42

Judge Dredd

преди 7 години

Човешкият организъм има нужда от всякаква храна!!! Тези са за съд и отнемане на родителските права!!Също както онези две лезбиики откачалки в САЩ, давали на детето хормони, които да спират развитието му, за да "можело да избере какво да бъде като порасне"! Природата е взела решението и човекът ще се съобразява!!!

41

Анонимен

преди 7 години

Нямам нищо против всеки да си яде каквото намери за добре, но да изтезаваш така израстващ организъм си е престъпление. То детето нали не може да се защити, защо да не му наложим някакви измислени наши си правила на хранене и да не го обречем на болест?

40

me

преди 7 години

*** какво искаш. И тука някакви разбирачи обясняват, как 1 годишно дете може да оцелее на вегнаските им тъпотии.

39

До 42 me

преди 7 години

Не са просто лоши родители, те са болни родители, които налагат на децата си своята болест. Принципно вегетарианството е болест, но всички знаят, че никой луд не си признава, че е луд.

38

Чикън

преди 7 години

до MНе пуша цигари, не пия по-концентрирано от бира и не се друсам. Ям вкусна и разнообразна храна.Ти ако желаеш яж само планктон или мини фотосинтеза, само не си прави експерименти с децата си. Аз ще ги храня като за моя си биологичен вид.

37

Анонимен

преди 7 години

Това вегана не е като човека. Върви му обяснявай, че дете на 1 г. расте и има нужда от аминокиселини и протеини, които трудно ще набави с растителна храна. Тя природата е много глупава, че е измислила и месоядството, нали?

36

me

преди 7 години

В случая говорим просто за лоши родители. Веганската диета включва всякакви варива, масла, включитлено и такива, в които има калций. Така че с желание може да се докара до правилната концентрация. И определено не всички вегани са слаби. Тук очевидно майката е отказала да го кърми. Което няма как да доведе до нищо добро. Кърмата е част от изграждането на бебшкия организъм, не подлежи на диета или религия. Луди хора.

35

Анонимен

преди 7 години

До MЕ що тогава го налагате на децата си

34

Анонимен

преди 7 години

На болни родители не трябва да им се позволява да имат деца, както в този случай.

33

До 40

преди 7 години

Подкрепям те, но СЗО не е критерий. И хомосексуализма беше болест, но го извадиха и вече правят прайдове. Тревопасните даже нямат и търпение, вече лягат в тарелките.

32

До 38 М

преди 7 години

Това, че си болен го казва СЗО, а това, което си написал е пряко потвърждение, че наистина вегетарианството е болест. Имай се за по-умен от СЗО, но все пак се лекувай!

31

Анонимен

преди 7 години

Колкото повече самоубийци, пардон, вегани, толкова по-малко самоубийци, пардон, вегани....Жалко само за децата, отглеждани от дебилни родители....

30

M

преди 7 години

Големи глупости ...Не може някой да ми казва как да се храня, също и аз не мога да налагам мнението си на други хора, всеки има право на избор какво да яде, дали да пие, дали да се друса, но пък някакви смешници да ми казват, че съм болен само защото не плюскам ***, докато се наливат с ракия и пушат по кутия цигари на ден, хайде няма нужда ...

29

Изтриха ме един път.

преди 7 години

Според веганите или човешката зъбна формула е сбъркана или 4-те кучешки зъба са по-нестандартен дентален отпечатък при отхапване на ябълка!

28

Чикън

преди 7 години

Човекът е хищник. Очите ни са разположени отпред, а не отстрани както при тревопасните, за да може да се изчислява разстоянието до плячката.

27

До 31

преди 7 години

Пич колкото и да не ти се вярва но е доказано, че *** е станала човек ИМЕННО когато е почнала да яде месо! И е доказано, че ние хорицата днешните не разрграждаме много добре фруктозата която се съдържа в плодовете поради причина, че в зародиша в семката си ако щеш сме си МЕСОЯДНИ! *** ко да ти обяснявам на тебе то с вегани да спориш е все едно да спориш с радиото! *** ето и това дете ти го е доказало на собствен гръб при това!

26

До 30

преди 7 години

Няма как да стане. Не можеш да забрани една болест със закон, но можеш да направиш така, че болните от болестта вегетарианство да се лекуват. Колкото до налагането на вегетарианството на деца или по-общо казано на други хора, както в този случай, то това престъпление трябва наистина да се наказва по закон.

25

Анонимен

преди 7 години

Вегетарианството е болест включена в списъка на болестите на СЗО, а веганството е екстремно вегетарианство, т.е. тези са най-болни от всички вегетарианци. Да се лекуват, а не да разболяват и децата си! Вегетарианството не е толкова невинна болест, както изглежда на пръв поглед.

24

Анонимен

преди 7 години

Е като ви казаха че е психично заболяване, не вярвахте. А пак да лежат в тарелки на Витошка

23

Анонимен

преди 7 години

пълна измишльотина, платена статия от някой производител на месо. проблема на това дате не е във веганството. липсата на калций не е свързан с неядене на месо.