22

до 12

преди 7 години

Ако бежанците се изпоженят за всички хубави руси български момичета, го вие за кого ще се изпожените ? То е ясно за кого !

21

анонимен

преди 7 години

Защо го криха досега и защо след като Нинова го направи публично достояние я нарекоха лъжкиня,защо досега журналистите и телевизиите мълчаха,чак сега се усетиха предавания да правят,защо,защо??????Защо когато Нинова каза за завишените цени на детските закуски пак я нарекоха лъжкиня? Кой лъже в тая държава,кой манипулира хората,кой,кой,кой???????Много въпроси но без отговори и така живота ни си минава -скотски и непредсказуем -какво ще стане утре -по Борисов щял да ни оправи, вече 8 ни оправя.

20

Стамат

преди 7 години

А не може ли и по един ханджар да им дадат и наръчник на самурая ка са праи сепуко!

19

Анонимен

преди 7 години

НЕ Е ИСТИНА!!! СПИТЕ ЛИ БЕ ТИКВИИИИИ!!!!

18

Тва българите

преди 7 години

Тва българите какви хора сте? От 4 години живея тука.Ако поне 1 ден във седмицата не ядете сиомга и телешко ами ядете хляб и масло какво щеви стане? Няма да умирате.но ития хора ще имат за ядене на масата.Всяка седмица ходите в гарсия и на планина а няма ли пари за бежанците

17

Анонимен

преди 7 години

НЕКА ЗИМАТА НА 2016-2017 Е ЗИМАТА НА НАШЕТО НЕДОВОЛСТВО. АКО МУТРАТА И ПРОДАЖНОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ ВСИЧКИ ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА И ДА ГИ ПОМЕТЕМ .ТРЯБВА НОВ НАРОДЕН СЪД ЗА ИЗЕДНИЦИТЕ И ПРОДАЖНИЦИТЕ КОИТО УПРАВЛЛЯВАХА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 26 Г И СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ .ТОЗИ ПЪТ МУТРАТА И ДА СЕ СКРИЕ В БОЛНИЦАТА ,ТОВА НЯМА ДА МУ ПОМОГНЕ

16

Анонимен

преди 7 години

Хаа.Плащайте СЕГА!!!

15

Krom

преди 7 години

Не. Няма българските пенсионери да ровят в кофите и да живеят с по кофичка кисело мляко на ден в този Европейски "рай" за да плащаме на талибани да се плодят и да се подготвят за джихад. Не, не и пак не. Вън от България. Това е наистина предателство. Получихме от ЕС пари за да ги заселваме, сега и ние ще плащаме на тея очевидни н-е-г-о-д-я-и да се плодят тук. НЕ.

14

Анонимен

преди 7 години

Вмесо да ги вложат тия пари в нещо хубаво или нещо разумно те ще ги прахосат за глупости.Предпочитам тия 10% да отидат за увеличение на заплатите на депутати министр и тн отколкото да ги дават заради това,че бежанците са решили да си правят междуконтинентални разходки.

13

Realist

преди 7 години

*** за правителството - всички на бесилото

12

А

преди 7 години

Искам тези 10% да отиват за нуждаещите се български деца и пенсионери!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Дано всички бежанци дойдат тук и да се оженят за по едно хубаво и русо българско момиче.

10

Прогледнете

преди 7 години

Погребаха България!Всякакви правителства и национални предатели са се извъртъли на влас, НО ЧАК ТАКИВА НИКОГА СМЕ НЯМАЛИ! Унищожители на България! Вие българите сами ще си платите за собственото унищожение! На всички тези гадовее ще им раздадат лични карти и не само, чв ще имат права като Вас, но по-големи. Ще започнат ужаси, като изнасилвания, кражби и отвличания, властта ще говори само за отделни хора. През това време ще ви дава клипове с *** деца, които да ви умиляват, докато вашите ***

9

Анонимен

преди 7 години

За "бежанците" не трябва да се отделя нито една стотинка. Нито пък имат някакво място на българска територия.

8

Анонимен

преди 7 години

Къде е банкянската мижитурка?

7

Момо

преди 7 години

Оставка!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Всеки който гласува за Герб е пряк убиец на децата си!

5

Анонимен

преди 7 години

Най-добре ще е да се вземат парите за помощи на ромите и да се дадат на бежанците. Така ще се "оправят " по между си, а ние ще гледаме отстрани.

4

Анонимен

преди 7 години

Време е за гражданско неподчинение! Това на нищо не прилича!

3

Анонимен

преди 7 години

Според мен трябва 25% от бюджета да бъдат заделени за тези хора! Да бъдем човеци!