65

Отговор!

преди 8 години

"Как ще реагира УСА-президента, ако Мексико бъде включено..."Но Украйна няма да е вклюена - тя САМА ИСКА да се включи! Има огромна разлика.Нищо няма да направят САЩ ако Мексико само реши да се включва някъде. Доказаха го с Куба, не я пипаха (ембаргото е за друго, за откраднатото имущество на американци на Острова, то почна 2 години след Кастро)

64

Анонимен

преди 8 години

НАТО да престане да купува руски нефт и газ, това ще си навлекат на главата руските ***. После да ходят да се оплакват на арменския поп че нямало какво да ядат и били бедни.

63

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 74Ами те като са мнозинство мюсюлманите в Русия скоро ще станат мнозинство и в България. И тогава ще сложиш феса и ще се кланяш в джамията щеш или не щеш.

62

Исти

преди 8 години

България е велика- никой друг няма значение! НИКОЙ!

61

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17НАТО не е призрак, а най-мощният военен съюз в историята на човечеството, гарантиращ на 100% сигурността на членовете си, особено в това време разделно по света. И не чакай ЕС да се разпадне, под една или друга форма той ще съществува за доброто на цял свят. Светлината идва от Европа, и минуси има, но плюсовете са в пъти повече - сигурност, просперитет, справедливи социални модели, технологии. Кой друг ще ги гарантира на малка България? Русия, Турция ли, кой и как точно ще стане?

60

ДО 75

преди 8 години

В РФ винаги е имало мюсюлмани а не (мюсУлмани) татари и какви ли не,но по време на война винаги са се били рамо до рамо с руснаците. Защото се бият за родината си.

59

асака 18+

преди 8 години

88 ми "включете" го Мексико ако можете руски цървулчета, ама НЕ МОЖЕТЕ ФАКТ! Мехико ще приеме руски войски на своя територия НА КУКОВО ЛЕТО ахахахахах А кубата преди няколко дни тържествено възтанови дипломатическите отношения с Ънкъл Сам, МНОГО РАЗУМНА ПОСТЪПКА!

58

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Да не би да си въобразява ушанката, че Украйна и Грузия ще се завърнат в "бащината къща"...

57

Анонимен

преди 8 години

В Масква може да си рипат колкото поискат, този въпрос ще си го решат в Украйна и Грузия

56

Анонимен

преди 8 години

То е ясно че повечето башибозук тук не е наясно какво представлява сегашна Украйна хахахах

55

Въпрос!

преди 8 години

Как ще реагира УСА-президента, ако Мексико бъде включено в руски военен блок и на територията на Мексико бъдат разположени ядрени ракети и стратегически бомбардировачи плюс хиляди танкове? А на американската граница се провеждат учения с милиони войници?При това Мексико е застрашена страна, половината мексиканска територия сега е в Америка.

54

Анонимен

преди 8 години

Япония сама скъса гьона на Русия в 1905 г.! Съвсем сама- нямаше никаква нужда от коалиции и други темподобни! А китай е 10-15 пъти по-силен от Япония и дебне Русия от 20 години насам! Дано да не закъсат брачушките- не искам да видя турско-китайска граница насред Урал! Определено не искам!!!

53

асака 18+

преди 8 години

80 Нема проблем, САЩ може да се пази от "руската флота" без никакъв проблем ДОКАЗВАЛИ са го многократно янките. Чудно защо обаче вие руските агенти виете на умрело когато САЩ и НАТО прави учения по руската граница. Какъв е проблема ве блядчета?

52

Konduktor ,,

преди 8 години

Maliii, kakvi Trolski Volenovi prislujnici nalazi li Dnes.bg!

51

асака 18+

преди 8 години

поговорката- късно е либе за китка точно отразява махленското ниво на руската политика, абе муньовци Украйна вече се определи КЪМ НАТО, затова беше и Майдана, затова воюват украинците за Родината си вече година с руския башибозук в Донбас. Много жертви вече има за да се връщат нещата сякаш нищо не е било, НАТО ще приеме Украйна, Грузия и всеки който пожелае протекцията на Алианса, ТОВА Е ОФИЦИАЛНАТА ПОЗИЦИЯ на НАТО! Пък рашата ако е толкова "велика" нека нападне САЩ и Европа, само да няма оххххх

50

Анонимен

преди 8 години

До 40. Те влязоха в Черно морое и целият Доналд Кук се пенсионира хахахах представям си ако минат в териториалните води на Русия хахахах

49

НФБ

преди 8 години

До АнонименПовече подводници и самолетоносачи в атлантическия океан. ..трябва да праща Русия за да пази източното крайбрежие на сащ от ДЖИХАДИСТИ. ..Руски и китайски войски на редовни учения в атлантическия океан. .

48

VVV

преди 8 години

Айде поспрете си малко с ния "новини" за Русия. Всеки ден, безприривно - кай какво бил казал, какво направил. Не дай си боже Путин да пръдне ще напишете 10 водещи новини за събитието. Явно е че изпълняване норма.

47

да живее НАТО

преди 8 години

Китай отново го начука на Путин и Русия. Преди седмица декларира че поддържа териториалната цялост на Украйна т.е. не признава анексията на Крим. Преди ден пък направиха официално заявление, че нямат никакво намерение да сключват военен съюз с Русия още повече ако той е насочен срещу трета страна. Третата страна разбира се е САЩ, който е основният търговски партньор на Китай. Силата на Сибир остана да се финансира само от Русия. Руските ура патриоти са попарени като попикано мушкато.

46

бг президента в 2025

преди 8 години

---Предупреждавам, че присъединяването на Република Македония към военния блок на ислямските държави (Турция, арабските страни, Босна и Албания), може да има катастрофални последствия за Балканите и Европа. А военните бази на Ислямския блок в Македония и военните учения по границите на България са опасни и неприемливи. Разширяването на Ислямския южно-средиземноморски алианс (съкратено I-USA) на Балканите крие огромни опасности за мира в Европа.