16

Анонимен

преди 8 години

еТО КАК ВЛАСТТА ЦЕЛИ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ЧЕСТНИТЕ ПОЛИЦАИ И ДА ОСТАНАТ КОРУМПЕТАТА. Намалява заплатите на честните и те напускат, защото не могат да живеят с кредит и петстотин лева. Корумпираните, дето делят с корумпираните началници не работят за заплата, те ще си останат на работа и без заплата. ЕЙ ТОВА ИСКА ДА ПОСТИГНЕ ПРОСТИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД. И Йовчев с предишното съкращение постигна много от тая заветна цели и срина доверието на обществото в полицията. Бъчварова и Горанов вече ще финализира

15

Анонимен

преди 8 години

Намали субсидията на партия гроб и ще има пари за всички

14

твърд гербер

преди 8 години

До 1Не се радвай толкова!!! Дори да го "бутнат", народът пак ще ги избере, просто защото Бойко е велик!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Държавата я клати правителството, клати я, защото изтръсква пари от джобовете на средната класа и бедните полицаи и ги дава на олигархията и Котараците. Какво пестите г-н Горанов, като разсипахте държавата с дългове и заеми. Щял да спести 40 милиона. Ха сега от надутия бюджет 1,45 милиарда да качите публичен списък на кой от 47000 полицая по колко пари сте дали и КАТО ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ПОНЕ ПОЛОВИН МИЛИАРД СЕ ГУБЯТ - ОСТАВКА НА ЦИРКОВАТА ХУНТА!!!! нЕПРЕКЪСНАТО СЕ ЛЪЖЕ С ЦИФРИ. и СЕ ЗАБЛУЖДАВА.

12

1912

преди 8 години

Плондера опоска заемите.....ще се фръцне и друг да спасява България от фалит.Колкото по-рано толкова по-добре!

11

Анонимен

преди 8 години

А мутрата какво искаше миналата година, когато герб саботираха НС, не ходеха на работа със месеци, правеха протести , купуваха протестиращи и т.н. Това не беше ли също опит за проваляне на държавата??? Или тогава може, а сега не! Страшно е друг да ти прави това, нали?

10

твърд гербер

преди 8 години

Най-добрият премиер, който сме имали някога!!! Отново мачка ***!!!И всички дето го плюете, кажете ми, ЗАЩО НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ??? Та той е велик!!!

9

Анонимен

преди 8 години

А, трябваше да има протести, за да се сети някой след 25 години да даде пари за да купи компютри и земни гуми на полицаите. Жалки политици. Да ви се кланят ли за милостинята. А на олигарсите и платените медии колко разписвате?

8

Луцифер

преди 8 години

Този съвсем осиромаша. Разсипа се човека да дава.

7

Анонимен

преди 8 години

За тези корумпирани мърди,се харчат над 1,5 милиарда лева годишно, без да броим щетите нанесени от престъпното им действие или бездействие. Постоянно магерят статистиката, за да изглежда, че вършат нещо, а реално е пълна трагедия. За едни други интегриращи се плащачи се харчат над 4,5 милиарда лева годишно. Като тези ги развъждат, за да има какво да работят първите некадърници. И така си живеят в някаква идиотска симбиоза. И не сте забравили че няма престъпление без участието на милиционери

6

Анонимен

преди 8 години

Буда какво се хвалиш с парите на данъкоплатеца , кажи къде са 16 милиарда заем, и защо ще теглиш още 5 милиарда

5

Бойко - краля слънце

преди 8 години

Държавата това съм аз .

4

Анонимен

преди 8 години

Борисов Пеевски Цацаров не се ли нагушиха тези мързели. Един държавен кръдец няма зад решетките, защото кражбата им е законна и гарван гарвано око не вади !

3

ку-ку

преди 8 години

Точно на нас ни ги е дал,това са си разходи дето и без това трябва да ги платят!Мен ме интересува само това дето влиза в семейния бюджет.

2

Анонимен

преди 8 години

Да събарят държавата.По-добре безвластие/анархия, отколкото власт на бандитите.Сега само "ромите" и т.нар. "политици" имат права. И само бандитите могат да носят оръжие. Обикновеният българин е беззащитен и безправен

1

Анонимен

преди 8 години

Че това държава ли е ? Административен кърлеж който смучи кръвта на народа. А Борисов тихом мълком ни зароби с още заеми.