158

Анонимен

преди 9 години

До офсоросоид = трав-ит

157

Анонимен

преди 9 години

А на въпроса за турците в България руските слуги срамежливо мълчат. Имат ли право да си направят референдум за излизане от България или не? Кажете си го. Нали Турция е новия ви съюзник.

156

Анонимен

преди 9 години

До Василев: Спокойно Василев, ще я дърпаме към Кончита Вурст. Прочете ли днес, че в Белия Дом вече имат тоалетна за триполови.

155

Анонимен

преди 9 години

Значи украинските войници нямат дух, страхливи са, некадърни са. А руските шахтьори са супер войници. Странна работа. Тия шахтьори в коя армия са служили? Кой ги е обучавал? Да не би да служили в прехвалената руска армия ? Или в същата тази украинска армия?

154

Анонимен

преди 9 години

Путин с нетърпение чака доставките на американско оръжие за Украйна. Тогава ще има повод да я окупира цялата.

153

_|_

преди 9 години

Да бе, ясно! Разбрахме.. Русия е виновна за всичко! САЩ само искат да направят живота на хората по-добър.. Айде айде наздравееее!

152

Анонимен

преди 9 години

A be Vasilev che se zadavich v zlobata si ei.dichai dalboko..

151

?

преди 9 години

А на снимката имаше БМП?

150

оф

преди 9 години

До иван иваноф...надявам се *** не е била учителка по бел...и как, ако не с експлойт на системата под формата на частни уроци маминка купи два апартамента!? Или е била палава с когото трябва...!? ;)

149

Анонимен

преди 9 години

До Василев: Да поглеждам динамиката на населението и след 1989г има една стремглава крива надолу. То се вижда кой изяжда залъка

148

До 9

преди 9 години

Разстояние между САЩ и Русия по-малко от 4 километра

147

Анонимен

преди 9 години

До до 212 от славянинПротиворечиш си сам. Нали са надъхани фашисти, бандеровци, зверове. А пък в същото време нямали дух. Как няма да са мотивирани като защитават родината си? Хайде бе, тия приказки ги разправяй на господаря си.Путин причини огромно зло на руснаците. Спечели им поредния враг, който люто ще ги мрази вече. А бяха братски народи. Всенародната подкрепа за Путин е мит. Руснаците открито недоволстват вече.

146

iwan.iwanow

преди 9 години

До ВасилевНе знам колко си запознат ама по времето на комунизма майка ми с учителска заплата купи два апартамента за нас и за сестра ми! Сега по времето на демокрацията можеш ли да го направиш? И ти платено говедце дето няма връзка с главния си мозък я ми кажи България преди имаше армия и граници а сега какво има? И кой разграби всичко които нашите родители построиха? И колко ли ветрогенераторни паркове има чичо ти Боко? Кака ти Мегленка подписа за затваряна на блоковете на Аеца! Благодари и!

145

оф

преди 9 години

До Василев+1

144

Анонимен

преди 9 години

До Василев. Добре де от 7 на 9млн. А за последните 25 г, каква е тенденцията? А смъртността от глава на населението колко е? А нещо да кажеш за доходите, дето страни от третия свят са пред нас в класацията?

143

Анонимен

преди 9 години

До Анонименот къде знаеш?

142

Анонимен

преди 9 години

До РумбоЧовече, ти не си добре с главата. Хората не искат война. Но ако се стигне до война, Русия няма никакви шансове. Поражението и е въпрос на няколко седмици. Огромно е превъзходството на цивилизования свят над Русия. Количествено и особено качествено. Дори руските военни експерти го признават. Затова и *** Путин непрекъснато бълнува за ядрени бомби. Това е единствения му коз. Само че радиоактивният облак ще изпепели и Русия.

141

9

преди 9 години

САЩ от 10000 километра стоят до границата им после се чудят защо Руснаците се предвижват до своята.58576

140

до 212 от славянин

преди 9 години

Логично е - тази редовна украинска армия е с толкова ''висок боен дух'', че и стадо диви прасета ще я разпердушини!

139

Румбо

преди 9 години

Съвсем са паднали духом американците!Тоя път говорят за поражение още преди да е почнала офанзивата!Да си спомним как беше досега:През септември имаше голямо настъпление на ВСУ,което завърши със сериозни загуби,оформили сегашната територия на ДНР и ЛНР.През януари-февруари мощната атака доведе до още по-голям разгром и ако не бяха Меркел и Оланд,кой знае до къде щеше да се стигне!Сега в Украйна готвят майско настъпление,но понеже сами не си вярват,го представят за руска офанзива!