19

до 22

преди 7 години

Бююк не е екстрадиран! Той е върнат в държавата от която е дошъл защото са му изтекли документите за пребиваване! Афганистанци и Иракчани може да се връщат, а турци не, така ли? Турция е сигурна страна, никой не е обявил че има гражданска война или нещо такова.Защо всички са се застъпили за турски гражданин, финансист на ислямистка групировка (тази на Гюлен)? Толкова ли искате да го имате в държавата си, при положение че интерпол са казали че е заплаха за сигурноста в България. За какво ви е?

18

Анонимен

преди 7 години

До тошкоКакво комунизи, бе?!! Вие(феновете на ГЕРБ) изобщо, нормални ли сте?Прегазвайки закона, тази мутра изпрати един невинен човек на гибел, в страна на тотална диктатура.

17

Анонимен

преди 7 години

ПУБЛИЧНО СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗА ДА СЕ ПОДМАЖЕ НА ЕРДОКЛАН!

16

Анонимен

преди 7 години

Каква ли ще е следващата команда на Ердоган...ех, Бойко, Бойко...нагъзи се хубаво

15

Анонимен

преди 7 години

До ДКСрам е това, че Бойко тръгнал сутринта да се оправдава! Човек с незаконни документи се връща там, откъдето е! ВСИЧКИ СТРАНИ ПРАВЯТ ТАКА! Вие защо се сърдите на Сърбия, че не иска да ни върне Цветан Василев, да си го съдим ние тука? А? Или те там му "защитават правата"? Брей, как пък в България почнаха само на съмнителни хора да защитават правата, що не се сетят за баба Пена на село, дето и обират няколко пъти мизерната пенсийка? Станахте по-светци от папата! Извратен мироглед!

14

Анонимен

преди 7 години

Лошото е, че преобладаващата селско-чалгаджийска част от народа изобщо не осъзнава колко вреден и опасен е този човек от снимката.И пак ще отидат да гласуват за него.

13

Анонимен

преди 7 години

някой направиха добри пари

12

Без документи

преди 7 години

НАЙ-ТЪПИЯ!

11

гошко

преди 7 години

ОСТАВКА!!

10

Анонимен

преди 7 години

Бойко, остави сега този Бююк, предали сте тypчина на тypците, добре, не ни трябва тук. Ама какво стана с онзи сърбин дето го предадохте през 2002, Сретен май се казваше. Ще идва ли тъдява за уреждане на сметки?

9

Анонимен

преди 7 години

До BURZUMЯ престанете с тия щуротии бе! Този човек си е турчин, не е искал политическо убежище, какво искате, да прибираме всякакви, каквито не знаем какви са? Що за ненормалници се навъдихте!? Нали имаше едно далилче тука, нали го дундуркахте и какво, това не му попречи да избие сума народ! Ами чеченеца, който не върнахте на Русия и той изби сума народ на летището в Турция!!! Що за пълни *** се навъдиха в държавата ни? А пък и Бойко, вместо да се оправдава, да чуе Орбан...

8

ДК

преди 7 години

Давай Бойо, нахлупи ф еса и гордо развей турското знаме, а Бъчи да сложи фереджето, да вземе дайрето и да започне да мята гибеци!СРАМ, ГОЛЯМ СРАМ!

7

2

преди 7 години

След Борис трети и Живков имаме нов сервитьор .

6

Анонимен

преди 7 години

Нито една европейска държава, дори и САЩ не предадоха хора на ислямистката хунта на Ердоган, дори Гърция която е по-заплашена и от нас. А тая *** Борисов, за пореден път доказа че е безгръбначно. Като не може да води твърда държавна политика спрямо турската диктатура да подава оставка и да даде път на някой, който може.

5

Анонимен

преди 7 години

Действало се на ръба на закона,демек тоз няма нищо общо и разпоредил проверка.Ох божее какво да каже вече човек.*** няма и срама да се покава пред хора,то бива ,бива да си типигьоз *** чак толкова,аз нямам думи честно

4

sante_dog

преди 7 години

За мен правилно решение. Действано е на ръба на закона, но все пак законно. Дбрите отношения с Турция са ключови в момента. Някой да не си мисли че ако Турция предприеме нещо (и не говоря за война!) запада ще защити България? Единствено ще пуснат няколко декларации че осъждат действоята на Ердоган. А в момента той е като бясно куче заради опита за преврат. Готов е на всякакви крайности, а като се има предвид и вече едноличната му власт става много страшно. Зайгравката му с Путин е само началото!

3

Анонимен

преди 7 години

Трудно е да бъдеш едновременно и руска пoдлoгa и турски ибpик.

2

Анонимен

преди 7 години

Е, след дъжд качулка.

1

Анонимен

преди 7 години

Хахаха, човека дето не е като Първанов, зето рита с едно момче, какво очаквате от него, да говори за закони ли, неееее, при него всичко е по целесъобразност неговата, а законите, те са за балъците. Спете още, овчици.