149

Симеон до анонимен

преди 9 години

Полската дъежава е създадена 966г. Това че 1914 г е била част от Руската империя, като окупирана държава не дава право на СССР да я напада и още по-малко ги оправдава за сключения съюз с Хитлер.

148

Ах, мирът!!!

преди 9 години

Той синее в спокойните атомина незримия въздух край мен.Пърха в звънкия смях на децата нии шепти в мълчаливия ден.Тих,невидим,обгръща ме с тръпкатана уханната моя земя,тъй отдавна забравила стъпкитена смъртта и вкуса на дима.Ах,мирът-благодатният,днешният.Мир-със кървави мъки ръден.Мир-за който едва ли се сещаме.С колко много войни е платен...---И трепти на ветреца от ласкатакато смях на дете,като вик,като цвете,поникнало в каскатана отдавна загинал войник......Слава на Русия!!

147

Пентагонов

преди 9 години

До 187Гледахме парада на ливадата пред Пентагона на плазма ,но само няколко гарги се уплашиха и излетяха,ние си знаем силата и не се плашим от неуспешни прототипи като Амрата.

146

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

Да затворят границите. И да ни стимулират да се плодим. За целта да спират тока. Бързичко ще станем 10 милиона. Гаранция. Инак изчезваме до век. Защото българите в чужбина ще се претопят. Нали се сещате. Това разбира се го казвам полунашега полунасериозно. Но опасността от изчезване си е напълно реална.

145

Чекист

преди 9 години

Пичове, бях на парада. Невероятно е. С днем победы! Пожелавам на всеки поне веднъж да го посети.

144

Анонимен

преди 9 години

Малеее, колко комплекси има да избива тази увредена нация! Май и това поколение ще е загубено за тях!

143

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Русия показа, че няма да остави света в лапите на световния еврейски псевдоелит !Всички слуги на Новия световен ред ще трябва да внимават в картинката от тук нататък !

142

Симеон до zeus

преди 9 години

До 1989г и аше изходни визи от България. Това ти отговаря на въпроса защо сме били близо 9 милиона, а сега сме около 7милиона.

141

Анонимен

преди 9 години

До Симеон до брейПакта Рибентроп-***...Знаеш ли каква част от Полша окупира СССР ? Точно до границата между царска Русия и Прусия от 1914г. Само като исторически факт , Полша през 1914 не е съществувала на картата.

140

az

преди 9 години

Za razlika ot nas, rusnazite imat president.

139

Анонимен

преди 9 години

Рядко чета коментарите,но като ги чета се убеждавам че има много кухи парчета!Без значение дали си русофил или русофоб,да твърдиш че Русия не е показало нищо особено на парада означава че си с елементарна военна култура и че си нямаш абсолютно никаква представа от оръжия и военна техника!Няма лошо да си фоб,но поне четете и се ограмотявайте,че ставате смешни!Инъче браво на Руснаците за грандиозния парад,найстина показаха военба мощ!

138

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

Китайките са жълти бе колега. Виж бяла рускиня и германка е друго нещо. Вчера даваха за нашенец дето печели втори път конкурс по танци във Виетнам. Виетнамските му партньорки много хубавички. А дано се разпише ....;))))

137

Анонимен

преди 9 години

Американските соулджъри шмъркат кока до един и са много наточени винаги. За руските незнам. Афганистан е близо.

136

55

преди 9 години

До zeusНали беше затворен кокошарника бе ***...как няма да сме толкова ?

135

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

Те американците до 50 години ще имат изцяло роботизирана армия. Вече даже куршумите им са самонасочващи. Работят и по разни хапчета дето ставаш Супермен. И какво ли не. Но на Русия никога няма да скочат. Те се бият само срещу ***, където почти няма начин да загине техен солдат. Инак такива демонстрации ще почнат у дома.,

134

Анонимен

преди 9 години

Преглед на профилDarth PlagueisРейтинг: 4346 Неутрално 23 13:04 09 май, 2015Пиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендарии дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сияи изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата,че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насилана Русия

133

Симеон до брей

преди 9 години

Пакта Рибентроп-*** е отричан до 1989г От Съветският съюз, след което се признава от Русия. Прочети малко история, ще ти е полезна за да защитаваш окупационната армия на СССР!

132

ТОТО

преди 9 години

Ох, как искам да ме анексира някоя бяла хубава китайка, амапусто само *** *** с тоя сайт братче...

131

Пират

преди 9 години

Украйна може да влезе в какъвто и съюз си поиска като суверенна държава, това не пречи тя да има приятелски отношения с Русия. Пречи егото на една кремълска милицайска пръчка и един *** от Киев който си мисли, че в подбен съюз се влиза, за да се правиш на много голям. Това е истината, икономическа гледна точка тук няма.

130

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА някой да не би да стои пред американски комп?Щото такива няма!sent from my Chinese Thinkpad