77

Анонимен

преди 9 години

Кой е по-***? Олигархията или слугите й? Кой е по-алчен? Политиците или милиционерите? Кой е по-слънчасал? Платените протестъри или жандармерията?

76

st

преди 9 години

vie ste slugi na politicite hihihihihihi

75

anonimen

преди 9 години

podkrepiam 66.prav si,no ne im otarva na vlastta,4e policiata i armiata gi krepi,nezavisimo koi sa na vlast.Asega da im kajat ,kakto na nas:na kogoto ne mu iznasia-da si varvi na portala 4akat drugi.

74

БОЙКО

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯТИ НАИСТУИНА СИ УМЕН ЧОВЕК,ама простия българин по-му е лесно на беззащитни и *** да се вдига и да се прави на мъж,а за нещо сериозно хич го няма.....

73

аз

преди 9 години

И аз това предлагам - да им пратят армията да направи един кордон и да бие наред, както тези същите правеха миналата година.

72

Китов

преди 9 години

Да им теглят сега и на тях по една палка през главите и колената, както те правеха. Нали сега са протестиращи!

71

Анонимен

преди 9 години

Абе най-добрее да се приложи Грузинския вариант- 100 % подмяна на личния състава и пенсиониране при 3-та категория труд. То от тия тюфлеци файда нема

70

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

СЕГА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ДА ОРГАНИЗИРАТ КОНТРАПРОТЕСТ В ЦЯЛАТА СТРАНА ! НЕ СТИГА ЩЕ ХРАНИТЕ ПОЖАРНИКАРИ И ПОЛИЦАИ ,АМИ ЗА КАПАК НЕДОВОЛСТВАТ ВМЕСТО ДА СА БЛАГОДАРНИ ! НЕ ПРАВЕТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРОТЕСТИ ЗА ГЛУПОСТИ ОТ РОДА ,ЧЕ ДВАМА РОМИ СА СЕ СНИМАЛИ ЕДИ КЪДЕ СИ ИЛИ ЧЕ 10 РОМИ ВДИГНАЛИ ВРЯВА ,А ПРАВЕТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРОТЕСТИ ЗА СЕРИОЗНИ НЕЩА !

69

ха

преди 9 години

До кога ще ви храни народа бе търтей неграмотни?Да им се намалят заплатите на тез безделници и да почват да си плащатр осигуровките,мекерата милиционерски!

68

Гошо

преди 9 години

Що, бе, Йовчев, Орешарски и Станишев не бяха ли политици?

67

Х

преди 9 години

За първи път виждам някой на когото му осигуряват още пет години да получава заплата без почти нищо да върши да протестира.

66

Китов

преди 9 години

Хората си искат Волен обратно. Тогава им беше добре и спукваха гражданите, които им плащат заплатите от бой.Искат ама няма. България има една от най-големите (на глава от населението) и неефективни полиции в Европа. Тези пари дето ги наливат за полицейщина, по-добре да ги вкарат в образование.

65

АНОНИМЕН

преди 9 години

До varg- Не питай ,защото както им е писнало ,да хващат и пускат крадци и престъпници ,да пазят политици лилипути и умрели от страх от народната ,,любов,, така наречените управници .ще стане страшно та всички ще забравят на кой господ слугуват . Едва ли на площада са чантаджийте ?

64

Анонимен

преди 9 години

корумпирани куки на протест срещу продажни политици и парламентарни бок луци. ха-ха

63

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНали напуснахме бе, работихме по 400 ч. на месец, някои си умряха ей така за нищо. Шефовете казаха като не ви харесва вън. Е и като си заминахме какво....´´´´´Докато има *** като тебе ,всички ще страдаме !

62

Анонимен

преди 9 години

До 83И я ни светни тия защо протестират ? сумати привилегии ползват и пак недоволни

61

да

преди 9 години

Къде сте тръгнали да протестирате, бе, ***?!Нали от нашият гръб и нашите данъци си получавате заплатите. Нали на държавната бозка чакате, а ми се правите на жертви.Когато цяла година стояхте пред народното събрание (и припадахте!) за да пазите Орешарски, Местан и Волен, хич не протестирахте... Тогава ви беше лека службата, така ли?Кирчовци подкупни.

60

Анонимен

преди 9 години

От коментарите е очевидно едно нещо и то е ,че българина е *** ,завистлив и овчедушен -най-лесно е да се управлява такъв народ ,разделен ,поделен и озлобен един към друг .Като протестират учители що протестирали имали сумати ваканция ,частни уроци и в резултат неграмотни ученици ,като протестират лекари пак същата песен уу лекарска мафия в бели престилки ...щом претестират хората значи има защо -у нас на протест не излизат вече само *** и политиците и двете съсловия си живеят безметежно.

59

Анонимен

преди 9 години

Е добре де кое налага необходимоста да се водят 1-ва категория труд ? кое в работата им го налага, аз невиждам основания, а и практиката показва, че в страните, в които полицията не се ползва от подобни привилегии си върши много по-добре работата

58

Shark

преди 9 години

Чакайте бе хора, защо винаги когато някоя прослойка излезе да протестира другите ги оплюват. Това си е чиста проба разделяй и владей в действие. Полицаите са такива каквито са защото системата им го е разрешила това, а нали знаете откъде се вмирисва рибата. Вместо да използваме случа и да се обединим в общонационален протест, ние са правим мини протестчета на полицаи, лекари, учители, учени, таксиджии и т.н, от които ефекта и нулев. Вместо да се обединим ние се плюем, е, на кого помагаме????