75

citizen

преди 9 години

"В този проект работиха в различно време повече от 3 000 човека!"А сега колко работят?

74

citizen

преди 9 години

Обаче девалвацията на рублата яко удари русофилската пропаганда. Щом парите има стигат само за *** от нивото на "зеус" и "членска карта номер 7", значи положението е много зле.

73

Членска карта №7

преди 9 години

До citizenПоследен опит да налея малко знание в празната ти капацина!В последните 3 години в ЛукОйл се построи нова модерна, френска линия за дълбока преработка на нефта... В този проект работиха в различно време повече от 3 000 човека! Но този проект не е обект на медийно внимание, щото не е политкоректно... Хайде, бягай да пасеш, несретнико!

72

Анонимен

преди 9 години

Дозина F-15 и няколко машини , ще демонстрират сигурност в региона. СМЯХ!

71

citizen

преди 9 години

Какво да те заговарям бе ***. Само заради идиотското ти мнение за "3000000000 инвестиции и ... работни места" трябва да бъдеш баннат във цялата галактика за тъпота.

70

Анонимен

преди 9 години

Всички русофили са гнусни ***, които работят против свободата ни.

69

Анонимен

преди 9 години

Добре, в НАТО сме, няма как. Обаче защо тази военна техника остава в Бг след ученията? Така се превръщаме в окупирана страна.

68

Анонимен

преди 9 години

А защо няма представители на Европа. Или ние сме 51 щат на америка. Нека главнокомандващата да обясни, нали сме членки на нато, а не на сащ.

67

ЗЕМЯТА НА БОТЕВ

преди 9 години

и ЛЕВСКИотново е робска земя,Балканът хайдушките песниотново размирно запя.Кой люби народа поробени пази завета великзавета на Левски бунтовен,при нас нека дойде войник!Народната мъка разпалив сърца ни нестихващ пожар;затуй сме ний знаме развяли,тъй както развял го Чавдар.С Ботевски пламък в душата,на Левски с духа несломим,ний търсим в борбата разплатаи робски вериги рушим.Министри продават народа,палачи бесилки коват;да вдигнем народа в тревога,избитите жертви зоват.

66

Анонимен

преди 9 години

Тези машини са против българите за потдържане на окупацията .. Тези отпадъчни железа не могат да се бият с руска армия..

65

Анонимен

преди 9 години

Ами къде са прехвалените абрамси. Бантустанците пак се радват на скапаните американски железа, които нямат и застрахователна стойност.Причината на не дойдат абрамсите, е че тези 80 тонни железа, няма самолет който да ги вдигне. Само руските могат да ги товарят.

64

Анонимен

преди 9 години

Много са смели натовските женчовци, ама не знаят че са под мушката на точните искандери. С грешка от 1 метър. И в *** ще ги намери.

63

zeus

преди 9 години

До citizenТи малко си противоречиш, нали сме член на ЕС и НАТО, как така руснаци се разпореждат в Росенец? Както вече казах Лук България е собственост на Лук Холандия, който път е 100 процента собственост на HVS. HVS е спобственост на банки, свързани с Роршилд. Който иска нека вярва, че Лук Българияп е руски, но реално е на новите ни "братя" и именно те ни дерат кожите в момента.

62

Д-р Обонго

преди 9 години

Миризмата на накъкани русофилчета витае над източна Европа... :)))

61

citizen

преди 9 години

Абе, членска карта номер 7, зеусче. *** прости.В лукойл, през 90-те работиха около 14000 души. Сега са под 2000, около 1500 без свързаните фирми.Инвестициите са кухи, чрез тях само си надуват капитала.Над 10 миларда загуби от неплащане на данък печалба. Незнайно колко миаларда загуби от контрабанда през пристанище "Росенец" където руснаците са забранили на български граничари да стъпват.Да продължавам ли?

60

Анонимен

преди 9 години

Путин съсипа Русия - скоро ще го гонят с тояги!

59

До 125

преди 9 години

Кой подарява пръстен на жена си за "100 бона" с диаманти, за да си вдига егото? Дай пак да си говорим кой в ***? Уникален пример. Благодаря, тук ми показа, че по-нататъшни спорове с теб са безпредметни. Изобщо няма да ти обяснявам кое, какво и защо. Лек ден

58

нaционaль

преди 9 години

Тaм където е стъпил aмерикaнският ботуш след товa новите нaзнaчени упрaвители под формaтa нa ИД и други режaт глaви и екзекутирaт децa!Соросоиднaтa и Нaтовскaтa утaйкa във форумa, товa зa вaс може дa е нормaлно и дa искaте вaшият врaт дa бъде посечен, но ние не!!!

57

Членска карта №7

преди 9 години

до 111С 3 000 000 000 инвестиция на ЛукОйл имаше около 2 000 работни места за близо 3 години... Какво изградиха западните ни партньори!?? Дори американските ТЕЦ-ове изградиха с помощта на турска фирма, а не българска!

56

zeus

преди 9 години

До citizenАко малко поровиш из Нета ще разбереш, че Лукоил е собственост на холандската HVS, която от своя страна е собственост на банки, свързани с Ротшилд ;)