132

Анонимен

преди 8 години

мразя герб ! революция

131

Анонимен

преди 8 години

Тук всеки разбрал не разбрал пише ли пише а дали въобще осъзнава как работи самата монетарна система и знае ли че тя самата има нужда от периодичен рестарт след като се направи тогава заработва нормално но за кратко време по простата причина че има инфлация и най вече корупция .затова се правят парични реформи и затова има финансови кризи проверете за последните 100 Г колко пъти са сменяли парите не само в Бг а вопще в света !

130

Маркс и Енгелс

преди 8 години

Работата на правителството не е на сваля и качва цени. Работата на правителството е да създаде условия всеки, който се труди, да взема колкото си е изработил. Комшията отиде да бере ягоди в Шотландия и изкарва в пъти повече, отколкото ако ги береше в България. Един и същ комшия, едни и същи ягоди. Отговора е *** - андрешковци, спрете да крадете така безобразно.

129

Анонимен

преди 8 години

Руските агенти пак се напъват да драскат. Кажете на Путин да не си харчи парите, защото в България никога вече няма да има комунизъм!!!

128

Одисей 1

преди 8 години

196 Да големите клиенти не са я плащали , ти сега ли го разбираш а ти си я плащал и до сега

127

Одисей 1

преди 8 години

20 лв беше картата за Пампорово за 20 дена при много добри условия.------------------------------191 дори само това изречение е достатъчно ЧОВЕК КОЙТО СМЯТА ЧЕ КАРТАТА ОТ 20 ЛВ Е ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА ПРОСТО НЯМА КАК ДА ВЪЗПРИЕМЕ НОВОТО ВРЕМЕ ЗАЩОТО Е НА АБСОЛЮТНО погрешни позиции

126

Анонимен

преди 8 години

Та намалиха цената на тока с 0.11% но сметката за потребна електроенергия ще ни се вдигне с около 10%. "Иванов посочи, че в резултат на намерените 265 млн. лева регулаторът е разпределил тежестта между бизнеса и гражданите ....Иванов уточни, че добавката задължение към обществото е с един и същ размер и за гражданите, и бизнеса"Е до сега не сме плащали тази такса а сега ще почнем да плащаме. Та това e намалението на тока.

125

Анонимен

преди 8 години

"Защо не се вдигнаха тези всичките хора, когато взеха един милиард кредит и го хвърлиха в реката и сега по 44 млн. лв. всяка година плащам лихви? Къде бяха тези всичките бизнесмени? Че нали този заем бе да се платят "хубавите заеми " на Дянков .Егати наглеца.

124

Анонимен

преди 8 години

Позитанските *** лъжат та пърлят! Абе комуня, цените на петрола у нас се определят от Лукоил и Нефтохим, които са руски! Те ни цакат не само с високите цени, ами не отчитат никакви печалби и съответно не плащат данъци! Лъжат с количеството продадено гориво!

123

Анонимен

преди 8 години

Абе Банкянски ***, ако има виновни за този един милярд ги дай на прокурор и съд.Недеи да ни чупиш стойки ида лъжеш простолюдието. Между другото ДАНС веднага могат да хванат първия нарушител - теб. За договорите за ВЕИ.

122

АНТИ

преди 8 години

С лошо ще го запомните Борисовото време!

121

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЯвно не си живял тогава или си манипулатор. Живеехме спокойно, ходихме на почивки. 20 лв беше картата за Пампорово за 20 дена при много добри условия. Кифлата струваше 10 ст. тролей - 6 ст. За тока и водата да не говорим. Върнахме се с години назад. Къде са международните влакове? Аз съм ходила до Чехия с влак от Добрич? Къде са ни корабите? в деня на военноморските сили Варненския залив беше пълен с кораби. Имаше комети по крайбрежието. Къде са самолетите ни?

120

Анонимен

преди 8 години

няма такъв нагляр... плащал на Орешарски заемите ????Ами твоите ... ?

119

морски

преди 8 години

Защо след като петрола е на ПОЛОВИН цена -55 долара,у нас бензина е почти на цени като от преди 1 година когато петрола беше 120 долара.Така ли ОБИРДЖИЙТЕ ГЕРБ се грижат за народа.Не,просто ГЕРБ показаха среден пръст на българския народ!

118

чичко паричко

преди 8 години

Не ща да ми свалят тока, излиза ми после през носа. Искам да изкарвам повече пари. За това съм готов винаги, не съм от мързеливите.

117

Анонимен

преди 8 години

Бойко не бил видял нищо да поевтинее!...Ами няма и да видиш! Вместо да казваш, че ще устискаме 2-3 години/не друго де,щото ние вече устискваме над 25год.с надеждата,че нещо ще се промени/да ни кажеш каква е политиката на правителството в борбата му с картелите, при разпределяне на пазарите и т.н... Въобще има ли ясни правила и сериозен контрол и санкции!? Има ли въведени антимонополни правила за хранителните вериги и не само за тях!?Или само си говорим!?...

116

морски

преди 8 години

Оставка за националния предател Бойко Методиев Борисов!Зароби българите с 16 милиарда лева,със лихвите 30 милиарда.Сега тези пари отиват в неговите строителни фирми,като TRACE,т.е. легално се крадат от ГЕРБ.

115

677777777

преди 8 години

До писна ли виписна ми Досега само АТАКА не е управлявала На следващите избори , им вкарваме 130 човека в Парламента - да ги видим , ако и от тях не стане нищо , ще разстрелваме наред

114

Анонимен

преди 8 години

брех тоя политикономист...... да ти имам тениската...

113

мдааа

преди 8 години

тепъъъъъъъъъъъърва ще поскъпват нещата