31

Анонимен

преди 9 години

Македония е създадена по нареждане на Русия.Значи Русия ви отцепва жива плът, земя и хора, а вие се радвате, когато Русия заграбва чужди земи???????????????

30

_|_

преди 9 години

300 хиляди татари, повечето много бедни.. Обаче имат телевизия!? Кой добър човек плаща да им промиват мозъците?

29

Анонимен

преди 9 години

Ей това е руснака! Заграбва чужди земи, с чужди народи и после им забранява да говорят на езика си. И после фашистите се радват колко голяма била станала Русия!И на българите в Русия в миналото им е било забранено да се наричат българи. От 6 милиона българи в Русия, днес има само няколко десетки хиляди. Насилствено претопяване. А българина продължава да стои на колене пред руснака и да му целува краката!

28

аз

преди 9 години

До Анонимен 37 Телевизията на продажника приканва към бунтове, открито пропагандира чужди интереси и призовава към война . Между другото, как би коментирал *** като теб статията на продажника от вестник "Демокрация" ?

27

ИСТИНАТА Е друга

преди 9 години

Въпросната телевизия е призовавала младите татари към джихад в Сирия---Защо не пишете истината???? Даже е рекламрала маршрутите и хотелите в Турция,откъдето могат да заминат за Сирия......Пак исползвате метода на дезинформацията. Даже немското електронното издание на "Шпигел" е било тревога за разпостраняване на джихадиска пропаганда от въпросната телевизия.Та това са фактите господа "свободни" журналисти.....................

26

trol

преди 9 години

До за 28Лъжа , долна и гнусна , каквито сте и вие продажниците и безродниците, работещи за проруските интереси .

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"По тази логика САЩ и Канада са на индианците, Австралия е на аборигените, Гибралтар е на испанците."А Испания е на арабите по твоята логика.

24

аз

преди 9 години

До такаПо твоята логика трябва незабавно да се спре излъчването и на телевизията на руския агент Болен Сидеров , така ли ?

23

джуджето фашист

преди 9 години

Демокрацията на джуджето е това ! Най-великата форма на демокрация в света, култ към джуждето престъпник и фашист ! Хвала !

22

Анонимен

преди 9 години

"Кримските татари са за Русия, а отделни платени отвън агенти естествено са спрени."Невъзможно. Ти ще бъдеш ли ЗА този, който е изгорил жив баща ти, изнасилил е ***, взел ти е нивата, къщата и те е пратил на заточение в Сибир?

21

Анонимен

преди 9 години

Абе, защо референдума го направи Русия, а не Украйна? :))))

20

Елемаг

преди 9 години

Аууу, няма новини на майчин език.Ще вземем да заплачем.Я руския орган за наблюдение на медиите да дойде и насам, да оправи новините на турски.После може спокойно да продължи с реалитита.Като почне от готварските простотии, та до капките вода!!!Не вярвам на нормалния човек в България, да му липсва нещо от гореизброеното!!

19

Анонимен

преди 9 години

"Няма кой да се цуни-гуни с кримското ДПС. Колко недемократично!"Само дето Крим си е на кримските татари, а не на руснаците.

18

до 15

преди 9 години

"а примерно във Франция,Великобритания,САЩ изобщо няма независими телевизии на арабските и африканските,пакистанските,индийските,мексиканските и афроамериканските малцинства съответно в тези страни?"Ти май не си ходил във Франция и Великобритания...................Кажи ми кои са имената на местните независими арабски,пакистански,индийски телевизии във Франция и Великобритания,моля,че не мога да се сетя,а и всички да разберем и да знаем?

17

Анонимен

преди 9 години

Нали Русия казваше, че с 95% са спечелили референдума за анексиране на Крим? Това означава, че всички кримски татари би трябвало да са гласували ЗА. Обаче по едно време се появи и лидера на кримските татари и каза, че това не е вярно. Все едно нормални българи да гласуват за присъединяване на България към Турция!!! Това никога няма да го направят!!!Сега пък им спират телевизията и радиото. Нещата все повече избледняват и все повече започват да си личат престъпленията на Русия.

16

Златен лъв

преди 9 години

Няма кой да се цуни-гуни с кримското ДПС. Колко недемократично!

15

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Не, няма да се изненадам, че говориш простотии. Ти винаги си говориш простотии, защо да се изненадвам.

14

Анонимен

преди 9 години

никоя световна сила няма да позволи на нейна територия да се провеждат активни мероприятия на чужди разузнавания, в т.ч. промиване на мозъци с тенденциозни телевизии и радио, проповеди и вербовки на чужди агенти и подривна дейност на НПО финансирани от враждебни сили. Крим е руска територия и като такава ще спазва руските закони. който не му харесва, да дойде да види какъв *** стана тук, благодарение на *** и еврогейовете и хамериканците! пък джуджетата са русофобите всъщност !!!

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"а примерно във Франция,Великобритания,САЩ изобщо няма независими телевизии на арабските и африканските,пакистанските,индийските,мексиканските и афроамериканските малцинства съответно в тези страни?"Ти май не си ходил във Франция и Великобритания.

12

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Дали някой ще се изненада, ако кажа, че Западът плаща на кримските татари да рушат мира в Крим ?