86

Анонимен

преди 8 години

...Половината от крайбрежието вече купихме...кой им го продаде - алчните *** и герберасти ...Този път няма как да обвините комунистите. При Бай Тошо никой не можеше да купи и метър БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ.Но безродниците я разпродадоха. За няколко сребърника. Юди !

85

Анонимен

преди 8 години

Ееееххх,Митов,Митов англичаните цял Лондон продадоха на руснаците и не се оплакват ами напротив радват се като идват и купуват...а ти..еееххх Митов,Митов ужким по света ходиш ама пак нищо не си научил...еееххх Митов,Митов...

84

Анонимен

преди 8 години

Митов, нали проглушихте света, че сме пазарна икономика. Продадохте земята, цели села, фабрики и заводи на любимите си турци и американци.Защо руснаците да не могат да си купят имотите по морето, след като плащат цената им. Нали ? Плащат си я и при това доста надута цена плащат. Прибрирате им паричките, а след това ги плюете. Това ли са ви европейските ценности.

83

Анонимен

преди 8 години

Ако обичате, скрийте го някъде т'ва долно ме-отело, купено отдавна от МАЩ и командвано от тях като кукла на конци. Разбира се, сега ще използва случая да надигне антируски вой до небето, макар че " вой" е твърде мъжествен звук, за него по-подходящата дума е " скимтене". За мен е ясно, че дори руският депутат е имал предвид предимно бизнес сделки и имоти, а не купуване на държавата като такава. Държавата като такава е харизана за без пари на МАЩ и ЕС.

82

Анонимен

преди 8 години

С двете ръце продавам България на руснаците - искам очите ми да виждат само руси мацки и синеоки дечица, а по Балкана да лазят ТОПОЛ-и и ЯРС-ове, а не да ни дават пари, за да правим катуни с прииждащите скакалци!

81

Анонимен

преди 8 години

Възможно ли е да сте толкова първосигнални?;))) Казано простичко като за вас;) руснака казва ,че българите са толкова продажни,че ако някой им плати 2,50 и са готови на всичко....дори и децата си да продадат,та какво остана за една американска колония,която по-незнайни причини все още се нарича България.Предвид,че в България останаха само продажниците -бивши комсомолски и партийни секретари ,които за една нощ станаха върли демократи,къде е излъгал руснака???

80

Истината

преди 8 години

По-важно е колко земя са изкупили турците. От руснаците не ме е страх, независимо какво дрънка един алкохолик.

79

Анонимен

преди 8 години

С такива бо8луци като Митева и ТИКВАТА цената ни падна драстично и се съмнявам че Русия ще купува бо*луци . А защо вие не се разграничихте от изкязванията на ония *** прецедента ПЛЮНКАЛИЕВ.

78

Колио

преди 8 години

Гатьнка до всички дървени философи като мен в форума има една държава в света която за 100г от1850 до1949г си е купила цялата територия коя е тя умници.

77

Анонимен

преди 8 години

България не се подавала, пък ни продадохте енергетиката, природните ресурси, предприятията, образованието, военната промишленост, небето, а съвсем скоро ще продадете и обработваемата ни земя.

76

Анонимен

преди 8 години

Що е България и защо да не е за продан?Може би не продаваме земя на чужденци?Или не се предлагаме като работната ръка на пазара?Всичко се продава и купува, това е пазарната икономика.Аман от натрапливи патриотични масови заблуди, които ги ползвате властимащите само за предизборна дъвка.

75

:)

преди 8 години

Толстоя си прави майтап, а и явно мрази България (често я споменава по интервюта). Няма нищо лошо да си ***. Роската също мрази Рашата, но на руснаците изобщо не им пука.

74

Анонимен

преди 8 години

Че как ще е за продан България? Тя отдавна е подарена на ФАЩ от Даниелмитовците от последния четвърт век!

73

Анонимен

преди 8 години

Митов - продадохте я на други за жълти стотинки!Руснаците поне плащат щедро.

72

Дим

преди 8 години

От всичко написано до тук от вас ,Се разбира че на никой не му пука че днес един чужденец го е обявил за стока , а изказвате мнения кой какво продал или харизал и всичко друго но не и единна позиция ,че България и ние българите не сме за продан.Макар че и таз чебурашка днес се е изказал неподготвен . Първо нищо не са изкупили защото спрямо нашето законодателство те не птитежават земя само застроено което може да се събори . Руснаците купуваха за да вкарат парите си в ЕС където са зашитени

71

Анонимен

преди 8 години

мишок,мишок,мишок!България отдавна я продадохте,със встъпването на демокрацията. :)

70

Анонимен

преди 8 години

Много бързо реагира, когато някой каже нещо за нас в Русия, но не иска да реагира когато турски политици ни смятат за своя територия, американци се разхождат като из бащиния по въздух и земя безплатно и когато под носа на правителството къмпингува всякаква подозрителна и опасна гмеж. Що не се опаковате и комплектовате цялата пасмина и да си ходите при спонсорите? Не ви искаме, бе!

69

Митов

преди 8 години

България не се продава, защото не остана нищо, което вече да не сме продали.

68

Анонимен

преди 8 години

За Толстой е чувал целият цивилизован свят. А дали въобще са чували за някакво смешно и жалко очилато лакейче с именце Даниелчо ?

67

Анонимен

преди 8 години

Митов с поредната си издънка. Цялото черноморие отдавна е продадено на руснаците. Какво е излъгал руснака?