79

ъ

преди 7 години

Слави и екипа му с бегли познания за световната история да запомнят.Революции има ,когато няма хляб ,а ядат пасти и то във Версай . Революция има,когато няма хляб и магазините са празни ,а банките фалирали .Тогава има за какво да се революционизираме.На преял народ в ЕС и НАТО да го караш да вдига революция е все едно да предложиш на един препил човек да пие още. Сори ,не ставате.

78

долна държава

преди 7 години

Когато ни спряха ключовите енергини проекти трябваше да има референдум:Да излизаме ли от ЕС и НАТО!?Когато ни фалираха ключови сектори и хиляди останаха безработни и без бъдеще пак:Да излизаме ли от ЕС и НАТО!?Когато монополоте им дето ни скубят за ток и вода:Да излизаме ли от ЕС и НАТО!?Когато ни накараха да санкционираме Русия и хиляди да останат без поминак:Да изшизаме ли от ЕС и НАТО!?Когато искат да ни напълнят с араби:И всеки пропуск на истинският въпрос БГ загива по-малко!!!

77

Анонимен

преди 7 години

Кой освен Слави пя? Криско, Дриско, Миро....кой друг........пишете брей...

76

Насакото Яката

преди 7 години

Време беше някой да хвърли камък в българското блато!Дори малката надежда е по-добре от нищо.Не вземете ли сопите в ръце,нищо няма да стане!

75

77777

преди 7 години

1 лев за всеки гласПопулизъм от край до край. Една нова партия без средства как ще пробие в началото? Големите партии се накрадоха доста за тези 27 години и имат средства и ще се справят и без тази субсидия. 1 лев за глас е пак бетониране на статуквото, както и "мажоритарното" гласуване за партии.

74

gogo

преди 7 години

Кибапчета раздаваха ли?Ако са раздавали ша мъ е яд че не утидох....

73

77777

преди 7 години

Мажоритарен изборТакова животно в България няма да има в обозримо бъдеще. Ето сега пак ще избираме президент и някой гласува ли мажоритарно? Не, всички гласуват според някакви политически предпочитания и резултата е, че сега имаме Плевнелиев. Той ли е мажоритарния избор? Тогава Бойко Борисов и магаре да беше предложил "мажоритарно" щеше да бъде избрано. Ако се въведе това означава край на малките партии в парламента, бетониране на статуквото и невъзможност за създаване на нови партии.

72

Revolution_

преди 7 години

До Анонимен 86Моля, моля Бон Джоуви не е метъл, и AC/DC са си Хард Рок.

71

Анонимен

преди 7 години

и каква беше целта на блокирането на софия ? слави се почеса ? там до летището - поляна колкото щеш. хем от самолетите нямаше да ги чуваме. друг път уважете и софиянци,а най-вече тези,дето им надухте главите под прозорците. софия не ви е бащиния,ако не - пейте всички в учиндол.

70

Анонимен

преди 7 години

Аз пък очаквах да има повече хора. Като видях колко по-малко са били всъщност, ме обзе надежда, че хората не са чак толкова *** и вече не могат така лесно да бъдат лъгани. Въпреки, че очаквам референдумът да получи повече ДА - просто хората масово са неграмотни, гледат сериали и биг брадъри, докато чакат вечерта Слави да им обясни как е новият месия.

69

долна държава

преди 7 години

Айде сега чалгопитеци славчови кажете:Коя мутра(бай ) събра почти 100% от мажуритарният елемент в последният парламентарен вот!?Партията на КОЙ спечели местните избори които са по мажуритарна система в кметсаката си част!? За кого точно работите!? ГРОБ!?

68

край

преди 7 години

Днес всяко пето мнение е мое безплатно. Не ми се иска да изпускаме шанса да сменим системата. Мила ми е България.

67

д

преди 7 години

Провалът е тотален ......Трифонов не е никаква алтернатива,а просто гротеска на цялата политическа мафия в страната.

66

р

преди 7 години

Такъв провал и Славито не е очаквал .

65

край

преди 7 години

При сегашната система Лъчо Мозъка, Владо Кузов, г-жа Баракова, Волен Сидеров, тежката артилерия на Герб и още стотици мухлясали персони ни пишат законите и уж правят правителството.

64

до край

преди 7 години

Днес всяко пето мнение е твое. По колко ти плаща славчо да му крепиш опорните точки по цял ден. Съвест нямаш ли.

63

край

преди 7 години

Франция Англия САЩ имат МАЖОРИТАРНИ избори. Германия 50% са мажоритарни. В момента гласуваме при най- идиотската система и издигаме за управленци най-тъпата част от населението.

62

Revolution_

преди 7 години

ДА ЖИВЕЕ РОКЪТ И РЕВОЛЮЦИЯТА, ДА НАПРАВИМ РЕВОЛЮЦИЯ И ДА СВАЛИМ МЕТАЛЪТ О ТРОНА И ДА СЛОЖИМ РОКЪТ!!! ЗАЩОТО РОКЪТ ВИНАГИ ЩЕ НАДДЕЛЯВА НАД МЕТАЛЪТ!!!

61

Анонимен

преди 7 години

Те затвориха цяла София заради тоя концерт, вместо да го пуснат да си го направи на националния стадион, който е съвсем свободен само на 50 метра от Орлов Мост, а тука тръгнали да ни убеждават как властта била против референдума. Та нали исканията в референдума, ще бетонират сегашните на власт и случаен, народен човек няма дори да може да помирише Парламента. Нали именно при мажоритарните избори гласовете на малките кандидати се губят, все едно ги е нямало. Отворете един учебник по право.

60

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Въпросите поставени в референдума на Славчо са второстепенни и маловажни. Те няма да променят Системата !Напротив - гласувайки на този референдум, вие легитимирате сегашното статукво.Утре няма да може да казвате, че народът никой не го пита.Е, питат ви !Питат ви, ама за маловажни неща.За важните - като еврочленството и членството в НАТО никой не ви пита и няма да ви попита.А, проблемите на България идват именно от там и никакви мажоритарни и бажоритарни избори не могат да променят това.