93

Анонимен

преди 8 години

Някакъв Марк се появи тук, забелязахте ли?Не знаем кой е, но по брътвежите му се обзалагам, че е нашия мил президент или негов клонинг.Добре дошъл при нас, гражданите, г-н президент!Може ли вече да съобщим на г-жа Захарова, че сте си изпили хапчетата?

92

Анонимен

преди 8 години

Може би е добър бизнесмен но в политиката го няма никакъв и хаби занаята. Вероятно знае да прави бизнес и с думите си. Дали ще слезне от поста си зависи само от българския народ.

91

Марк до 112

преди 8 години

112, кое са "глупости"?факта , че са се водили над 10 руско турски войни между 15ти и 19 век?!А може би факта, че точно последната се е оказала освободителна за нас?!?!Отговори!Но , това сте вие ***!Фактите за вас нямат никакво значение!щом само чуете думата "Русия" и се подмокряте, а аргументи и факти за това подмокряне не са необходими!

90

До 111

преди 8 години

Е, може и да не е той, но че тази магария, да продаваме да терористите оръжие ни е спретната от "нашите приятели", оттатък голямата локва. Че сега само най-мързеливия не говори за това, че тие от ИД са отрочета на краварчетата. А ние, понеже сме васали, каквото ни кажат, това правим....Ще се радвам да ги изловят, макар че не съм уверен. Но се надявам!

89

2016

преди 8 години

А кой е Росен Плевнелиев ?!

88

дгд всекви фили

преди 8 години

Когато руските симпатизанти си натрапвете мнението, пишете и говорите срещу българската култура и история, поддържате руските мафиотски интереси у нас и пропагандирате външнополитически приумици на Кремъл, това не е ли хибридна война, бе другари? Пuкал съм ви и симпатиите, след като с приказките и сействията си работите срещу България! Нито ще прокопсаме дyпейки се на Запада, нито на Русия, тъй че чиба!

87

Иво

преди 8 години

Как неоснователни. Кой плаща на Болен да пее с Кобзон, кой свали първото правителство на герб, кой пращаше готови закони с празно място само за подпис на продажните ни депутати, кой продава най-скъпата газ на братския си народ, кой плаща на троловете по форумите??? Аре моля. Братски народи ама сиренето е с пари. България не вярва на мили думи като дойде сметката за газа.

86

Анонимен

преди 8 години

Опа болни от русофрения пак са презоградска !Време е да ги оставим да се пеняват! Ще им мине пристъпа по някое време...

85

Марк

преди 8 години

Русофилистичния ***, който непрекъснато развява знамето на "Освобождаването на България от турско от руснаците", ще кажа да четат историята!!!Лусия и Турция са водили 12 или 13 , или 14 войни за периода , в който ние сме били под турско! дори някои от воъните са се водили и тук по нашиге вони!!!И сега внимание: ЧАК ПОСЛЕДНАТА ВОЙНА СЕ Е ОКАЗАЛА ОСВОБОДИТЕЛНА!!!Защо бе?!?!Щом сме братя , защо не са ни освободили още при 1та, 2та, 3тата, айде /в краен случай/ при 4та война, а чак п

84

До Западноевропееца

преди 8 години

Добре, че американците измислиха нета.Иначе нямаше да знаем колко ти е багажа.

83

наблюдател от страни

преди 8 години

До ЗападноевропеецЕ не колкото вас болните от русофрения...

82

До 104

преди 8 години

Да, от викторията нюлънчето, онази с бисквидките, дето се разхождаше по майдана, тя още седнала да ръси простотии! Тия откачалки не виждат ли че вече стават смешни!!Изпотрябвали им сме на руснаците. Още едни просяци, дето не работят а само плачат, искат и клянчат пари.За да ги откраднат после, като разни там "батко и братко" и кой ли още не.То не бяха цанкови камъци, то не беше слънчеви централи, всичко за крадене на пари Руснаците трябва да са луди да се занимават с нас И така ще се разпаднем

81

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Тука пишат хора, които симпатизират на Русия като мен.Някой други интерпретират това, че сме "платени ***" следователно се води "хибридна война".Боже!????Вие нормални ли сте? Като прочетете мнение несъвпадащо с вашето - значи война.Наистина имате проблеми с психиката.

80

Анонимен

преди 8 години

Rosen se izloji po semeini pri4ini:slava na Parvata dama i na Parvia Liubovnik. da si gukat oste dalgo s obi4, v razbiratelsvo i radost, milite ni Parva dama i Parvi liubovnik. Slava tebe Gospodi 4e gi sabra, slava dedo Boje!

79

м21 до 111

преди 8 години

Вече е проверено!Фирмата доставчик не е българска!

78

Марк

преди 8 години

От 6 месеца /наймалко/ не съм влизал в този сайт!Причината е, че ме отвращаваше вихрещата се тук русофилистия!!!Сега прочетох няколко комунтара и получих позиви за повръщане!Този сайт е едно от потвържденията на думите на Президента Плевнелиев, че се води хибридна война от Русия срещу България!!Тук е пълно с русофилистични ***!!Вероятно ще бъда блокиран след още едно или две мои поствания, или ще се откажа сам , защото е нетърпимо!

77

Анонимен

преди 8 години

po spravka ot u4ebnika na Petr Beron-Bubole4kata e zapisano: хибриднаTA schotladska pastirka e tokova ku4e ot jenski rod, koeto se e rodilo s testesi mejdu analgina i vagal**nina, no predpo4iata da e pes pede**rest

76

Анонимен

преди 8 години

po spravka ot u4ebnika na Petr Beron-Bubole4kata e zapisano: хибриднаTA schotladska pastirka e tokova ku4e ot jenski rod, koeto se e rodilo s testesi mejdi analgina i ***, no predpo4iata da e pes pede**rest

75

Анонимен

преди 8 години

Е, кой му плясна един зад врата и му каза :Хайде отивай да ставаш президент! Този, който избираме последните години!За последните избори ме е срам да си спомня.Какъвто попа ,такъв и президента,такова и селото.Нали света е едно село вече.Какво е по-лош Плевнелиев от Клинтън?На Клинтън му правят *** в кабинета,а Плевната прави политически такива.Всичко е "О'гей", както се казва.

74

Анонимен

преди 8 години

Магаренцето от плевнята да обяви незабавно война на Русия!