214

Анонимен

преди 8 години

Браво, само така - бой, сръбска музика и онова третото за това просто племе, дето постоянно гласува за Мутри.Сигурен съм, че и тоя и оная с телефона до него не правят изключение, и се превъзнасят на Тиквата пред тАлАвизорО.

213

Анонимен

преди 8 години

До 123Заслужаваш доста голямо хранене, хората са постъпили правилно, а ти си нагла мишка. Съжалявам хора като тебе.

212

123

преди 8 години

Тук всички говорят за справедливост, за съд, за права и т.н. Е, като те пребият като куче с палки, много важно, че щели да ги осъдят евентуално. Това ще те компенсира ли за боя ? хаха

211

Turkish Power

преди 8 години

Bulhari..*** ...bokluka na EU!!

210

Анонимен

преди 8 години

На последните коментираще пожелавам да ме срещнат някога и да видят като са толкова отворени какво ще им се случи! Как не ви е срам бе?

209

ист

преди 8 години

Възможно е експертизата да докаже, че пострадалият е виновен, защото се е озъбил, и за това са му избили зъбите.

208

до 280

преди 8 години

Разликата между тук и Враца е огромна. Там той е слезнал с бокс да ги бие и ... Тук трябваше някой пенсионер военен с ладичка да слезне и да ги застреля набързо. Това трябваше да стане тук

207

Анонимен

преди 8 години

Тоя щръбльо следващия път доста ще си помисли дали да свири с клаксона като на селска сватба.Тука е София не му е родното му село.

206

Анонимен

преди 8 години

ако някой почне да ви бие с тази пръчка и рита ,ако ви избие зъбите едва ли ще можете с лекота да говорите и да си стоите прави на краката .Що си мисля че е поредната *** сценка.Мадамата много готино псува ,но ако тя е изяла също як бой що ми се струва че е редно да пищи и да е свита от болка.Човек с избити зъби а се разхожда все едно нищо не случило.Тоя сто процента ако ходи на зъболекар трябва да го прави без упойка.

205

123

преди 8 години

Тия битите нямат нищо в главите. Сега ще се научат да не се газират толкова другия път. А за тази наглата к*рва, какво да говорим, те ги бият, тя ги псува. Е, какво очаква да й се извинят ли? хахаха

204

SSS

преди 8 години

Жалки комплексирани неща**ници!!Защо не скачат да се бият с истински мутри или бабанки,а с невинни граждани!Защото така им изнася само!Защото ако скочат на истински мутри,може и да не останат живи!

203

Иванчо

преди 8 години

Абе оставете ги хората. Носят черни шапки, набити са, имат си собствен пистолет. Тях и Господ не може да ги пипне. Ако са тренирали и ММА пък съвсем! Тия са недосегаеми! Най-добрите! Най-обортните! Дискотеките за тях умират, Софиянките за тях се бият...Нали така беше? И салфетчици да има! Тва е да си успял! Пали БМВ-то втора употреба и светът е твой!

202

Анонимен

преди 8 години

Обичат го човека...с палки го обичат.

201

слабоумници

преди 8 години

СВ 8662 АР - точно за 5 секунди може да се направи справката в системата на МВР кой е притежателят на този автомобил. Защо всички се правят на *** и стоите отстрани и гледате сеир. Да не си мислите в държавата на слабоуумните на вас ще ви се размине.

200

Анонимен

преди 8 години

така се започва "симпатяги"!пример:-убитото момче от Враца-свирнал с клаксона и биячите какво?!-НЕВИННИ!умрял бил от "сърце"?!-този тук свирнал и ......добре че се е оттървал с три зъба,иначе пак не дай си Боже .....от сърце!и биячите пак ще се окажатНЕВИННИ!-старците по селата-за сто лева пенсийка се гътват не отбоя на биячите ,а от СТАРОСТ?!а апашите-НЕВИННИ!и т.н. и т.н.!така ще еееееее......!

199

Анонимен

преди 8 години

Какви са тези ***, които си мислят, че всичко им е позволено? И сега ако няма съд за такива, просто няма и държава.

198

Анонимен

преди 8 години

Да би мирно седяло, не би чудо видяло - казал го е още Дядо Славейков.Тоя да запали свещ, че са го оставили жив и се е разминал само с няколко зъба.Който не му харесва България да хваща гората и да става партизанин. Може и някоя мандра да обере.Борисов е най-добрият премиер, който България някога е имала.Или може би си предпочитате Орешарски ?

197

клаксона

преди 8 години

Биячите не ги интересува клаксона. Биячите ги интересува удоволствието от побоя на хора, които са по-слаби от тях. Интересува ги, че с мълчаливото съгласие на властите, те се гаврят с беззащитни хора.

196

Бай Тошо (Тато)

преди 8 години

До АнонименПрав си, чедо. Нямаше банани целогодишно. (Белгийци са ми казвали, че и при тях е било така преди глобализацията)...Но защо не се опитат тези биячи в Англия да раздават така правосъдие? Защото няма бял ден да видят. Просто ние в момента сме пълна анархия! Ще оцелеят единици и ромите, защото държавата ги издържа, за да се плодят. Винаги съм се чуди защо? Може би очакват скоро война и да ги използва като пушечно месо. Знам ли? Друго обяснение не намирам.

195

СВ 8662 АР

преди 8 години

СВ 8662 АР - ще гниете в затвора, а? Да видите там колко е хубави, какви нещата ще ви правят братята по тъпота.