37

55

преди 9 години

Русия е гущер,който иска да стане голям крокодил....

36

нов

преди 9 години

ами поне дайте снимки с руски оръжия-ама чак толкова да сте *** не знам-това е украински танк-ами те получават вече западни оръжия -тия *** -укрите а.......

35

Анонимен

преди 9 години

Русия дори не тряябва да има флот в Черно море !

34

шоп

преди 9 години

А защо никой нищо не казва за срещата преди месец на Меркел и Путин и Путин казва на Меркел ако искам за един ден прегазвам Украйна и съм на Полската граница и тя му отвъща сигорна съм в това и няма никаква реакция от запада камо ли от ООН

33

Болен мозък съм!!!

преди 9 години

Защо свалихте Саддам? Защо Убихте Кадафи? Защо свалихте Милашевич? Защо Развалихте СССР? Защо убихте Чаушеску? Защо свалихте Тодор Живков? Защо свалихте Янукович? Нима не Проумяхте и не разбрахте че тези народи могат да се управяват само от Диктатори??? Те разбират Демокрацията като свободия простотия убийства кражби измами??? Този който им даде Свобода им подписа смъртните присъди!!!

32

Иван

преди 9 години

До 1234Разликата е в това, че Украйна защитава границите си!

31

Анонимен

преди 9 години

до-53 Абе хора !!!?????!!!Ако беше толкова лесно за Москва да го е направила 100 пъти

30

Той е

преди 9 години

До Анонименако Русия целеше да печели някакъв конфликт,просто щеше да влезе в Украйна,и цялата тая вакханалия да е вече далечен спомен!Нямаше да си играе на мински споразумения,и прочие!Много хора забравят,че Путин беше получил пълномощия от парламента им,да влезе с войски в Украйна,по своя преценка! Но той сам се отказа от тях, три месеца по-късно!За каква намеса на Русия говорим изобщо сега?

29

Той е

преди 9 години

До Анонимен Че в Русия да не би да има война?Или за това,което става в Русия,сляпо вЕрваме на бигбрадъра задокеански?Войната си е в Украйна,те да се споразумеят за миротворци на ООН,Русия и копче няма да каже!Даже,точно в САЩ има много големи вълнения и сблъсъци - спомни си скорошните протести,заради убийствата на ***,чак гвардията викаха!Да си привикат едни миротворци,кво дават акъл на другите?

28

Анонимен

преди 9 години

Това че Русия пак ще нападне Украйна е ясно като бял ден!Още когато се прие Минското споразумение стана ясно че Русия спира за момент само да се реорганизира и да мине зимата.Само пълен *** няма да му стане ясно че Русия ако иска ВЕДНАГА може да прекрати този конфликт по простата пречина че тя е замесена и тя го финансира и въоръжава,

27

Питам сериозно!

преди 9 години

Кой от Вас е бил на война???

26

Чекист

преди 9 години

Те и от ЕС са сигурни, че всички сме българи... ама ние си го знаем, как е...

25

Анонимен

преди 9 години

И аз съм сигурен, че САЩ подпали конфликта в Украйна.

24

(-_-)

преди 9 години

Цялата патаклама беше и все още е да вкарат Русия във война... Обаче нещо не се получава, нали? Сега пък били сигурни, а преди не бяха ли?

23

Анонимен

преди 9 години

Ана Украйна им пада от небето.

22

Потешки Синдром!

преди 9 години

То и Нато доставя на Идил ама си трем нали??? А защо България доставя бойни машини на пехотата в Украйна??? И какво значи "демилитаризирано шаси" а на купола 14.7 мм Пушка и ПКТ 7.62мм си стоят??? А помислете стрелят по вас трепат децата ти майките ви бащите ви жените ви.. И вие ще траете??? Това само "Българите" го могат!!! Руснаците са Смели хора!!! Кой от вас ще си пролее кръвта за Родина мухъли???

21

Putler's boyfri

преди 9 години

В Русия няма гейове, нито един. Ей сега отивам да си направя едно бързо маникюрче и сато се върна ще ви обясня колко прекрасно се живее в земния рай, наречен Русия.

20

1234

преди 9 години

Не зная дали това, което е написано в статията, е вярно или не, но в интерес на обективността нека да попитам: нато да не би да доставя бисквити в Украйна ?

19

55

преди 9 години

Русия няма да се спре докато не стигне по суша до Крим..

18

SD

преди 9 години

До sasОпознаването е от двете бели линии и модела Т-64 .Цялата военна техника на ВСУ е с това обозначение.