98

Анонимен

преди 8 години

139Прочети 132 , отговорът е до него

97

румен

преди 8 години

Чудесна статия.

96

Анонимен

преди 8 години

Политически ***.7

95

Одисей 1

преди 8 години

До Одисей 1 Не може човек който е лишен от морал и съвест да съветва родителите на Криси. Човек който пише за пари и е на хранилка на чужда фондация - Америка за България няма морално право да се произнася за българските деца.-----------------------131 Наистина сте смешници , наистина ли вярвате че фондация Америка за България се занимава с такива неща , неосведомеността наистина е страшно зло , не ви остава на мира

94

Анонимен

преди 8 години

Всъщност писмото на Ал. Йорданов е много достойно, а статията изопачава смисъла му и не е.

93

Одисей 1

преди 8 години

132 И с какво ще я водят тази истинска война , това да не би да става ей така , така влизаш във война с една 45 млн страна . Ирак е 33 млн и им беше необходима огромна коалиция и 500 000 армия . Как по точно Русия би могла да направи това . Онези ракети не вършат работа в случая . Те не са за употреба а а за въздържане . Употребят ли се , работата е отекла за всички

92

Батюшката

преди 8 години

До стефанСтефане ,6 щата в САЩ са заграбени от Мексико... Сега какво,да им ги върнат ли?!!!!

91

гост

преди 8 години

Няма място в Крим! Да върне наградата!

90

до Одисей 1

преди 8 години

Нито съм германофил, нито русофил, нито русофоб и т.н. Просто светът има шанс да оцелее само в своето МНОГООБРАЗИЕ и РЕСПЕКТ на всички от всички. А Путин наистина е много търпелив (не е чудно -КГБист), ако беше някой като Жириновски, отдавна да е станала истинска война, при тези предизвиквания от украинска страна.Приятен ден от Германия.

89

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 Не може човек който е лишен от морал и съвест да съветва родителите на Криси. Човек който пише за пари и е на хранилка на чужда фондация - Америка за България няма морално право да се произнася за българските деца.

88

стефан

преди 8 години

Крим е заграбена територия от Русия през 1783 г. следствие на войните на Русия с Турската империя. Крим е татарска територия на Кримското ханство, което е ликвидирано от Екатерина и татарите са изселени в земите на турската империя и главно в нашата територия. Така , че Крим не може да се каже че е законна руска земя населена с руснаци. Това което направи Русия като окупира Крим е същото което е направила и Екатерина преди 2 века.

87

Анонимен

преди 8 години

POMNIA TOZI POLITICESKI,KOITO MACKASHE VSICKI I VSICKO POD NEGOVO KOMANDVANE.

86

до Одисей 1

преди 8 години

пак ме върна от работа, не мога да те оставя без отговор.1. Еднополюсният сват, т.е. Новият Световен Ред, означава световно господство на Американския империализъм и така наречените "евроатлантически ценности", слагане ръка върху световните природни ресурси, ТТИП, ТТИС, америоканските концерни завладяват целия свят, приватизация на водните ресурси и т.н. да изброявам ли.2. Все повече германци се обръщат против хегемониалната политика на САЩ, аз поне следя всекидневно мнението на германците.

85

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Лукойл Нефтохим-Бургас АД е собственост на Lukoil Europe Holdings B.V.А, Lukoil Europe Holdings B.V. е 100% собственост на компанията майка Lukoil Oil Company (Company Overview of Lukoil Europe Holdings B.V). Изясняването на собствеността на компанията-майка ОАО Лукойл показва интересни неща: почти 77 % от акциите принадлежат на гигантската, базирана в Холандия банкова ING Group, Истината за Лукойл е следната тази компания, нейните поделения, вкл. Лукойл Нефтохим Бургас Ад, са собственост на банковата династия Ротшилд.

84

КИД ШЕЛИН

преди 8 години

До ГЛАС НАРОДЕНСе Де СЕР

83

Одисей 1

преди 8 години

111 човек преди всичко трябва да има морал и съвест , а родителите на Крисия явно нямат , защото те са виновни за този гаф , момиченцето естествено е напълно невинно и колкото по дълго остане в своя детски свят толкова по добре

82

Батюшката

преди 8 години

А защо Александър Йорданов не се откаже и върне диплома за висше образование получен от мракобесния комунистически режим ???

81

ГЛАС НАРОДЕН

преди 8 години

НАРЕЧЕТЕ ГО "СеДеСар" И ПОВЕЧЕ НЕ ГО ОБИЖДАЙТЕ...

80

БПФ

преди 8 години

Най-отвратителното е, че след цялото огромно възмущение на обикновените хора след абсурдният му призив, това животно продължава нагло да грухти !!!

79

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 Още през 1994г. жителите на Крим поискаха своята независимост от Украйна. За разлика от днес, тогава американските медии не видяха нищо необичайно. Крим е руски и винаги е бил такъв, пише The New York Times в своя статия през 1994г., относно убедителната победа на Юри Мешков с 70% в президентската надпревара в Крим. Нужна е промяна. Хрушчов даде Крим на Украйна като подарък през 1954г. Можеш да дадеш територия, както всяко друго физическо нещо, но не можеш да даваш хора, живи същества. Крим беше и е руски., пише в статията на The New York Times.