174

Василев

преди 8 години

САЩ са злото на земята и в небето.Агент Джон Моргън!ЦРУ!!!

173

Анонимен

преди 8 години

У.шанки, търсите си белята. Ще стане някой сакатлък с тея су-та, че и много лошо падат...

172

Анонимен

преди 8 години

До Славянин.Така е .....като прелети руски самолет и всички се наакват.Търпяха ги дълго,за радост на форумните ***,докато истината лъсна над Турция.Една кадъна им го отпра,та след това беше вой,рев,*** .закани...И накрая забраниха вноса на домати:-) :-) :-) :-) :-)

171

цвцв

преди 8 години

До GOD BLESS AMERICAgod bless you защото по голям празноглавец отдавна не бях виждал, с изключение на тиквата.и почети малко история преди да пишеш глупости.

170

Василев

преди 8 години

САЩ носят война и разруха в целия свят. Това е факт. Либия Ирак, Афганистан, Сирия и др. Оспорете това промити мозъци!Агент Стивън Уорнабъл!ЦРУ!!!

169

анон

преди 8 години

ВЪН РУСКИТЕ АГЕНТИ И БЪЛГАРСКИТЕ ИМ СЛУГИ ОТ БЪЛГАРИЯ !!!!!! НЯМАТЕ РАБОТА ТУК, А ЗА ПРОТИВОДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ ЩЕ НОСИТЕ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ !!!!

168

Анонимен

преди 8 години

Русия единствена може да ни спаси от идващия ислям. Русия е необятен пазар. Тя е нашата майка, която ще ни храни и дундурка като бебенце! От нас се иска единствено да дружим с Русия.

167

Анонимен

преди 8 години

TASI TERITORIYA KALININGRAD- /KUNINGSBERG/ E POLUCHENA NA SSSR, SLED VOINATA BLAGODARENIE NA USA. TAKAVA DURGHAVA S S S R. Nyama, 25godini. TYA E RUSKA , KOLKOTO SHCHEHIN E POLSKI,KOLKOTO BOSILEGRAD SRUBSKI I OHRIT MAKEDONSKI. !!!!! A TOYA SBURKAN LETEZ SA GRATSKA OTPUSKA E GOTOV NA VSICHKO S TOYA PROMIT MOSAK.

166

аноним

преди 8 години

Дните на Путин са преброени и скоро Русия ще се отърве от тази отвратителна диктатура !!! От всички страни са обградени и ВАДЕНЕ НЯМА и колкото и да се гърчат и напъват ,повече им влиза .......

165

Анонимен

преди 8 години

"по информация на говорителката на Пентагона Лора Сийл, американският "Боинг RC-135" нито за момент не е преминал на руска територия."Хахах тези приказки да ги разправя на децата в детската градина. Това е разузнавателен самолет, обсегът му на разузнаване може да покрие територията на Русия още преди самолетът да е доближил територията- подслушване, сканиране, визуализация. Със сигурност руснаците са засекли, че ги сканира от разстояние и са пратили изтребител да го разкара.

164

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

И тук обслужващите *** по заповед на господарите им от КОЗЯК , след като са излезли от някоя джамия са заели омбразурите за да заработят надницата си!!Поне си свалете *** и шалварите за да не личи произхода ви!!!

163

Анонимен

преди 8 години

Атакастите -искат свят в който,ще си лежат,и някой да им дава пари,няма данъци,и всичко им е безплатно./храна,ток,вода,дрехи,коли-лада,/Руския ботуш такива търтей ,не търпи.Ще ви впрегнат като магарета да бачкате,без право да се оплаквате/квичите/по форумите.А си се оплакъл,веднага си враг на народа,и си за сибир,че да се оправиш в правилната посока

162

Анонимен

преди 8 години

Русия е единственото спасение за България. Иначе ще слагате фесове и *** скоро.

161

Василев

преди 8 години

Слава на Русия и Путин. Долу Краваристан.Агент Стивън Уорнабъл!ЦРУ!!!

160

ODESSA

преди 8 години

Скоро се очертава да се явим фашистите. И тогава жална ви майка. волен ще е първия обесен със главата надолу.

159

Анонимен

преди 8 години

А кое според американците е професионално поведение- руснаците да им свалят разузнавателния самолет ли?

158

Анонимен

преди 8 години

До славянин - Абе тия американци постоянно пищят като ощипани г.й.ве!докато, не дай си Боже, опашката на някой славянски мачо се подпали!

157

Анонимен

преди 8 години

"Пилотът на руската машина е действал непрофесионално" - Камелио, ти откъде знаеш, че е действал непрофесионално? Да не би да знаеш колко близо е бил руснака? Тьпа овча глава, типична българска драскачка, не стига, че си джурналистка, ами си и некомпетентна самка. Според CNN дистанцията е била 15 метра, но според руските правила "опасна дистанция" може да е 10 метра, примерно. Пaтka.

156

Анонимен

преди 8 години

Пред България има точно само 2 опции. Или се съюзяваме с Русия, или умираме като народ и държава. Всъщност като държава отдавна сме мъртви.

155

анонимен

преди 8 години

Последен валс на мушмурока Путин !!! Всички диктатари рано или късно си получават наказанието !!! САДАМ > МИЛОШЕВИЧ > КАДАФИ > ЯНУКОВИЧ > ПУТИН !!! С коро ще има веселие в Москва !!!!