213

оognyanz

преди 8 години

До 274: По време на протестите срещу непосилните сметки за ток един младеж се самозапали пред скрадата на общината във Варна и загина. И той ли беше платен? Помниш ли му името? Хората излязоха, защото вече не можеха да търпят Дянковщината на ГЕРБ. А бат' ви Бойко се изнесе по терлици от Министерския съвет.

212

Алфред

преди 8 години

Доста научна фантастика има в тези твърдения :) Дисидентите са по дефиниция завършени неудачници търсещи слава.

211

Одисей 1

преди 8 години

284 който си помисли такова нещо е *** , то е невъзможно именно защото сме на Балканите а не в Алпите

210

Пламен

преди 8 години

То нашето правителство и от Катманду може да бъде свалено, а камо ли от Москва.

209

Одисей 1

преди 8 години

277 Няма такова нещо просто първия кабинет Борисов с непреклонността на дянков успя да прекара България през кризата , разбира се улесни ги и факта че бяха натрупани резерви от 10 годишния растеж от Иван Костов до ББ А историята с ЕРП-тата си беше чисто руска работа инспирирана непосредствено след неуспеха на Референдума за Белене

208

Анонимен

преди 8 години

Бойко си мислеше,че ще ни направи Швейцария на Балканите,само дето почти нищо не зависи от него :(

207

Анонимен

преди 8 години

Ех тоя вездесъщ Путин. Някои хора само кошмари сънуват с него :) А защо не коментира среднощните "разходки" на Борисов до американското посолство? След една такава "разходка" вместо да тропне по масата и да започне реформа в енергетиката (заради което бяха и масовите протести), той каза "Не мога" хвърляйки оставката си! И беше прав. Енергийната мафия до голяма степен включва близки до него и марионетката му (всъщност е спорно дали е точно негова) в президенството лица.

206

Относно 264

преди 8 години

Тоя сам си бие плюсове и си мисли, че ще излъже някой така или ще промени нещо. Колко е жалък.

205

Анонимен

преди 8 години

Путиновите *** ще навъртят извънреден надник благодарение на тази статия :D

204

селянин

преди 8 години

Къде са тръгнали със тези 120 агента руснаците бе , а пък ЦРУ си имат министър председател и правителство във София, хахахахаха.

203

Ред арми

преди 8 години

Свалянето на кабинета Борисов 1 е дирижирано не от Москва, а от некомпетентността, наглостта и задкулисието на самия Борисов, които доведоха държавата до просия

202

До България в РФ!

преди 8 години

България член на РФ, на такива национални предатели, като теб това явно е мечта, но аз мога да те уверя, даже да ти гарантирам, че това никога няма да се случи. България е с ЕС и това е така, поради факта, че желанието на повечето българи е курс Запад, а не Изток.

201

П.Петров

преди 8 години

Човек само като погледне пост 264 как за една секунда стана с 11 вота веднага разбира, че става дума за подаващи се за рубли и парче пица *** и че статията описва самата истина.

200

Анонимен

преди 8 години

До до 253: Ами *** да копаш, да видим дали ще ти дадат.

199

Анонимен

преди 8 години

"- Моля се на Бога големите началници (лидерите на ЕС и САЩ) по-бързо да се разберат и санкциите срещу Москва да бъдат отменени."

198

***

преди 8 години

*** путин си прецака най-силното оръжие - Пропагандата :D

197

Анонимен

преди 8 години

Любят ни и Русия и Запада и Турция,а ни е все сме си неоправени.Мълчим си и си траем."Не народ,а ***"

196

ognyanz

преди 8 години

Че в България се борят лобита на Русия от една страна, на Европейския съюз и САЩ от друга, ние си го знаем. Това, което все не можем да определим, е къде е нашият интерес. Кога политиците ни служат на интересите на България, а кога - на чужди интереси. Ако политиците ни служеша на България, връзките ни с Русия и със САЩ нямаше да бъдет проблем.Можем да се поучим от съседите си. Турция е член на НАТО и съюзник на САЩ, но това не и пречи да строи АЕЦ с руски реактори и да транспортира руски газ.

195

Анонимен

преди 8 години

Русия плаща за да сме зле, понеже не и играем по свирката. Добре, че не граничим с тази империя на злото щото виждате какво направиха с Украйна

194

Анонимен

преди 8 години

Някак си твърденията на френския журналист за агенти губят почва, след като собственият му президент се подслушва от Вашингтон, след като и Меркел се подслушва и след като бяха разкрити 10 американски шпиони внедрени в немското разузнаване.