59

До 65

преди 8 години

А не ти ли е ясно, бе първокласник, че тези т.н "предупреждения" са подготвяли точно този сценарий със свалянето на самолета! Защото руснаците не са очаквали този "удар в гърба"! Нали "уж" всички се борят с терористите!???? Ама като онзи ден руснаците им изпепелиха стотици цистерни с нефт, решиха че зад гърба на нато могат да покажат "мускули".....Да, ама не! Точно си свалиха всички маски....

58

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 8 години

ТЕЗИ ---КОИТО ИЗБИВАХА ХОРАТА И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В СИРИЯ ----ИЗПРАЩАТ ДНЕС , МИГРАНТИ В ЕС И ЗАПАДА И ПРАВЯТ ТЕРОРА!!ТОВА Е ЦЯЛА СХЕМА----РАЗРАБОТЕНА ОТ АСАД И ПУТИН!!ЦЕЛТА Е --РАЗБИВАНЕ НА ЕС!!!

57

Ф.С.В

преди 8 години

Когато "завалят" руските бомби- Този на снимката -ще е първият който ще тича към бомбоубежището- и ще писка с тънко гласче че е от НАТО - -Такива хора са вредни за Мирът- а МИРЪТ явно в много близко време ще свърши- до 2 дни най вероятно руснаците ще свалят поне 2 турски изтребителя- Сега бият наред с "бомбен килим" точно местноста до границата с Турция -в която бе убит руският пилот-Те просто чакат- да навлязат спасителите на ИД турските Ф 16- и да ги свалят като "презрели круши от дърво" ))

56

БЪЛГАРИН

преди 8 години

ЧУДЕСЕН ХОД НА ТУРЦИЯ!СЪЮЗ НА РУСИЯ СЪС ЗАПАДА И НАТО ---НЯМА ДА ИМА!!РУСИЯ---ЩЕ ВОЮВА САМА ЗА ВОЕННАТА СИ БАЗА В СИРИЯ!

55

Анонимен

преди 8 години

Само вижте как пръста сочи нагоре. Това е знак при джихадистите, че от горе ги наблюдава и от него няма по - голям. Същият знак го прави политическа личност в Турция... Работата ще ясна кой за кого е. И как беше изнудван EС за мигрантите и няколко милярда евро.

54

Военнослужащ

преди 8 години

Каквото и да си говорим Турция го прекали. Да стреляш в гръб и да бягаш не е най добрата атестация за военна сила. Няма нужда да спорим дали е нарушил или не границата. Този самолет не е бил въоражен и не е представлявал опасност за Турция. Това е Турска подла игра .

53

Анонимен

преди 8 години

Отряд на "Сивите вълци" са убили руския пилот във въздуха. Командирът им Алпаслан Челик е син на кмет на турско градче. Веднага дава интервю за Ройтерс. За по-сигурно, защото там в момента се бомби всичко което мърда.

52

до 60

преди 8 години

за сведение "рошавия талибан" е професор а не пожарникар.

51

Анонимен

преди 8 години

Не мога да скрия задоволството си, че два от най-старите и върли врагове на България се боричкат безпомощно и никой няма смелост да настъпи другия...

50

Анонимен

преди 8 години

Колко станаха турските версии? Сега признание за даването на заповед за сваляне на самолета. Преди това не били разпознали самолета, но го предупреждавали многократно. Само не казват записите за предупрежденията, които пуснаха, кога са направени-преди или след свалянето на самолета над чужда територия? Ако не е бил руски, чий е бил според тях? На САЩ, Франция, Йордания- все държави, осъществяващи полети срещу ИД? Съвсем се объркаха., да съгласуват с повелителите си най-после! А Русия не забравя!

49

asdd

преди 8 години

Даутоглу=Давидов!Който е чел история ,знае!Да не мислите ,че преди 600години ,Османлиите са ни завладяли случйно и без търговската и финансова подкрепа на банкерите и търговците от тогавашните италиански републики.Сега се поватря всичко!

48

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 8 години

СЕГА ТИ И ЕРДОГАН СЕ НАСР*ХТЕ С ИЗВИНЕНИЕ,,,, ВАШИТЕ САМОЛЕТИ НЯМА КАК ДА ЛЕТЯТ БЛИЗО ДО ГРАНИЦАТА СЪС СИРИЯ... ТАКА ВИ СЕ ПАДА..... РУСИЯ ЩЕ УНИЩОЖИ ВСИЧКИ КОЙТО СА ЗАМЕСЕНИ...

47

До 45

преди 8 години

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ!!! И аз със страх следя вече от много години събитията защото съм чел тези предсказания и ми беше интересно дали нещо ще се сбъдне! Там още имаше и едно такова изречение - "Крим ще се откъсне от единия бряг и ще се присъедини към другия"! - Всички мислехме това за глупост, ама я ми кажи не е ли вече така!? А това са празната европа, войната в Сирия....ОТКЪДЕ ВАНГА ЗНАЕШЕ ЗА СИРИЯ??? Жалко, че ще се окаже права! И едно предупреждение, България ще се спаси само ако е с Русия!

46

Лъже

преди 8 години

Разбира се че лъже. В турция управляват ислямисти в сянка, които той не иска да издаде, затова е принуден да ги прикрие с това изявление. Дава време на ИД да се впие в Турция. Турция подготвя ислямската война срещу света.

45

Анонимен

преди 8 години

"Ако до петък вечер татко ми не си е у дома, главата ти каймакамин жива ще одера. Девет пъти се кълна и клетвата си ще удържа. Ако ли не, нека вълците да ме разкъсат и Господ да ме накаже. Казах и свърших." Подпис - Капитан Петко Войвода Познайте какво стане - върнаха го старецът жив и здрав мръсните фесове. С тия *** само пой по грозните анадолски тикви.

44

Анонимен

преди 8 години

До АнонименРусия ще бъде по велика от всякога- - - Аха ! Ама ЩЕ ??????????

43

Анонимен

преди 8 години

Ох котьо Тоз е по-глупав от нашия

42

Син хуа

преди 8 години

Бойко Б си уредил място за изгнание в Китай .Щял да вземе и колкото се може повече мъже и жени ГЕРБ за да създаде нова България след като Живковистите след 1989 й видяха сметката.

41

Анонимен

преди 8 години

Е поне стана съвсем ясно кой поддържа терористите.

40

Ф.С.В

преди 8 години

Войната "***" на границата ни (Турците са в бойна готовност)- тези нецивилизовани Давидоглу и Ердоган показаха че -Турция въобще не дава информация на НАТО за атаките си - Тя е като един "Изтърван Кон" с логото на НАТО- но ако го изтрием ще се види един фес и полумесец-Турция приемаше бежанци за да направи една 5 мил емигрантска "БОМБА"за да изнудва съседите си и Европа -Ердоган е опасен за мирът на Европа и Изтока- дано турският народ е разумен и да свали предсрочно този ненормалник от властт