116

пияни тикви

преди 9 години

ПУТИН Е ФАШИЗОИДЕН *** НА ТОКЧЕТА

115

:)

преди 9 години

Канадските спец части са едни от най-страховитите легионери, които изправят косата на всеки фашистит само като се спомене името им. Но селски момчетии като вас откъде да знаят. Яжте си пицата и си пийте линонадата ***.

114

.......

преди 9 години

Другарката Гей волен сидеров да си ходи в Москва! Не искаме джавкащи *** в Родината.

113

чичо доктор

преди 9 години

Ваще мозъци отдавна са изфирясали . Какво да им промиват ?

112

Голямата пералня

преди 9 години

започва, ще ни промиват мозъци.

111

Тоди

преди 9 години

Ха ха ха пропагандни канали от ЕС, смешници.Никой НЕ може да победи истината, каквото и да правят, каквато и пропаганда да водят, а тя истината НЕ е със ЕС, и с краварите....а тя истината е непобедима !! Мъчат се по всевъзможен начин да промиват мозъците на хората по света, и те да не могат да видят какво правят англосаксонците, но няма да успеят....

110

Анонимен

преди 9 години

Взима да отича жалкия "бизнес" на троловете и клепането цял ден пред монитора с цел спамене под "правилните новини",щедро спонсорирано от бялата Златка с умопомрачителните 0.2-0.3 ст. на пост и безкрайно препускане в слагане на + и -...

109

Анонимен

преди 9 години

Същата работа е и сруската армия събрана в 20-на танка, представям си каква смрад е вътре от тея кирливи ***.

108

Анонимен

преди 9 години

Канадската армия събрана в три Икаруса е наистина страховита :)

107

хаха

преди 9 години

Троловете на болен лидеров си скъсват панталоните от напъни да ни убедят колко са прости! Момчета, за парче пица ли бе ?

106

Брюксел

преди 9 години

Ще продължаваме да лъжем и мажем, даже ще изкараме че *** си слага BOTOX.

105

Анонимен

преди 9 години

Дъртите *** от Брюксел се учат от Гьобелс. И досега лъжат жестоко за случващото се, какво ли още ще избълват зловонните им уста?

104

Членска карта 007

преди 9 години

Петролеца пада стремително надолу и опорните точки на троловете стават все по-ниската себестойност на добивания нефт в Русия, накрая може да излезе че себестойността е нулева, а да се чуди човек що плащаме толкова много за бензини и газове...

103

НФБ

преди 9 години

До АнонименЗапада защо не осъзнава че една медийна война има и д уговорим лице. .Русия може да се обърне към милионите емигранти живели в Европа. .арабите от магреба. .във Франция са над 7 милиона .мнозинство са в Лион. .Марсилия. .турската диаспора в германия е над 5 милиона. ..основание и възможност да се разбунят. ..това е безумие..Европа се хвана със сащ на една война която е много опасна. .

102

Анонимен

преди 9 години

ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ,ЩЕ СЕ ПОЯВИ НОВ ПРОБЛЕМ И ЩЕ ЗАБРАВЯТ ЗА УКРАИНА И РУСИЯ ! ДЕЙСТВИЯТА НА ЕС И АМЕРИКА СА ЖМЕЛ, КОЛКОТО ДА ЗАМАЖАТ ОЧИТЕ НА УКРАИНА! ЕС И АМЕРИКА ЗНАЯТ ЧЕ РУСИЯ НЯМА ДА ОТСТЪПИ И ЧАКАТ НЕЩО НОВО С КОЕТО ДА СЕ ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ УКРАИНА! ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НЯМА! СКОРО ЕВРОПА ЩЕ СЕ ВДИГНЕ НА БУНТ СРЕЩУ САНКЦИИТЕ С РУСИЯ И ЕС ЩЕ БЪДАТ ПРИНУДЕНИ ДА ГИ АНУЛИРАТ ИЛИ АМЕРИКА ДА НИ ПЛАЩА ЗАГУБИТЕ,НАЛИ СА БОГАТИ, НАЛИ СА ЛИДЕРИ? ДОСТА СОЛЕНА ЩЕ ИМ ИЗЛЕЗЕ СМЕТКАТА НА ЦЯЛА ЕВРОПА !

101

Анонимен

преди 9 години

От тук нататък може да очаквате изобилие на минусчета пред про съетските коментари...

100

Анонимен

преди 9 години

Пропагандния отдел тепърва се включва, досега беше само *** с колхозниците. Язък за хвърлените копейки.

99

me

преди 9 години

Мда, те руските канали понеже разполагат с бюджет от около 15млрд. на година. Толкова са смешни тия вопли срещу руските канали. Хората не са ***, когато някой им предложи алтернативна гледна точка, ако е поднесена смислено, ще я гледат. Защото вече толкова ни е писнало от европейската пропаганда, че я игнорираме без дори да се замислим. Статия за Дойче Веле за протеста във Франкфурт - бил падение на протестирането (WTF?), вместо да е красив и с въображение (WTF^2) Айде няма нужда.

98

Анонимен

преди 9 години

***, не чувам достатъчно рев .

97

Анонимен

преди 9 години

***, стегнахте ли партенките за тролската война ?