62

Berlin

преди 8 години

Знаете ли какво ще стане ако паднат 2 Руски ракети Топол на територията на България ?--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Всички *** са болни мозъци и непрекъснато размахват руските ядрени бомби наляво-надясно. Даже мисля, че изпитват еротична възбуда от мисълта, че Путин ще унищожи България с тях. Как пък американците, англичаните и французите веднъж не споменаха, че имат ядрени бомби?!

61

Анонимен

преди 8 години

ПРЕДАТЕЛИ!!!

60

демократ с мозък

преди 8 години

предлагам напук на Русия да предадем Южна България на Турция, да ги ви видим партенките как скимтят

59

чукча

преди 8 години

Ти не правиш явно разлика между земеделска земя и апартамент да речем.

58

Анонимен

преди 8 години

наближава краят на България,такава,каквато я познаваме

57

демократ - атлантик

преди 8 години

българия най-деморкатично да се надупи на турция, детоя я е онаждала 500 години. Майната им на руснаците - старата любов ръжда не хваща!!

56

спонсор на МВР

преди 8 години

Каква охрана? Какво въздушно пространство? В Сирия се появи С-400 и само 4 (с думи четири) бройки СУ-35 и американците и турците се н-а-а-к-а-х-а.

55

Анонимен

преди 8 години

до 111 мислете муА за комунистите защо не мислиш, а? Помисли за Лукановата зима или за хиперинфлацията на Виденов!

54

Анонимен

преди 8 години

Не не това Правителство си Заминава и то много скороЩе се убедите сами

53

мислете му!

преди 8 години

Без продажни българи България нямаше да бъде срината. Мислете за кого гласувате и срещу кого НЕ протестирате. Иван Костов- унищожи БГА Балкан, продавайки я на мошеници. Бойко Борисов- унищожи военната авиация оставяйки я без финансиране. Меглена Кунева- унищожи 4 реактора и срина наполовина ядрената ни енергетика. Сега предстои да срине и образованието. И трите изброени лица са активни политици. Враговете на България няма смисъл да се напрягат въобще. Българските политици сами ще я сринат.

52

Киро кофражиста

преди 8 години

Тук някои *** истерично крещят, че Турция щяла пак да ни пороби, да ни превземе небето, Русия пак трябвало да ни спасяваСамо че фактите говорят другоТурция си пази територията и никого не е превзелаРусия е тази която превзе Крим и има претенции към територии на чужди държави

51

чукча

преди 8 години

Почти цялата земя в Южна България е изкупена от турски фирми чрез поставени лица българи сега дадохме и небето.Скоро парламента ще приеме закон че чужденци могат да купуват земя тук и една сутрин ще се събудим като турска територия без пушка да гръмне.

50

До Бойко Борисов

преди 8 години

Господин Борисов ! Управлявате тази страна толкова здраво . Защо обаче не махнете армията нацяло ? Само пари да даваме за войници ала бала ? Ще помолим НАТО и главно Турция да изпрати 20 000 аскер или башибозук да ни пази ? Нали за туй сме в НАТО , за да се замозатрием ? Знаете ли какво ще стане ако паднат 2 Руски ракети Топол на територията на България ? Ще ви кажа ...и вие няма да можете да офейкате !

49

Анонимен

преди 8 години

Газпром вдига акциите. Руснаците газ пикаят.

48

Добрееее

преди 8 години

Щом Турция ще ни пази вече съм спокоен!500 години са пазили тази териториявсе пак имат богат опит.България е била винаги зависима от други държави.Защото е бедна и слаба.Няма армия и икономика!!Тенк ю

47

Списаревски

преди 8 години

*** имат най-малко резон да плачат на чужди гробища - вижте те какво направиха с авиацията след превратя на 9ти. След края на Втората Световна Война България получава много трофейни немски самолети, но БКП (Българската Комунистическа Партия - на власт след 9.IX.1944 г.) решава че авиацията ни трябва да е въоръжена със съветски самолети. За това всички немски самолети са унищожени. 0

46

открита покана

преди 8 години

Този закон е открита покана до Турция, отново да ни включи в Отоманската империя, или в отоманския халифат, ако това повече ви харесва. За да охранява въздушното ни пространство.

45

демокрация баце

преди 8 години

и за какво Русия ви освободи?? Демократите да ви продадат за без пари, смешен народ, смешни управници и възможно най-*** настояще на една застаряваща, изчезваща нация. Нали българите бяха 9млн? Къде са сега?? Къде ви е армията, къде вие свободата, къде са хората?? Няма нищо, важното е НАТО-вските казарми да са добре измазани и свобода да вее косите ни.

44

Анонимен

преди 8 години

При един Военен Сблъсък между ТУРЦИЯ И РУСИЯ НАТО ТАКА БЪРЗО ЩЕ СЕ РАЗЦЕПИ ОТКОЛКОТО БЕШЕ ОБЕДИНЯВАНО

43

Анонимен

преди 8 години

Утре значи да очакваме Руския самолет да прелети на България и турция да го свали на наша територия. Като нищо самолета може да носи по случайност ядрена или химическа глава и тогава ни е спукана работата . И в крайна сметка да се окаже че не е бил Руски самолета ами някакъв безизвестен без маркировка, колко удобно за Нато и Турция с един куршум два заека.