123

Анонимен

преди 8 години

Руските голтаци да се скрият с мненията си. Неслучайно никой нормален човек не желае да стъпи в тази клоака с цел кариерно или обществено развитие. Достатъчно по темата.

122

Петко Бочаров

преди 8 години

Другарю червен *** , доказано е , че комунистите Г. Димитров и Тодор Живков са продавали България . Първия на Титова Югославия , а втория като 16 република на СССР . Това са националните предатели , които заслужават смъртна присъда. А в момента България съвсем законно е член на ЕС и НАТО , или според теб има само една държава и това е Русия с която може да сме в съюз . Да ама не .

121

Анонимен

преди 8 години

По мpъcнa *** от руснаците са oтpeпките русофили, които за да угодят на господарите си плюят по майка България.

120

А

преди 8 години

ИМА КЛИП В ИНТЕРНЕТ ,ЧЕ ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА ПОДКРЕПЯЩА УДАРИТЕ СРЕЩУ ИД ЩЕ ИМА АТЕНТАТИ...СЕГА АЗ НЕ ВИЖДАМ КОЙ БЪЛГАРИН ЩЕ ТРЪГНЕ В СУХОПЪТНА ОПЕРАЦИЯ В СИРИЯ ПЕРУШАНА НА ОТБРАНАТА ДА СЪБИРА ЦЯЛАТА ПАСМИНА ОТ ДЕПУТАТИ И ДА ВЪРВИ.. ТАМ ПРИ ГЛАВОРЕЗИТЕ ЩЕ СЕ ЧУВСТВА ИСТИНСКИ НАТОВЕЦ..

119

История

преди 8 години

Сърдят се руснаците,че сме в НАТО и ЕС и изпълняваме техните нареждания,а не си задаватвъпроса защо сме там.Ние ли разпаднахме Варщавския договор и Съвета за икономическавзаимопомощ?Те разтуриха тези организации,а ние бяхме принудени да търсим икономическаи политическа сигурност от вчерашните ни врагове.Съдбата на малките държави като нас е даса сателити на силните.Като си слаб,ще изпълняваш чужда политика или ще бъдеш смачкан.Вероятно руснаците ги е яд,че не сме смачкани в техен интерес.

118

ех

преди 8 години

Ох, истината как боли..:)

117

Ред арми

преди 8 години

Марионетното правителство на Бойко Борисов за кой ли път продава националните интереси. Вдигане на данъци, източване на здравна каса и сребърен фонд, а сега ще ни вкара и във война. Но дали неговото дете ще бъде изпратено в Сирия? Дали неговите близки и тези на Плевнелиев ще се страхуват за живота си?Събуди се народе. ОСТАВКА

116

триумф на идиотщинат

преди 8 години

България ще праща пръдн-те на политиците! Та ние имаме ли войска?

115

Анонимен

преди 8 години

русия е *** също като америка

114

Пешко

преди 8 години

британците влизат до дни и те в Сирия с бомби

113

Аха

преди 8 години

Думата ч.у.м.а се цензурира???!!!

112

Анонимен

преди 8 години

От Съединението до наши дни Русия е била най-големият враг на България.

111

Анонимен

преди 8 години

София се отказала била от Южен поток.... Мдаааа, доста безочливо. Направо гнусно.Ноо, все пакимаме късмет, че ПУТИН се отказа от ЮП да ни натрие носа, а сега евнтуално сега имаме шанс да му го върнем. Ноо петата колона ще се погрижи да не се случи

110

РЕАЛНО

преди 8 години

""""""Единствено с цел благодарност към Вашингтон София изяви желание да участва в наземна операция срещу ДАЕШ или ИДИЛ /Ислямска държава/. Други причини да направи това тя като че ли няма"""""""................Е кое не е вярно бе--КАКВО пищите бе...ТОВА ЧЕ КАЗВА ИСТИНАТА--е в полза на народът ни.Иначе Главнокомандващият ни--ще даде "курбан" няколко стотици млади Българи---ТОВА ЛИ ИСКАТЕ??????

109

Анонимен

преди 8 години

руснаците са помиярии като американците дано се затрият и двете кочини

108

odessa

преди 8 години

imasch cial general ot pojarnata i elka vasileva za adiutant. kak taka kogo schte pratisch?

107

знаещ

преди 8 години

До agga--Какво е направила Русия за България освен избиването на българската интелигенция през 1944 година за да може да хвърли Родината ни в комунистическата *** ? Освобождение от турско ?-глупости-дошли са да ни завладеят и направят роби.Марш руския бутуш от България ! А Плевнелиев и Немчев са национални герои !

106

achkata

преди 8 години

Руските еврей са второто най голямо зло След американскитеТози е еврейн вижте в гугъл

105

Воеводов

преди 8 години

Този г.з Ненчев много щуротии направи!Подлогар и половина... Ако се разрази някоя военна буря Турция надали ще запази контрола над Босфора и Дарданелите! То и Константинополис е време да възстанови християнските си корени и управление!Стига отстъпление поради ислямски мераци!

104

Аха

преди 8 години

Шейнкман е руснак, колкото Ленин и Троцки. Тях ги знаете какви са. Еврейски ......, донесли червената чума по славянските земи. Този с назидателен тон (така са свикнали) тръгнал да обяснява за София.