23

Близък Изток

преди 8 години

Иран завоюва подеба над Турция в Сирия и целия район се тресе, ще има сътресения, на ред е Ердоган

22

Българин

преди 8 години

Каквато и политическа игра да играе Доган май е от малкото които пазят интереса на България впредвид геополитическите проблеми които могат да възникнат в Турция. Отдели ли се Кюрдистан Английските песове ще искат компенсация от Кърджали и Родопите към Турция ...

21

Анонимен

преди 8 години

До 17 - Аз пък съм българин и заклет анти-чуждопоклонник. Бъди така добър да се преселиш в Москва и да не ни занимваш със себе си! Същото се отнася и за всички други фили, без значение за коя държава иде реч!

20

Мдаааа.....

преди 8 години

Доган има най- интелигентния изказ сред политиците. Местан е номер две по същия показател. Не казвам дали водят правилна политика, или не. Става въпрос само за интелигентен изказ. Не знам дали Местан би посмял да се изхвърля с такава позиция без знанието на Доган. Целта е МОЖЕ БИ Доган да блесне с някаква изключителна позиция, която да го изтласка към президентски избори. Ще се разбере като му дойде времето. Другата версия е Местан да се изказа на своя глава въпреки последствията. Интересно!

19

Хибрид

преди 8 години

1000 пъти По-добре агент на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ,от колкото турско *** или евроатлантически продажник на националните интереси.

18

Анонимен

преди 8 години

догaн се сaмоуби ритуaлно, сегa " Дпс- то" нямa дa влезе в следвaщия пaрлaмент, нещо кaто Бсп- с 8% и aтaкa- ru. с 1.2% Евaлa Местaне сегa ти си нa ход!!! ДПС-2 ИСТИНСКAТA ПAРТИЯ нa бългaрските турци!

17

АТАКИСТ

преди 8 години

Кажете ми Доган не е ли гений във вашите очи? Хем внуши на голяма част от българите с изявлението си, че е проруски настроен, каквито са и по-голямата част от българите- удари ги точно в сърцето по този начин така, и след това махна днес Павелчо, дето беше се сближил с Ердоган! И хоп Доган на бял кон идва в съзнаниетпо на простия народ! Заслужавате си съдбата, ов.це!Доган едва ли не руски агент го изкарахте. Неща.стници!

16

...

преди 8 години

България се освободи от един политик, който може да бъде определен като национален предател заради отношенията си с Ердоган и Турция и протурската си политика. Това е хубавото. А при Доган нищо не се случва просто ей така и всичко е обмислено, което значи че ни готвят нещо. А това е лошото. Че ДПС се разцепва е хубаво, но има нещо много съмнително в цялата работа и ще видим какво ще излезе.

15

Анонимен

преди 8 години

Браво! Доган да се пази сега, че и Турция не прощава лесно...

14

Анонимен

преди 8 години

Какво толкова шокиращо се случи, че за броени дни Доган изгони Местан по този брутален начин? Това ще да е нещо много страшно за държавата изобщо.

13

Анонимен

преди 8 години

Руското ченге срещу Турското ченге, и двамата български грждани от турски произход.....готин сблъсък в интерес на България. Весела Коледа уважаеми сънародници, а тези двамата да се доказват пред спонсорите си, техен проблем....

12

до 4

преди 8 години

Аз съм Русофил и заклет антиседераст. Ако обичаш България, направи и добро като си подариш животът в нейното име. Бъдещите поколения ще ти построят паметник и ще ти поднасят ежедневно цветя.

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Кажи кой по-точно,щото там поне 80 % са долни доносници!

10

Анонимен

преди 8 години

Мене мама ме е учила, че каквото и да ти приказват става дума за пари. Не вярвам случая с Местан да прави изключение.

9

Анонимен

преди 8 години

Имам чуството,че Ахмед Доган,макар и турчин е по българин от българските политици...

8

ББ

преди 8 години

А ние двамата с тоя турски агент пихме кафеееееееее

7

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да е чудно,май само Доган знае,какво прави и как да го прави!

6

Бай Иван

преди 8 години

ДПС беше тръгнала надолу, с тези си действия показват решителност и че партията е над всички. Другите партии могат да гледат и да се учат.ПС: жалко че ще ги гледаме още на политическата сцена.

5

Na

преди 8 години

Koleda stavat chudesa-pozdravleniq za Ahmet Dogan -ne sym mu fen ,no v sluchaq postupi kato velik Bylgarin...Bylgariq nad vsichko!!!

4

Анонимен

преди 8 години

А дано ДПС се кротне малко сега, че много се бяха радикализирали напоследък. А на Местан да не се позволява да прави ДПС-2. А пък ако го свитнат някъде, най-добре....