164

Анонимен

преди 9 години

Най-накрая схванаха,че ТЕ имат нужда от нас.Браво!Ако се сетят,че техният човек Горбачов *** пейзажа,ще е чудесно.Ако успеят да си стегнат олигарсите т.е. да почистят ***,ще направят държава.

163

Анонимен

преди 9 години

Единствената гаранция за това България да е свободна от руско робство, е НАТО. Излезте от НАТО и ще получите война на българска територия. Русия ще нахлуе по море, Турция по суша. Единственоъо спасение е твърд отпор на Путин, ако трябва и с унищожение на петата му колона у нас.

162

анонимен

преди 9 години

Едва ли има някакво значение членството в НАТО или където и да било другаде. Хубаво е да има разбирателство между всички държави по света. Това вече по големите и умни политици го решават.

161

до 214

преди 9 години

Как не го е питал? Нали гласуваме за разни партии, чиято политика се знае.

160

Анонимен

преди 9 години

pazi boje ot tiq priqtelski vzaimootnosheniq.po-to4no sa 'vzemi ot osheniq' .rusnacite ni vzemat ot djobovete i doiqt a nie vzemame toq debeliq

159

Анонимен

преди 9 години

До Ура !!!predatel

158

ха ха ха

преди 9 години

Айде мерси от сътрудничество! Само на загуба сме! До сега ни ругаха като каруцари, Ердоган му резна квитанциите и тоя наглец пак се присети! Айде баста! "Скъпите приятели ", само дето ни дерат с най-скъпия газ в Европа! ха ха ха

157

БГ

преди 9 години

братко путин никой от народа не ги изка тия илюминати дет ни затриват, но какво можем да направим ИСКАМЕ С ТЕБЕ ЕСТЕСТВЕНО

156

Анонимен

преди 9 години

Няма как да съм близък с *** пияници. Само като ги видя някъде и веднага си личат, всички приличат на Иванушка ***, само вратите на гърбовете им липсват.... хахаа

155

дн13

преди 9 години

До Пешокакво, какво? А бе ти нормален ли си?

154

ha ha

преди 9 години

Не съм чел всички коменатари, но Путин е голям политик, много добре знае как станахме буквално "ЧЛЕНОВЕ" на натУ, но за "суверенен" избор и дума не може да става, нито референдум нито нищо. Направете един референдум за излизането от тази бандитска организация да видим народното мнение, не Ви стиска нали, защото знаете какав ще е резултата.

153

Анонимен

преди 9 години

Колко ми липсва свободата и съюза с Русия! Човек оценява нещата като ги загуби. Запада не са нищо повече от едни кръвопийци без капка човещина! Не искам повече да живея под модела и контрола на тия сатанисти! Дай Боже да се върне времето на съюз с Москва!

152

dn13

преди 9 години

До Анонимен 203Кой си ти?

151

До ген колев

преди 9 години

Генерал можете да се изправите вече и внимателно си вдигнете понталонити лейтенант нюланд свърши вече!!!! Аман от продажни мишки такива като теб със сигурност ще висят по стълбовете един ден!!!

150

ген. Колев

преди 9 години

Петата колона се е размечтала как ще посреща "братушките". Мога да им каже, че ако дойдат като " освобидители" , ние българите ще ги посрещнем както ги посрещнахме 1916-а година, а *** ще украсят стълбовете по "Цариградско".

149

ха

преди 9 години

e, при толкова силна руска агентура в бг-то да не е луд. То как руските агенчета да не ронят сълзи за татако си Путин, когато нито моралните качества, нито способностите им ги издигаха нагоре, а само подмазвачеството, клеветничеството и доносите им осигоряваха охолен живот. Мързелите са научени на привилегии и да правят приватизации, типично по рускому. И при нас олигархията е силна като в Русия, по-типично руски модел- цялата тази мрежа от агенчета да не е малка.

148

Анонимен

преди 9 години

До слушай сяукрайнска фашистка пропаганда!

147

И смъртта не ще ни

преди 9 години

Раздели. Кармата е вечна. Ние се занимаваме RU,като създаваме Волжка България,после език, култура като основа-шанс за русите пред напъна на Азия.След време сме в ареала на врага-Турция-RU побеждава. В ПСВ побеждава Ленин. После сме в ареала на врага-Хитлер.Побеждава RU и за награда BG. Perestrojka-загубени сме, но само на хартия. На RU ще и светне, че не управниците, а народите ни ще решат отношенията помежду ни. ЕС ни дои,НАТО ни еб...ва.BG-инът мрази да го еб...ват."Нека ни сближи ИЗГОДАТА".

146

Анонимен

преди 9 години

БРАВО НА ПУТИН!!!

145

Иванов

преди 9 години

Членството в нато и ес,било суверено решение на Българският народ!!!!!!??????? Да се смея ли да плача ли????? В интерес на истината никой не ни е питал!!!! Едни хора си напълниха банковите сметки за сметка на мъката и страданието на народа! Но има господ и дано адът съществува!! Все пак благодарности на другаря Путин за разбирането! СЛАВА РУСИЯ И БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!