94

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

"Скандалът с Елина, дъщерята на бизнесмена Муса Бажаев"Другарят Муса е типичен руснак да знаете !Дъщеря му очевидно също е 100% рускиня. :)Западнати промивачи на мозъци са взели някакъв частен случай на някакво момиче от етническите малцинства, чието изказване против Русия се генерализира и вече се правят грандиозни умозаключения за "лошия" живот в Русия.Да, ама не !Онзи стремеж на руските младежи да заживеят в Европа и САЩ отпреди години, с всяка следваща година намалява. Факт !

93

Анонимен

преди 7 години

"Върти се слух, че на чиновниците е наредено да върнат своите деца, които учат в чужбина.""Върти се слух" и "източник пожелал да остане анонимен", са отличителните белези на всяка жълта медия.

92

Анонимен

преди 7 години

Това дори не може да се нарече статия, по-скоро е тролене. Изключително ниско ниво на журналистика, пред което и жълта медия ще се изчерви от срам.

91

Анонимен

преди 7 години

Едва ли само аз съм забелязал, че статията на Дойче веле изобилства със стандартните и вече изтъркани опорки на мрежата от *** на Вашингтон. Както се казва- нищо ново под слънцето. Явно вашингтонската трипластова тоалетна хартия, гордо кичеща се с немско име е на предела на възможностите си.

90

един там

преди 7 години

До страйкер,Това от някоя кифла, като тази, дето баща й е милионер ли го научи?Отиди питай тези руснаци, дето си изкарват труда на полето с пот на челото дали не са сега по-доволни!

89

2015

преди 7 години

2015 в България са се родили 52 000 бебета, 45 000 са емигрирали и 110 000 са умрели. Гарантирано от т.н. ЕТ герб-буда. Дори бежанците, дори и българите не искат да останат в България! И те предпочитат да емигрират!

88

Иван

преди 7 години

Който плюе по Русия да заминава за Османската империя. Там ще го оправят така, че няма как да не заобича Русия.

87

един там

преди 7 години

До анонимен 128,Какъв руснак, по точно каква рускиня е тази чеченска кифла ве? Харчи парите на баща си и си мисли, че каквото хвърчи, се яде! Още малко и за представителна извадка ще я обявите!

86

Морски

преди 7 години

Слава на Русия!!!Велика!!!

85

Анонимен

преди 7 години

"Рашка-говняшка" - новото име на Русия измислено дт руснак, не от злобен западняк. Наистина трудно се преглъща това.

84

Анонимен

преди 7 години

До график за слуховете защо всеки понеделник вторник и т.н. Просто това което наричаш слухове на ЦРУ са самата истина 7 дни в седмицата.

83

график за слуховете

преди 7 години

Цру е изпратило график за слуховете, които да се пускат срещу Русия. Всеки понеделник - Русия е изпратила 300 000 войника в Донбасс. Всеки вторник - Путин е луд. Всяка сряда следващата седмица Русия ще се отскубне от Путин. Всеки четвъртък: Путин е изчезнал, на връщане от кръчмата. Всеки петък: Путин връща младите руснаци от чужбина под заплахата за разстрел; Всяка събота: Путин за 150-ти път е на смъртния одър. Всяка неделя: Русия вчера е окупирал Европа.

82

един там

преди 7 години

Само дето доста голяма част от свръхбогатите тук са чужденци!

81

един там

преди 7 години

До анонимен 111,Не, аз принципно не се определям точно като русофил(дори и не знам точния смисъл на тази дума в по-широк аспект), но ненавиждам свръх богатите руснаци! Мнението ми за Путин не е еднозначно, както и на голяма част от руснаците, като повод за това ми мнение е факта, че последния не е "настъпал" поне веднъж 99% от тези свръх богатите в полза на обществото, чийто богатство малко или много е трупано на гърба на руския народ!Нещата в България не са много по-различни!

80

Анонимен

преди 7 години

Ами права е "златната младеж на Русия", който може се спасява от руския ад. Лично аз не ги обвинявам. Защо трябва да живееш като скот в Русия, когато можеш да си живееш комфортно в Лондон или Париж?https://youtube/watch?v=oFRCjtrMov8

79

Анонимен

преди 7 години

Нека да има Соломоновско решение- българските путянофили да отиват в Сибир, а руските " златни деца" да заповядат в Болгарии! Така и предателите русофилски би следвало да са доволни, че са при любимия си вожд и руските гювен.дий ще се радват дето ще са тук. Какво ще кажете, правилно ли е? Внимавайте с "минусите" русофили, че си плюете по мазните морди. По-добре истински руски шафрантии тук, отколкото български русофили, тях ги харизваме без пари!

78

Анонимен

преди 7 години

до 118: "...но сделает гей парад ето немислимо."Вашите "гейов" маршируват на червения площад, но с каски...ако това те успокоява !

77

Руски патриотизъм

преди 7 години

Не само "златната младеж на Русия" са големи патриоти. И най-обикновените метачи на улиците са истински патриоти на Рашка и дори когато метат използват руския флаг като чувал за ***.https://youtube/watch?v=C9i285oniHc

76

Nikonik

преди 7 години

А тези, на които не им се живее в Русия, на Запад искат да живеят и работят или да живеят и харчат искараните в Русия пари на родителите им?

75

Ястреб Манафлията

преди 7 години

Е, щом е от Дойче Веле... истина ще да е!