43

Анонимен

преди 8 години

"Никой от пътуващите в автобуса не се притекъл на помощ на мъжа, който слязъл на летището."Това е не по- малко страшно и позорно от това, че едно *** си разиграва безнаказано коня. Обществото ни се е превърнало в сечище с пънове. От това по- лошо- няма накъде.

42

Анонимен

преди 8 години

Биячът от автобуса - нагъл, агресивен, със стиснати юмруци- - -Хайде стига де ! Пуснете го за една седмица в Бургаския затвор и ще излезе омекнал, омекнал ...

41

tih velikan 681

преди 8 години

Bokluci mnogo..koe mi pravi vpechatlenie,CHE NIKOI NIKOI NE SE E PRITEKUL NA POMOSHT NA VUZRASTNIYAT ILI PONE DA GO RAZTURVAT OT MOMCHETO.TOVA E STRASHNOTO V BG,APATIYATA I NIHILIZMA,A NE VI MINAVA PREZ UM CHE UTREVASHITE RODITELI MOGAT DA BUDAT STARECA...AZ LICHNO SUM REAGIRAL NA NARKOMANI S TUPANICI V DINYATA v troleya

40

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 60в смешното градче на герб всеки ден убийства , побоища , самоубийства ...това по руската тв ли го видя бе oвньо?

39

Анонимен

преди 8 години

ДЕЦАТА НА ПРЕХОДА - ***!

38

реален

преди 8 години

*** трябва да се възпитават с бой в полицията. Дори не просто бой, а побой.Властта не се интерсува от това какво се случва в държавата. И нещо повече: винаги защитава престъпника. Смъртно наказание за всички предатели!

37

Анонимен

преди 8 години

Това е бъдещият Атакист, подчинен на болния Волен.

36

Анонимен

преди 8 години

Много щастливо си живеят в "най-добрия град за живеене" ! Чак се учудвам , че тази вовина достига на национално ниво .Обикновено според платените бг медии в бургадидас е само цветя и рози и ГЕРБ победа ! Но ако отворите местните им сайтове , ке видите , че в смешното градче на герб всеки ден убийства , побоища , самоубийства ...

35

Анонимен

преди 8 години

Хората не вярват на продажните съдии, знаят, че закона ще се обърна срещу тях и затова си трят.А и са научени да си мълчат, комунизма изкриви съзнанието им, направи ги послушни.

34

Анонимен

преди 8 години

Тоя ушатия е типичен фен на Болен. *** чалгар, с 2 мозъчни гънки (едната от тесла)

33

Гошо...Тъпото

преди 8 години

До до ГошоКазармата е част от държавноста,която приучаваше младите хора на ред и дисциплина.Тъй като сега семейството е в упадък,наборна казарма липсва,държавноста е отстъпила тотално,юмруците стават основните средства за създаване на ред в обществото,според...това,кой по...големи юмруци има.

32

DIDI

преди 8 години

Ми покажете сега родителите му!Тоя малък *** някой го е отгледал и невъзпитал!

31

Анонимен

преди 8 години

Жалко, че е на 16, ако беше на 18 щеше да разбере какво е разширяване на мирогледа в затвора....

30

Ral

преди 8 години

А защо никой в автобуса не се е притекъл на помощ? Ето това не разбирам... Докога ще бъдем като стадо, ще търпим нечия наглост и агресивност и няма да се намесим защото не срещу нас са ударите? Нямало ли е други мъже в автобуса?

29

Аз

преди 8 години

Спокойно, сега ще се появи по телевизията една разплакана майка, която ще обяснява, че отрочето й не е такъв човек, че е страшно възпитано и добро момче, което много се старае в училище и вероятно напрежението му е дошло в повече. После ще обвини класната, кондукторката, кмета на Бургас, държавата, ЕС и ООН затова, че никой не обръщал внимание на поведението на синчето...А проблемите са в семействата и докато родителите прехвърлят отговорността на други хора положението ще се влошава!

28

Анонимен

преди 8 години

Държавата не е виновна, а хората живеещи в нея!Държавата е само организация от хора, и ако материала е лош ... държавата също е лоша.От лошо брашно хубав хляб не става !Ако другите в автобуса го бяха ошамарили щяхме да сме по-спокойни.Но всеки се страхува да вземе отношение.

27

Анонимен

преди 8 години

От гледане на тв алфа и слушане на чалга виж докъде са го докарали това момче.

26

da

преди 8 години

Този побойник е за затвора или в лудницата на силни оспокоителни.

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 2Гербаджиите такива деца възпитаватне са гербаджиите, а комунистическите *** + дпсарите докараха образованието до положението да генерира само чалгари.

24

цирк

преди 8 години

Колко безразлично ни стана случващото се около нас. Едно хлапе което още пикае на тенекия ще пребие възрастен мъж, и никой не се намесва, за да го защити. Какво става бе народе? Зомбиран ли се?