76

Анонимен

преди 8 години

ГОДИШНАТА КАРТА Е МНОГО ИЗГОДНА ЗА ЕЖЕДНЕВНО ПЪТЕВАЩИТЕ. АЗ ВЕЧЕ СИ ВЗЕХ И СЪМ ДОВОЛЕН. ДО СЕГА БЕШЕ 500 ЛВ. БРАВО НА ФАНДЪКОВА.

75

СС

преди 8 години

А ?

74

Анонимен

преди 8 години

Аз си палнах печката със сярна нафта и подкраха Ланчията из центъро на софияте. До преди това Ланчията я ползвах само за извънградско. Като си направих сметката за тези 365 лева дето ще ги дам за карта да се бутам у градскио и да се потя като селски *** по добре да си заредя нафтичка за 1 лв. на черно да си пусна климатика и да се кефя максимално на пушилката дето чади от нафтата. Е такива като мен познавам поне 100-на представете си като зачадиме какви витаминчета излизат от ауспуха.

73

Анонимен

преди 8 години

та този читател на днес, след като е оценил, че му излиза на сметка с личния автомобил, какво се прави на "социален" с дълбоките си въпроси.Остава да поиска билетче от 4 стотинки, макар, че помня и билетче от 2 ст.

72

Марти

преди 8 години

Да изметем Фандъкова и целият продажен общински съвет...пълни нещастници...

71

Ганеца

преди 8 години

Добре бе сички около Мадам Ф. се оказаха корумпета:- Любчо , дикоф, ЦГМ и т.н. - само тя в бяло.При условие, че разкараха УС на ЦГМ би било редно да се изчака да мине проверката и тогава да се обосновава поскъпване

70

Анонимен

преди 8 години

А бирата в Германия е 6 евро, туК 1 лв - РАЯТ НА ЗЕМЯТА - Евтиния.

69

Buralafte

преди 8 години

добре де, всички само за това билетче от 1,60лв пишат. Айде някой да спомене примерно и новата карта : 365лв годишна карта за цялата градска мрежа. В статията пише как било много скъпо, че пътувал/а с 2 превозни средства в посока бла бла бла... ми ето го. При тази цена на картата излиза грубо по 1,50лв на работен ден за неограничено ползване на услугите на градския транспорт. Това скъпо ли ви е ? Оплакват се хора, които се качват 2пъти месечно на ГТ, е това ли ви е проблема, че ще платите по 60с

68

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 72ама няма да ходим пеша-родени сме в тая държава,избрали сме политици да мислят ,управляват,защитават нашите интереси,достойнство,човешко ПРАВО на нормален живот и доход!

67

Анонимен

преди 8 години

Билет 1,60,влиза в сила от 1,6 първи юни в година 2016 със познайте колко процента надценка ??? хахах 60% рабира се .Я да видим сега има ли сатанизъм и масонско задкулисие с култ към сатаната ? Я четери шестици 6666 случайност нали ?Автобус по линия 111 а три единици до същ като тези от дата ,месец година.Я още от жк Младост 1 към Люлин 1 аааа много стана,това са масонските колони Яхин и Воаз ,*** не бе то случайноо

66

Анонимен

преди 8 години

А бе то свърши вече шоуто. Хората вече си плащат, купуват карти и билетчета като бели хора.А за робите...Знаем какво става с тях, като се бунтуват. разните там спартаци и пр.Та и тук е така макар, че днес става с други средства - глоба, акт, районното, кютек - все неприятни неща за разбунтували се роби.

65

Лев и шеесе

преди 8 години

Какъв смисъл има да се задават въпроси на Фандъкова. Та тя е просто една марионетка на Бойко Борисов. Тя е ИСЗПЪЛНИТЕЛ на ннеговата воля и желания, от нея нищо не зависи, най-малкото пък цената на билетчето.А и ако искате да не ви поскъпват билетите, АМИ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОРИСОВ И ФАНДЪКОВА!Докато гласувате за тях, ЩЕ Е ТАКА!

64

Анонимен

преди 8 години

До СФАЗ също съм живяля във Валенсия и си спомням как пътувах с един билет час и половина,(не си се представям да шляпам по сухата река до работа)живях и в италия и там е същото,да не правим сравнения,ако ще ги правим нека да са за всичко-доходи-разходи!

63

Анонимен

преди 8 години

До стига вечеАБЕ СТИГА ВЕЧЕ ДЕ!!В ЛОНДОН КОЛКО Е ЗАПЛАТАТА???СТИГА С ТИЯ СРАВНЕНИЯ И СРЕДНИ СТАТИСТИКИ,ТИ ЯЛ ЗЕЛЕ АЗ СВИНСКО-СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ СМЕ ЯЛИ СВИНСКО СЪС ЗЕЛЕ..АМАН

62

Анонимен

преди 8 години

В Германия наистина данъците са до 36 %. това тук е данъчен рай, почти офшорна държава сме.

61

Гошо

преди 8 години

Не всеки може да отдели 365 лева наведнъж, за да си купи годишна карта.

60

СФ

преди 8 години

До валентина ВАЛЕНТИНА , АЗ ЖИВЕЯ В ВАЛЕНСИЯ - ИСПАНИЯ ОТ 2000 г. ТУК ВСЯКА ГОДИНА НА 1. ЯНУАРИ СЕ ВДИГА ЦЕНАТА НА БИЛЕТА ЗА ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ . НО ХОРАТА ЗНАЯТ , ЧЕ ПЪТУВАЙКИ С КАРТА , ЩЕ ИМ СТРУВА МНОГО ПО - ЕВТИНО . С ЕДНА МЕСЕЧНА КАРТА МОЖЕШ ДА СЕ ВОЗИШ ЦЯЛ ДЕН НА ВСИЧКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ . НО ХОРАТА ТУК СА ОРГАНИЗИРАНИ , МИСЛЕЩИ СЪЩЕСТВА , А НЕ ПЛАЧАТ ЗА КОМУНИЗМА , КОГАТО БИЛЕТА Е БИЛ 6 СТ.

59

гогич

преди 8 години

До Анонимен 52Къде цената е 1,10 (и то цента :))) Ти да не си пътувал с ученически билет, че те са с отсъпки ? :))

58

Край

преди 8 години

Тази дето и го непобира главата да дойде да и го наместим на друго место.

57

Ясен

преди 8 години

Когато хората са недоволни,протестират,а ние си седим пред компютъра и се възмущаваме.Ако на организираните протести бяхме не 100,а 10000 властимащите нямаше да са така спокойни.