43

Анонимен

преди 8 години

Бойко, ако тогава беше останал, сега щеше да си само ти и плиятелчетата ти от ГЕРБ в тази страна ! Само вие и никой друг !

42

Лъже

преди 8 години

До UnufriНе можеш да объркаш никого, защото не говориш с факти, а с внушения и предположения. Кое правителство беше на власт, когато Русия обяви спирането на Южен поток по причина на България, както беше казано от руска страна? Беше на власт правителството на Бойко Борисов II. Русия каза, че "спира Южен поток заради действията България", т.е. на правителството на Борисов II, което направи невъзможен строежът му. А това Борисов направи по искане на ЕС. Всички доказателства са явни и четими.

41

Х

преди 8 години

Мутрон не мисли нищо добро за хората и държавата,него го интересува,мафията дс е добре,пеевски и златев да си крадът спокойно и нито един крадлив политк да не влезне в затвора. Всичко друго казано от него е манипулация . Южен паток" отдавна бе рапределен между фирмите на Пеевски-дпс и главбулгарстрой-герб и щеше да падне голяма кражба,както става с магистралите и спортните зали,които поскъпват някак си двойно на наш гръб. Нищо че скоро няма да има кой да ги ползва.

40

Unufri

преди 8 години

За Европа е изгодно да има колкото се може повече тръби и алтернативни трасета на газ. Геополитическите интриги са на много заден план, първо се гледа какво е изгодно за националните икономики. Само в *** се разсъждава супер ориенталски - дай първо да изрекетираме някой, пък после ще мислим кое е целесъобразно и дали нещо е изгодно или не.Толкова сме дефектирали в съзнанието си, че не виждаме по-далече от балкона на мухлясалата панелка, в която ни минава мизерния живот!

39

Unufri

преди 8 години

До 60: Извратената логика покълва на изкривено съзнание, като твоето. Всяко едно нещо може да се пречупи логически по начин, който подкрепя дадена теза. Само че, я помисли малко без емоции и пристрастия към даден лагер.Според теб Европа толкова ли е *** да се постави сама себе си в зависимост от една тръба през Украйна, само и само да има опцията да рекетира Русия. В Европа това им е приоритет номер едно може би, да ходят с бухалките и да рекетират!?

38

****

преди 8 години

Този *** нали сега е на власт,какво му пречи да каже сега,че ще започне да строи ЮП,нали казва,че ЕС и сащ знаели,че е добър този проект за България,а и не ми е ясно защо изобщо споменава сащ в цялата работа.А колкото до азерският газ,за да стигне до нас,първо трябва да премине през Арменияи да влезе в турция,а кога арменците ще се сътласят за това,точно никога,а и армения знаем зо кой отбор играе,така,че за този газ можем да забравим..

37

Тинев

преди 8 години

Лицемер.Надул се като пуяк.Измами милиони, а се бие в гърдите, че е честен.М О Ш Е Н И К !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

36

Лъже

преди 8 години

Това е опашата лъжа. Спирането на Южен поток беше обявено за първи път) на 02 декември от Путин по време на визитата му в Турция. На 02 дек. 2014 г. управлява правителството на Борисов 2 т.е. настоящото правителство. Южен поток беше спрян поради нежеланието на ЕК да бъде строен, защото той щеше да заобиколи Украйна и да намали геополитическото й значение, както и възможността й да рекетира Русия с цената на транзита на руски газ за Европа.ЕС нарече Южен поток Ненужен поток и Борисов и откузирувв

35

Анонимен

преди 8 години

Те не го пускат в селото той пита за къщата на попа.

34

бай Петко

преди 8 години

...Поредния шедьовър... нещо като...тати ще ми купи колело, ама друг път... !

33

Анонимен

преди 8 години

Хей дружина, да ни е честита новата година, и Гопод да ни дава Тиквата да не ни управлява !

32

Анонимен

преди 8 години

Василев, когато България и СССР бяха партньори имахме режим на тока 3:3

31

кк

преди 8 години

Този го гони яко шизофренията...Но Най-дразнещ е опита му да ни манипулира по един безобразен метод...

30

Анонимен

преди 8 години

Февруари наближава! Време е да си ходиш!

29

ДС

преди 8 години

Кой ме би по главата да гласувам за тоя !?

28

se

преди 8 години

Българското правителство бе купено от Вашингтон като съюзник срещу Русия. Може би българите са смятали, че това е добре заради предишния контрол над страната от Съветския съюз. Вероятно мозъците на българите са промити от американската пропаганда и не разбират, че България е под контрола на Вашингтон, които са купили правителството им. Българското правителство служи на американците, а не на народа си. Вашингтон дори го накара да лиши страната си от руския газопровод. Българите трябва да се запитат защо поставят Вашингтон начело на управлението на страната им

27

glupost

преди 8 години

поне по празниците трябва да спре с глупостите и верните му национални медии денонощно да излъчват мъдростите му, много е елементарно през почивни дни не им се дава думата на министри и президенти и без това говорят безсмислици

26

Анонимен

преди 8 години

OMRAZNA MI OT NEGO VSICKO.

25

Ех, ако...

преди 8 години

Ако туй, ако онуй, ако Левски беше с ботуши, ако лошият човешки "матрял" не развъждаше само тикви...

24

pet

преди 8 години

Този няма ли да спре да се оправдава?Стига е крал от магистралитеКъде си ти народе???