57

Боби

преди 9 години

До Светлана Алексиевич1. Да има кампания за набиране на средства и доброволци. Едва ли има за наемници - за наемници трябват много по-големи пари от колкото рашките разполагат. Едвам с тия сътресения с рублата и петрола успяват да вържат бюджета.2. Сред доброволците има жертви - колко са възпоменанията дори само в опълченските медии стотици.3. РФ не доставя оръжия на опълченците или поне не им доставя МОДЕРНИ оръжия, а само еквивалентни на това което има в Украйна. Но пак доказателства няма

56

спас

преди 9 години

Светлана Алексиевич .Семантиката на името говори за ***, още повече използвайки старобългарската буква кси демон, гендер,транс гендер,дух но не свети.Но тя има право да ни събужда да учим от корена си,браво Свтлан а давай в този дух.

55

Чекист

преди 9 години

До Светлана АлексиевичА стига бе... Това наистина е ужасно което споделяте с нас. Ние сме потресени... Хвърляме руските знамена и почваме да плюем по РФ.

54

Боби

преди 9 години

До Светлана Алексиевич 75Хвърлям по едно око и на украинските медии, редовно Ройтерс пише в този сайт. До момента нито едно доказателство което може да издържи пред съда няма. Ако имаше щеше вече да е заведено дело - или от Украйна или от Про американски настроените политици и НПО в самата РФ. Имайте предвид че има много медии като Гласът на Москва и прочие които са в опозиция на Путин и дори те не си позволяват да критикуват директно - всички репортажи са препечатани от "източник" Защо???

53

спас

преди 9 години

Порошенко,стой като ромка,на магистралата а зад нея тираджия . Покрай тях минава съсед и тя му вика ,-Кво ша ми дадеш комшу за сеира. А той - аз нищо няма да ти дам ,но у дома по палам,демек по пълна програма от до.Каквото си надробила това ще ти дам.Ех велик език е Българския .Свещен език.Кога обрязания английски може да се изрази толкова светло,цветно и прекрасно.

52

Анонимен

преди 9 години

49 кой те излъга шест месеца русмаците превземаха едно летище

51

Анонимен

преди 9 години

Европа и сащ колкото и да говорят,никога няма да тръгнат срещу Русия,открито.Ще има санкции,манкции,говорене,но нищо повече.За тяхно голямо съжаление,особено на американците,Путин не е Елцин.По-възрастните знаят по време на управлението на последния какво нищо представляваше Русия.Елцин беше най-големият приятел на Клинтън..но дойде Путин и обърка сметките.А и явно те ,не са очаквали толкова бързо страната да се стабилизира.Украйна затъва в батака и няма да излезе.

50

1

преди 9 години

ПАК СМЕШКИ И ОТ ПОРОШЕНКО И ОТ СТОЛТЕНБЕРГ АКО РУСИЯ ВОДЕШЕ ВОЙНА СРЕЩУ УКРАИНА ДО СЕГА АРМИЯТА И ТРЯБВАШЕ ДА Е СТИГНАЛА ДО АНГЛИЯ А АМЕРИКОСА ДА НЕ Е СТАНАЛ ГЛАВНОКОМ. НА РСКАТА АРМИЯ ТА ЩЕ НАРЕЖДА ЧЕ СА ЗА ПСИХИЯТЪРЕПИКРИЗАТА НА ДВАМАТА

49

Боби

преди 9 години

До от Чикаго 54Попитай в личен разфговор някой професионален военен и той ще ти каже:1. В Украйна няма РЕДОВНИ руски части. Не можеш да ги скриеш от Сателит. Една ББГ(Батальонна Бойна Група) е 40-50 бронемашини и до 250 камиони и до 5000 човека персонал това се разполага на площ 2 на 4 км при почивка.2. Ако имаше Руски военни тогава ЛНР и ДНР щяха да правят МНОГОХОДОВИ операции - За това ти трябва ГЕНЩАБ и Обучени генерали и полковници с Висша ГенШабна Академия. До сега не са направили нито е

48

полигон ново село

преди 9 години

Жалкият *** така е решил - да води гадна хибридна война със зелени човечета без опознавателни знаци и масирана дезинформационна пропаганда. Ако беше решил да влезе открито с армията си в Украйна, вероятно щеше да стигне до Киев, но не му стигна размера на топките, та затова реши да я кара по този мерзавски начин.

47

спас

преди 9 години

Нали си голям хомосек ,бе шоколадов крал ,ако си във война с Русия що не и я обявиш ,еврейски страхливицо. Скоро господарите ти ,ще ти пратят изстрел в главата или във варел с киселина да се мъчиш повече по кабалата. Рус била във война с него ,ако беше Рус до сега с главата надолу.еврейско микере.

46

Анонимен

преди 9 години

Колко ли *** трябва да си, за да вярваш във вълшебния спанак, който са яли терористите, така че след пълното им обкръжение в Донецк и Луганск изведнъж се освободиха и завзвзеха толкова украйнска територия.

45

Боби

преди 9 години

До Анонимен 46Леле колко тъпо изказване. Вземи чети и след това говори.СССР в Авганистан 10 години 300 свалени самолета като модерните Су-25 са 36 и 600 свалени хеликоптери като дават 10000убити и към 5000 инвалиди. САЩ и сие в Авганистан 13+ години, 2300 убити 1700 от охранителни фирми и над 1000 от други държави от НАТО като оборудването и технологиите са с 25 години по-нови а моджахедите ползват само калашников. Загубите са секретниВ Грузия им трябваха 8 дни да приключат конфликта

44

Чекист

преди 9 години

Излезте не протест и молете ЕС да отвори врати и да приеме украинците. Порошенко без това им обеща на майдана, че от януари 2015 Украйна ще е член на ЕС... Иначе сте въздухари елементарни и нищо повече. Много напъвания и акъл по форумите и до толкова.

43

радио Ереван

преди 9 години

Порошенко прилича на някой сополанко, който се крие зад полата на майки си и се плези на другите деца. Но в края на краищата винаги отнася боя!

42

нострадамус

преди 9 години

Русия ще загуби и тази война. Както загуби и предишната.

41

Анонимен

преди 9 години

"Украйна е в истинска война с Русия!"A руснаците знаят ли?

40

от Чикаго

преди 9 години

Не мога да си обясня, що за *** трябва да си, за да вярваш на кремълската пропаганда, която се кълне, че в Украйна не действат руски войски? Самото дребноръстово фюрерче лично потвърди операцията в Крим, за която месеци преди това отричаше разпалено като комунист на разпит. Е какво повече от това? Поздрави от Чикаго!

39

БГ - не гледай тъпо!

преди 9 години

Ако беше война с Русия, Украйна отдавна нямаше да я има!

38

Анонимен

преди 9 години

Кери и Путин почти договориха бъдещата граница между Полша и Русия-изкуственото образувание Украйна ще отиде там където му е мястото-в историята...