135

BG

преди 8 години

Е, сега мисля че няма вече смисъл да се коментира че през 1878 г Русия въобще не е "освобождавала" България!!! Самите руснаци си го казват в прав текст !!!!

134

Край

преди 8 години

Предполагам никой не успорва че България в момента е най-зле в новата си история като се съизмерва с другите страни в Европа. Депопулация-загубени около 1.5млн българи увеличаващо се ромско населени, без промишленост , опустяли села в следствие на идиотската поземлена реформа от 91г. Неработещи държавни институции - до президентството жена живее в кашони. Бавно неефективно съдопроизводство по делата - има 10-12 годишни дела.Земята ни може да храни 15млн. а в България деца ровят в кофите за хран

133

Анонимен

преди 8 години

Развесели ме този социален патолог, попрекалил с пушенето на листа от шлемник байкалски.

132

Анонимен

преди 8 години

Никак не харесвМ сидеров,миков и кобзон.а...и филип киркоров не харесвам.Според мен кобзон е задвижван от галваничен ток,защото е зомби.Ние сме припознали Русия навремето,защото са ни заприличали на Европа.само заприличали...иначе са съвсем различни и са бах ти ***...сори,Ако това целеше статията,постигна го.

131

Анонимен

преди 8 години

Коя русия ни братска страна . Може би тази която докара гошо мастиката на власт или можеби тази дето искаше да даде пиринска македония на сърбите ,може би тази дето ни даде чернобилската радиация и хилядите аборти през същата година . Данеби да е тази русия която ни закопа с едни миларди в белене ,или може би тази която ни продава най скъпата газ и петрол в европа . Аз другарю не искам такава братска русия запази си я само за теб ,

130

Анонимен

преди 8 години

Видни гении от Магадан измислили как да ни русифицират. Ще споделят нови научни открития в сферата на ферментацията и дестилацията. За всеки ще има и по една нова лада Гранта да си вози джибриту.

129

Анонимен

преди 8 години

Путин - фашист,световен терорист.

128

Анонимен

преди 8 години

Кат Русия няма друга,тъй коварна на света................е написал поета!

127

циника

преди 8 години

230, в момента чета "Естетика" на Хегел. А ти какво четеш? Сигурен съм, че не си прочел и ред от Бжежински или Джордж Фридмън, за да си поне малко в час американската геосстратегия. Но пък четеш заглавията на сайтове като този и почващ да коментираш:)))

126

Анонимен

преди 8 години

До GaskoingИмаш предвид бялата ханъма БолениЕ Местанова Доганова - лидерката на протурската партия Юруш?

125

Анонимен

преди 8 години

Дай адрес бе готин поне един например новини.бг просто няма такива изписани на кирилица

124

a

преди 8 години

то това е стратегията на русия спрямо всички европейски държави. за момента резултата им е:(та дааам)-1 (украйна).Честито на победителите.

123

Анонимен

преди 8 години

Или с други думи:Поредната порция опорни точки за платените еничари-пропагандатори на фашиста Путин.

122

Анонимен

преди 8 години

Много ще се накефя да ни отърват от ислямска европаВсе се сещам какво е казала баба Ванга...

121

Анонимен

преди 8 години

Брат брата не храни но не завиждам на тоз който го няма.Да живее Русия

120

Анонимен

преди 8 години

Дай пример за 1 домейн на кирилица български?

119

циника

преди 8 години

218, айде моля ти се, баш пък да чета националстко-патриотарските *** на Николай Генчев. Два реда му е идеологята - другото което пише са някакви морализаторски послания:)

118

Анонимен

преди 8 години

По нагла ,по гнусна ,по комунистическо милиционерска ,по сталинистка статия не бях чел от години . Можели такава наглост бе съветски уруди четиридесет и пет години окупация на половин европа стига . През последните двадесет и шест години освен трабанта ,панела и въздуха ,взехте и хотелите и заводите и панаира в пловдив и какво ли не не ви ли стига бе руски патриоти

117

Край

преди 8 години

80 те години началото сме събирали в училище помощи за Полша. така че не знам колко по добре са били.

116

Признателен

преди 8 години

Русия е нашата братска страна,руснаците са наш братски народ.Да живее България ,да живее велика Русия,гордеем се с вас братя ,късметлии сме ,че ви имаме.С поклон от целият български народ