57

Зрител

преди 8 години

Ако семейството бяга от град Кобани - който е на границата с Турция - какво прави изобщо до бреговете на Европа??? Тука нещо изобще не се връзва - вместо да преминеш 5км и да си в безопасност, ти пресичаш цяла Сирия и се давиш в морето??? Жалко за децата, но родителите или са били ***, или са си чисти икономически имигранти, които искат да си изберат в коя страна да отидат в Европа, сякаш е тяхна...

56

Анонимен

преди 8 години

Путин ще натисне копчето, Обама също ще натисне неговото и БСП ще се върне на власт, та да настъпи мир и прогрес най-накрая.

55

Един там

преди 8 години

Тази снимка да я покажат в щатското посолство.ТЕ запалиха целия близък изток.

54

Анонимен

преди 8 години

Само един истински родител може да разбере тази снимка.

53

Анонимен

преди 8 години

Хич не се опитвайте да ни изкарате виновни, да ни вменявате вина, за да си направим доброволно харакири, като допуснем тази напаст в Европа! Този поток от хора го подкарват като стадо към Европа, цяла добре смазана с много пари машина ги манипулира, организира и доставя като стока. Това е войната на янките и техните арабски приятелчата срещу Европа. А при война винаги умират невинните!

52

Валентин

преди 8 години

Снимката е олицетворение на това, че всички имигранти трябва да бъдат депортирани и да не им се създава погрешното усещане, че в Европа някой ги иска. Тогава и ще спрат да рискуват собствения си живот и този на децата си. Всичко друго е демагогия и популизъм.

51

онбашията

преди 8 години

ъъъ, ми нали европа приема бежанци бе? нали затова се давят и задушават. ако не приемаше, нямаше да се давят.

50

Анонимен

преди 8 години

Защо Путин се бави и не натисне копчето??И ако натисне копчето, какво ще стане? Ти ще продължиш спокойно да си пиеш ичкията в родното си село и нищо няма да ти се случи ли?

49

Миро

преди 8 години

Много интересно как все Американците, Нато и ЕС са виновни за всички злини и войни в арабския свят. Дори да подтикват конфликти, не ги водят те. Исляма е виновен. Тази "мирна" религия, в която всеки си тълкува както му е удобно. И най-тъжното е, че простите арабели в по-голямата си част наистина вярват. че някъде там има някакъв Аллах, дето видиш ли като не ядеш свински и му пееш бос в 5 часа, ще намериш изкупление. Искрено се надявам арабите да се усетят и да оставят религията на заден план.

48

ogalb

преди 8 години

много, много тъжно.

47

Анонимен

преди 8 години

Май кръговратът на живота отново има представление - великото преселение на народите.Аз питам едно - защо Европа дава пари за тях и за справянето на държавите с тях, а не дава на мен? Аз съм гражданин, съвестен, спазвам законите, порядките, стоя си мирно в страната ми? А за тези, които ги защитават, нека да отговорят за въпроса защо стотици години наши ханове и царе с кръв и смърт са пазели граници, народ, държавност, религия, богатства?????? Айде сега да дойдат тези и да развалят всичко.

46

Петър

преди 8 години

Сигурно САЩ са виновни и че сте прости, като ***.

45

Анонимен

преди 8 години

От всички бедни държави в Африка и Азия да започна да се самоубиват и давят, така ще ги вземат в Европа... Родителите му трябва да бъдат съдени възможно най-строго. Здрави и прави мъже вместо да изпъдят ИД и разните там терористи, те тръгнали да преплуват морета за да получават европейските помощи. Идвали тука да работят ... Нищо че не знаят нито език, нито имат умения, нищо че има 11% безработица в ЕС... Това е най-голямата идиотщина която се беше случвала този век.

44

Анонимен

преди 8 години

Абе кой ги кара тия да правят деца?Аййй сиктир...все да мислим за чуждите деца.По добре жените ни да правят деца...

43

Анонимен

преди 8 години

До lolтогава по-скоро се уплашиха от пророчеството за Дамаск, обаче то сега изглежда още по-възможно. и Антихристът няма да е Обама. Папата и той отронил сълза и пуснал още два гълъба на гларусите и гарваните, но засега не може да намери стая поне за едно семейство във Ватикана, тясно е, пък и може да счупят някоя ценност или реликва.

42

Анонимен

преди 8 години

КОЙ подкрепя диктатора Асад и му налива оръжие, пари и логистика за да трепе народа си?Слагайте минуси на воля, хибридни безчовечни ***!

41

Анонимен

преди 8 години

Лошо ми стана от тая снимка! Имам дете на тая възраст. Проклет да бъде виновника за това! Дяволът да вземе душата му!

40

Анонимен

преди 8 години

А защо не са хванали оръжието и да си защитават домовете и семействата? Сега търсят къде да ги отглеждат. Като се поокопитят ще почнат да се опитват (и постигат!) да налагат собствените си възгледи за семейство, морал, цивилизация и прочие ценности. Откъде накъде? Имаше една поговорка: подай му пръст, за да ти отхапе ръката.

39

lol

преди 8 години

На всички е пределно ясно, че руснаците са виновни за проточването на войната в Сирия. ***, за да се направи на мъж и да спаси "базата" си от 2 понтона, обрече на гибел стотици хиляди сирийци. Ако коалицията се беше намесила отдавна Асад щеше да е 2 метра под земята.

38

Тигърът на 7 мезета

преди 8 години

За всичко са виновни американците. Това удавено дете е нищо с трагедията при ядрените бомбардировки над Хирошима и Нагасаки. Стотици хиляди деца загинаха там. После пак янките създадоха Ислямска държава? Защо Путин се бави и не натисне копчето??