14

FR

преди 9 години

"Правата ви свършват там, където започват правата на другите!"Ясно и точно.

13

Анонимен

преди 9 години

Единственно в България се счита, че си по-малко човек ако имаш дете. Не се учудвайте защо нацията ни е на изчезване. А забрана на деца да посещават детските площадки понеже пречат на разхвърлените там *** и паркиралите върху градинките коли няма ли да има скоро?

12

Анонимен

преди 9 години

напишете кой е хотела, така тези, които одобряват действията на хотела ще го видят като реклама и ще отидат, а тези които не ги одобряват просто ще го подминат с 200. От хотела какви притеснения имат, за да се покрият :) да не са гузни ?

11

Анонимен

преди 9 години

Пак се почна.....,

10

Анонимен

преди 9 години

Ми ако пък реве лапето, да не би някой да е длъжен да го слуша? Аз на почивка ли отивам, или да ми надуват главата! Правата ви свършват там, където започват правата на другите! И гостите на хотела имат право да хапват спокойно!

9

Анонимен

преди 9 години

Но иначе няма проблем в хотелските ресторанти пияни и надрусани руснаци, германци и румънци да се бият като животни за храна, да идват по гол г*з и джапанки и да викат и лаят като разгонени бикове докато хората се хранят. Но бебето в количка разбира се пречи най-много.

8

Анонимен

преди 9 години

Сега кифлите ще се организират във Фийсбук и ще окупират кръчмите и хотелите. Може и да покърмят, докато чакат шопската салата.

7

Grom

преди 9 години

Тук съм съгласен - ако им се е паднало ревливо и гласовито бебе, което на шест месеца има и изнервящи колики, то не сме длъжни 50 души в ресторанта да слушаме и търпим кротко!

6

Подкрепям 1

преди 9 години

Чак пък и гавра как го решихте, че е гавра та го написахте! Айде леко, вече в последно време си мислят, че като изтропат по едно бебе всичко им е позволено и като размятат пеленачето си мислят, че то е като свободен билет да всичко и навсякъде!

5

Анонимен

преди 9 години

Сами си го направиха кърмачките.не ги искат вече никъде.хахаха

4

:)

преди 9 години

Очаквайте жалба от шофьор на ТИР, който не допуснали с камиона в чалготеката, а той искал да си наглежда стоката, докато пие пърцуца и муа пръжки с лук.Важното е, да не мислите за кредитите, които взимат, за тока, за кофти пътищата, за престъпността и т.н. Най-важното в държавата е, че някаква овц... госпожа не и я помолили учтиво да използва стаята за кърмене, за да не кърми бебето на центъра на МОЛ-а !

3

Анонимен

преди 9 години

Но ако бяха група мъртво пияни чалгари нямаше да има проблем.

2

Анонимен

преди 9 години

Юруш по кръчмите с бебетата!

1

Анонимен

преди 9 години

Не знам защо хората си мислят, че всичко им е разрешено и единствено те са важните?А останалите хора в ресторанта?