86

Капанар

преди 8 години

До не си в часТи не си в час, средната заплата е около 800 лв.

85

2 шилинга

преди 8 години

До не си в часДобре де, за какво да им дават повече от 450 лв. след като реално не вършат работа дори и за толкова?

84

555

преди 8 години

Какъвито и варианти да се разиграват, разултатът е ясен - яко обедняване на гърчолята! Отделно те заслужиха презрението на цяла Европа.

83

V. Katsolanis

преди 8 години

До Византийски Господарbravo , samo ce vulgarite sa mongoli , turcite sa tatari . me lene Vassilis , pos se lene ?

82

не си в час

преди 8 години

До красква средна заплата от 500 долара те гони , къде в София ???я излез от софия и виж как дават на хората по 450 лв средно

81

Византийски Господар

преди 8 години

Елада винаги е била в Европа! Самата Европа е Елада-име, много преди разните германски,готски и др. подобни варварски племена да приемат цивилизацията.А вие вулгаре ви е отредена ролята да слушате и да слугувате! Колкото и да скачате няма да прескочите себе си - продажно татарско племе, прецапало случайно Дунаса!

80

Nikos

преди 8 години

До Кирил СофийскиНещо си много нервен бе, момче. По- ведро гледай на живота. И на българите, постоянно ви спират парите от ЕС, защото само ги крадете.

79

Кирил Софийски

преди 8 години

До ПупакисКакъв интерес защитавате ?!?! Просите още пари ! Мъже !

78

решението

преди 8 години

Проблемът с гърците беше, че европейците ги смятаха за "бели" хора, т.е. честни, почтени, хора, които си връщат заемите - а се оказа, че те влязоха в ЕС и еврозоната с подправени документи, кредитите за инвестиции ги изядоха и изпиха, излъгаха, че ще правят реформи и т.н. - с две думи правеха точно като ц....те у нас. Гърците не са европейци и това създаде целия този гигантски проблем със заемите. Но Европа вече разбра, че са ц...ни и сега се отнася с тях като с ц....ни. Това е решението!

77

Пупакис

преди 8 години

България взе най- лошото от ЕС и затова е провалена страна с разпаднало се общество. Гърция, за разлика от България, отстоява националния си интерес, пред институциите, които да я съсипят и да я направят като България.

76

Кирил Софийски

преди 8 години

До AeonДа плана не е Германски ! 11 държави от ЕС не желаят повече да се занимават с Византийци, още повече пък и да ги хрантутят !

75

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСеди гладен ,щото ЕС вместо да помага тук , храни бездънната ви византийска каца ! Цяла година вече занимавате ЕЪ със себе си и ни убеждавате ,че видите ли оно требвало да ви хрантутиме, че сте големи убавци ! *** !

74

крас

преди 8 години

До АнонименСредната заплата в България е 500 долара,а в Русия е 400 долара. 900 долара може да е само в Москва. Но ако срявняваме паритет на покупателната способност, със средна заплата от София можеш да си купиш с 10% повече,отколкото със средна заплата в Москва. Отделно климатът в Раша знаете какъв е. Биеме ги отвсякъде,но защо точно с тия *** трябва да се сравняваме,а не с белите държави?

73

Nikos

преди 8 години

До Кирил СофийскиЗа пари ревете само българите- заплатите ви били ниски, всичко ви било много скъпо... Ами ниски са ви заплатите защото нищо не произвеждате. Искате ви дават ей така, наготово. Ама то не става, ако ще работите, както сега- по цял ден кафета- мафета и разходки с колата до мола.

72

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко дена Боцко дде 100 милиона само и само да го потупат по рамото. Е, потупаха го. А тука спорим за "лошите византийци" Лошия византиец Ципрас се потроши да се бори за народа си, а нашичкия вади и дава. Много важно, че народът му седи гладен.

71

НФБ

преди 8 години

До АнонименЗащо никой не коментира че реално сащ са по зле от гърците. .кога сащ ще си връща дълга...Русия и Китай вече се освобождават от американски акции и ценни книжа. .долара е пътник..бас на бутилка Узо...

70

до 113

преди 8 години

Предците на корабните магнати имат огромна заслуга за независимостта на Гърция от Османската Империя. Те са пренасяли с флотата си оръжия за гръцкото освободително движение и са откупили Гърция с милиарди златни динари от Султана.-Гърците са освободени от руснаците и французите. Руският флот разбива обединения османски и египетски флот, което позволява на французите да дебаркират и изтласкат османците. Другото са гръцки хитрости и мошеничества. Влязоха в ЕС и еврозоната с измама.

69

Кирил Софийски

преди 8 години

До NikosЗа разлика от византия ние сме част от ЕС ! А вие нали пред ЕС ревете за пари! Тоест и пред нас Българите ! Нали ревяхте охи и победа ! Сега що ревете за пари ?!?!

68

107

преди 8 години

До Анонимен 121Иби им майката на *** продажни кремълски. За 5 рубли и майка си продават.

67

V. Katsolanis

преди 8 години

До Nikosdobre mu kasa na tos mongol ! Apopu ise ?