже вече си имат кандидат президент които открито заявява,че САЩ трябва да изостави по-слабите си съюзници щото не било рентабилно.Супер идея само да не си от изоставените..