223

Доктор Ушанков

преди 7 години

Айде ***-дружинката, рублите свършиха, пийте си хапчетата и по леглата...!

222

Луд умора няма

преди 7 години

До Гадно ли ти е тролБраво, ти си истински русофил. За да има посланието ти по-голям ефект го повтаряй през пет коментара. Так держать! Молодец!

221

Анонимен

преди 7 години

От край време се знае че Русия отделя внимание преди всичко на въоръжението си.Дал им Господ нефт и газ.Дотук добре,но някъде другаде да са се напънали да постигнат...някой да каже.....В главите им само война има затова и железопътните им релси са с 10 см по широки...за да не може да ги използва Врагът....това е втълпявано десетилетия.Тези грешни пари къде къде е по добре да отидат за подобряване живота на хората ама ..ха де.Те и другите са като тях с разликата че отделят и пари,народът да живее

220

Wik

преди 7 години

Дали има нещо общо с онзи самолетоносач който обгази цяла Западна Европа преди няколко дни. Най вероятно да, щом е излязло от Русия. Самолетоносача е на въглища, а това което тук са показали за да плашат света, най вероятно е от картоннен макет.

219

Смърт за Турция

преди 7 години

Тази бомба е създадена за да Не бъде използвана.Никой не би искал да си има работа с Русия при така наличните и оръжия.Все пак се надявам че бомбата ще бъде използвана някой ден по Ислямския свят.

218

Анонимен

преди 7 години

Руските *** могат да се кефят единствено от оръжия, паради и убийства на жени и деца.

217

Анонимен

преди 7 години

Като знаем прецизноста на руската техника-да не се разпадне при изстрелване на руска територия и да направи поразий там !

216

ХА ХА

преди 7 години

До Су 34Аз пък смятам, че такива като тебе трябва да ги вземат за експерименти вместо белите мишки! Горките животинки не са виновни, а ти ще участваш в опитите по собствено желание! *** работа...!

215

Студент

преди 7 години

Ким Йонг Ун се е просълзил от умиление.

214

Анонимен

преди 7 години

Ммм как обичам агонията и квиченето на вашингтонските ***, музика за ушите ми!

213

ммм

преди 7 години

До Анонименмуахаха направо умряха от глад горките по два три пъти годишно умират от глад по световните курорти.

212

Стъни

преди 7 години

Ако искаш мир готви се за война !

211

Mc Bombing

преди 7 години

Само за сведение,че това разсекретяване значи ,че имат нещо по-ново.по силно и по-хитро.Системата "Периметър" е обновена.Дано не се стига до там и дано всички имат ум и да се спре дотук.

210

Боби

преди 7 години

До Анонимен 261Ракетата ПЕРИМЕТЪР не се различава от нормалнитенезависимо дали е на Камион или в ШахтаСъмнявам се дори командването освен специалните офицери да знаят къде са Периметър ракетите. Загуба на връзка по някаква причина(а комуникациите са многократно резервирани) и ракетата излита и от КОСМОСА предава команда към ВСИЧКИ ОЦЕЛЕЛИ РАКЕТИ - А ТАКИВА ЩЕ ИМА ОПРЕДЕЛЕНО невъзможно е особено мобилните да бъдат всички унищожени. А след 2-3 години ще има и железопътни хамелеони

209

Су 34

преди 7 години

Даже и тази ракета на Россия не й е единственото средство - до бреговете на Флорида по океанското дъно минава разломът на северна Америка. Там си стои една руска подводница, ядрена от клас "Борей". Тя нищо друго няма да направи освен да изстреля ракета с конвенционален заряд по посока на разлома и така да предизвика масивно земетресение от точката на удара на север!И смятам, че Владимир Владимирович трябва да действа!

208

k

преди 7 години

Всеки лев който даваме за руска продукция(газ лукойл,лада) отива в джоба на руската военна машина която е създадена единствено да убива

207

руски клип

преди 7 години

Ядерный потенциал России и система Aegis

206

до 248

преди 7 години

До АнонименЧервена чутуро, за сведение не се възхищавам и на американците, дето хвърлиха бомбите в Япония! Ама какво да ти обяснявам, вие имате само две мозъчни гънки, едната казва, този е от наш'те, другата, този ни е враг! Елементарник и безродник!

205

Боби

преди 7 години

До Анонимен 250Пиши на Български - ЕГИДА е иметоТова е рекламаФактиСМ-3/6 нямат маса/гориво за свръх висока скоростПрехващача е КИНЕТИЧЕН - тоест ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА УДАРИ ПРОТИВНИКОВАТА БОЙНА ГЛАВА 1см да се разминат и няма прехватПоръчани са 900 ракетиЕдин полк САРМАТ 16 ракети по 10 бойни глави с по 30 имитатори - 640 цели на екрана на локатора - ТОВА Е ЕДИН ПОЛК ТЕЖКИ МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИ РАКЕТИ - КОЛКО ТАКИВА ПОЛКА ИМА РУСИЯ, Колко Ракети са на подводници?За какво РЕАЛНО Е ЕГИДА?

204

Анонимен

преди 7 години

Братушките да го дават по кротко.Ще бъде по добре и за тях.