15

до 22

преди 8 години

Моля те не сравнявай изостанала Русия с България - 6 пъти повече убийства, 2 пъти самоубийства, 1.5 пъти повече катастрофи, а сега са и по-бедни от нас, покупателната способност на софиянци е с 2-3% по-висока от тази на московчани. Жалко, винаги си съм харесвал руснаците, но с кагебист начело, какво друго можеш да очакваш?

14

Анонимен

преди 8 години

Някак си около 14 тира унищожена храна в Русия бледнее в сравнение с 1 милион тира храна изхвърляна в ЕС годишно.Някак си не въри тая работа която ни предлагате...Нцъ...нефелна работа...

13

Излагацията е пълна

преди 8 години

Ако накарат някое хлапе на 12-13 години да надраска нещо, ще се справи по-добре от кака Марийка. Излагате се, хора !

12

:)

преди 8 години

И 1000 статийки да преведат нашите драскачи, Русия ще е велика страна, а България... нечия колония. Не ми е приятно да го пиша, но това са фактите. Съдба !Хайде напишете сега и статийка за някоя нова победа на нашето миниатурно, смешно менте на Путин - ББ Тиквунов. Ще получите потупване по рамото и по 20 лева на човек :)

11

Браво на Владимир

преди 8 години

Давай адаш всички славяни сме заедно с теб. Шапка долу. Мъжкар!!!

10

Анонимен

преди 8 години

От статията лъха на безсилие и зле прикрита ненавист към Русия заради способността и да се справя сама.

9

Анонимен

преди 8 години

До Бармалей - Tова са незаконно внесени продукти, без документиНе може да бъде. Руския търговец е най-почтеното същество на земята. Той първо се съветва с др. Путин и после внася.Внасянето на западни стоки е отявлена диверсия за разлагане духа на руските хора. Това е дело само на САЩ. Внасят стоки само вечер, по тъмно.

8

Гост

преди 8 години

Нещастни ***,нима не виждате че Русия унищожава контрабандно внесения *** от хранителни стоки от ЕС и САЩ които влошават здравето на човека!Обаче ние се храним с ГМО храни от САЩ и вместо краве мляко ядем сухо мляко от ЕС ведно с палмово то масло в тъй нареченото сирене и боядисано то месо и крещим колко сме щастливи сега като роби на САЩ!

7

Бармалей

преди 8 години

Tова са незаконно внесени продукти, без документи, без сертификати, без изследвания. Много ми е чудно какво ще направи германската митница, ако се опитам да внеса в дойчланд един ТИР с кашкавал без документи, ей така, да го шитна на Билла за 10 евро килото на едро...

6

Анонимен

преди 8 години

изобщо епохално! Направо безпределен героизъм.

5

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Леле...малее,още малко и ще се...разплача от мъка за скъпите западни...сирена,смачкани от лошият Путин.Западът дава всичко,но руснаците не искали,за да не ги...провокират и превземат отвътре.Сигурно е така,си мислят наивниците,които са виждали Русия само на...снимка.

4

Анонимен

преди 8 години

Е поне прасковите да бяха направили на ракия ;(

3

Анонимен

преди 8 години

Журналята за пореден път доказва колко са зле.Санкциите против хранителните продуки са под предлог на руското "ХЕИ", че не отговарят на изискванията й.От тук следва, че тия продукти няма как да се дадат на нуждаещи хора, след като се водят "опасни".В Русия има също силен отзвук за унищежението на тези продукти, от другата седмица просто забранените продукти ще се връщат на границата и солени глоби за търговците измъкнали се по някакъв начин.

2

Паметлив

преди 8 години

До време еКнигите ги горят "демократите" в Киев-факт!И ако бяха само книгите-да им простим!

1

време е

преди 8 години

да започне да гори и книги от западни автори. Тоя дребният ще надмине и северно корейския си брат по малоумие.