156

Контра трол

преди 9 години

Понеже се нагледах как днес едни и същи защитавате путин, пеевски, цацаров и тнт утре ще пиша във фейсбук до атака и дпс колко сте негодни. Или през атака или през дпс това ще стигне до шефовете ви. Ще ви изгонят, ще намерят нови ***, а вие ще трябва да работите истинска работа :)

155

Преминаващ

преди 9 години

Ей западните....не виждате ли къде стигна света благодарение на световния жандарм-Сащ Всичко е ГМО всичко е пластмаса,думата няма тежест,само лъжи и подкупи.Ципрас се продаде за 2 дни.Какъв е тоя свят.Свят на пари и лъжи.Това са ви ценностите.Пари и Лъжи

154

Анонимен

преди 9 години

А бе, тея изсипвани от кремъл всеки ден срещу Бг не минават вече. Свърши вашето време, ***. Имахте 15 минути слава вече.

153

до 265

преди 9 години

Пак повтарям бе *** простовато. Значи запомни ! Оплюването на протестна мрежа под новините за протеста срещу цацаров. Тука ще оплюваш америка и България и ще хвалиш путлерягата.

152

Анонимен

преди 9 години

Съсвсем наскоро не една провинция,а една държава на няколко стотин километра от нас /колко е суверенна е спорно/ бе завладяна от САЩ

151

Котра Трол

преди 9 години

Като ядосаш троловете почват да си слагат всички опорни точки поред1 - Плашат с ГМО - 247 коментар2 - Сорос и тнт доста коментари3 - Опитват се да смачкат националното самочувствие на българина - 249 коментар4 - евреи - 254 коментар5 - руската империя винаги е права... Имаше коментари, че обедняваме щото не обичаме сибирския райх...

150

Платен от Кремъл

преди 9 години

Света е в не заради Путин.Путин си вдигна държавата на крака.Америка през всичкото това време наблюдаваше и се подготвяше за да спре възхода на рашъните.Няколко неуспешни хода в Украйна и Грузия,последва и Сирия,но така и не успя да ядоса братушките за да се почне това,което им трябва най-много,а именно Голяма Война с Русия.Сега започнаха да обграждат и плашат с оръжия,само и само да ядосат Сибирския Мечок...а какво ще стане,ще видим скоро.

149

до 255

преди 9 години

Съвсем на скоро русия завладя една украинска провинция само на няколко стотин километра от нас...

148

Анонимен

преди 9 години

По новините дадоха парада за националния празник на Франция. Ние просто сме смешници. С който и парад на която и държава да ни сравнят - ние просто сме смешни. Е, съжалявам че го казвам, ама е така.------Ние не парадираме ***, самомачкаме...

147

до 256

преди 9 години

Да бе от фондация "Рокфелер срещу путлеризъма и ислямизъма"

146

до 253

преди 9 години

Абе нали ти казах да ми казваш Рокфелероид вместо ***. Ти как искаш да ти викам : ***, Доганоид, Сталиноид ?

145

Анонимен

преди 9 години

"Русия представлява сериозна заплаха за сигурността" ...и за кой се пита в задачата?Този министър учил ли е география? Знае ли къде се намира Русия? Аз не виждам Русия да е обградила с военни бази някоя д-ва?

144

до 251

преди 9 години

Така е по забавно..евреите обичат игричките.Те и за това се заиграха с Урайна-Русия

143

Анонимен

преди 9 години

*** еничари,от младенческа възраст са изведени извън България,от фондация "Отворено общество".Навън главите им се пълнят с либерален бълвоч и омраза към род и родина.После ги връщат по родните им места,за да служат вярно на чичо Сам.Псувайки своя етнически произход(заради него са пратени в далечни колонии)те всячески се мъчат да бъдат върнати в новата си родина ФАЩ,като за целта националният интерес на държавата от,която по случайност произхождат,е нищо.

142

до 247

преди 9 години

В русия консумират неща много по вредни и от ГМО. Спирт от аптеката например ...

141

до 244

преди 9 години

А защо не плащат директно Ротшилд и Рокфелер ми минават парите през дядо сорос ? Данъци от заплатите на троловете ли крият :D И ЗАЩО ако парите идват от тях ме наричаш ***, а не примерно Ротшилдоид или Рокфелероид ? По яко звучи.

140

0т 241 до 248

преди 9 години

Кой си избра цацата бе шилев?

139

еврейски тролчета

преди 9 години

Ся като влезе в сила ТТИП или каквото е там ....и напълнят земите ни и магазините с Гмо пак ли Путин ще е виновен.Защото аз знам,че в Русия Гмо е забранено.После кой ще вините когато децата ви започнат да *** от неизвестни болести?

138

до 242

преди 9 години

Брех брех брех.... Дядо ви сорос на 85 години с богатство 24 милиарда е по-могъщ от хилядолетния съветски сибирски райх на путин. Егаати.

137

до 241

преди 9 години

Айде не ме баламосвай. До сега четох дружката ти профила Schilo от дир бг. Профил който целодневно защитава Путин се беше захванал да защитава Цацаратурата. Или ако не сте заедно сега значи пък, че Путин има 2 ферми за *** ? Една атакистка и една депесарска ?