45

Шишман

преди 8 години

Я, руските мекерета как са се възбудили. Все едно че некой им е бръкнал некъде.Спокойни тавариши, засега само на ***.ин, но скоро и на вас!

44

конкретни цифри

преди 8 години

26 млрд долара откраднати само при подготовката на олимпиадата, най-сочните контракти бяха дадени на приближени на Путин, включително на негов съученик. Дъщеря му на Пyтя, пиклa, ненавършила и 30 управляваше фонд за стотици милиони долари.

43

Анонимен

преди 8 години

" обвинява Путин така експлицитно..."???Тия *** като не знаят нито български ното ангиийски, защо въобще пишат.Пълно "експлицитно" безобразие!

42

Анонимен

преди 8 години

До ФутурологТи ако си ще седнеш ли с един човек на една маса ако знаеш, че е обвинен в убийства, бандитизъм, педофилство, крупен крадец и т.н. пред очите на околния свят? Ето в такава ситуация изпадна Путин и не виждам какво още трябва да се ориентираш. Просто от 2 години се проведоха многобройни срещи с този човек без никакъв резултат. Повече никой не иска да си губи времето с него. След тия обвинения повече никой няма да говори с Путин по какъвто и да е въпрос.

41

Анонимен

преди 8 години

Е те американците са безгрешни ангелиКато Ангела меркел

40

Анонимен

преди 8 години

Камиелче, я ми припомни, как беше "експлицитно" на български, че че ми се върти в главата само английската дума ''explicitly''? :)

39

Джона

преди 8 години

Най-сетне, от кога чакам това директно обвинение от САЩ, сега всичко е ясно. Че с тия индиректни обвинения, ми много стана!

38

Анонимен

преди 8 години

"Путин е корумпиран! Директното обвинение дойде от САЩ"---НЕ Е ВЯРНО! Директното обвинение дойде от СЕВЕРНА КОРЕЯ. :)

37

сандо

преди 8 години

колкото и да го плюете тои е наи великия политик на 21 век ,мекерета, може да има и милярди пак е наи великия държавник,платени мекерета,колкото повече плюете тплкова повече го обичат българите

36

Патриот

преди 8 години

Това тяхното не е пропаганда даже а детинско тролено следващта им новина ще е "Путин е гаден"

35

Църо

преди 8 години

Той наш Боце направи вече 1-2 млрд, по що Путин да не направи? Ама такива работи или се коментират с документи и доказателства, или си плячпаш на гаргите и ти верват само гъ.зоглавите русофоби.

34

Анонимен

преди 8 години

Като се замисля не са го изкарали само , че е зелен хипопотам дърпащ розов локомотив влачещ джъмбоджет пълен с ванилия ухаеща на сирене рокфор! За всичкп друго вече май е безкрайно виновен!

33

Анонимен

преди 8 години

А добро утро, няма тоталитарен режим, който да не е корумпиран

32

алфред Нобел

преди 8 години

Абе и да е натрупал, заслужава го повече от Хилъри, коато никой не знае от какво си е надиплила неколко милиарда.А една жена ми саза, че помощник-секретар в руското министерство на финансите й казал, че Обама бил си спастрил 80 милиарда - от приятелски почерпки от ВПК, щото като Нобелов лауреат за мир е осигурил много работа и съответно царски печалби за оръжейните акули в САЩ

31

Анонимен

преди 8 години

Спонсор на Мвр ... толкоз комични неща има в нашта родина..

30

Пре

преди 8 години

По-вероятно е Обанана да е обезьяна

29

спонсор на МВР

преди 8 години

Стига с тези глупости!

28

v

преди 8 години

До Анонимен 54Настъпиха ти ментора по опашлето и ти се разпени нещо!!! По-кротко, товариш Пу.я хич не му дреме! Важното е ординарците му да имат матриал за разпенване!

27

Анонимен

преди 8 години

Ако Путин стъпи на американска земя да бъде арестуван и подведен под отговорност от върховния съд на Америка по обвинение корупция.

26

Анонимен

преди 8 години

Адам Зубин се опитал да подкупи Путин но нещо не му вързало.И сега му е ядосан.явно не е чувал че това което не става с пари става е много пари