169

Анонимен

преди 9 години

ZASHTO NE SPITE?

168

Ганка

преди 9 години

"Настроенията в Русия срещу САЩ са по-силни и от времето на СССР"АМИ ТО НЕ Е САМО В РУСИЯ ....... в целия свет е така

167

Тони Кутев

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ 360Недей да спиш по време на тролене,че ще ти резна от надника !

166

Анонимен

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВАма ти май само copy/paste правиш :), днес може и 200 рубли да заработиш (за 5 хляба)

165

Анонимен

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВТе от колко години "започват" да търгуват с националните валути, на кой му е притрябвала въшливата рубла ?

164

Анонимен

преди 9 години

"Дори закусвалните "МакДоналдс", дълго време олицетворение на руската мечта за Запада, станаха жертва на нападки през есента заради неспазване на здравословните норми."Ами в Азия по това време гръмна скандал, след като доказаха с видео как си препакетират месо с изтекъл срок на годност. Не знам какви "ярки символои" и американски мечти са ви в главите, но това е недопустимо по здравните стандарти.

163

Анонимен

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВНали затова си тук, да ни учиш. Мързелива ***, ако вършехте толкова работа колкото време прекарвате по форумите,чравни нямаше да имате, ама е по-лесно така легнал с таблета и срещи Хамерика :)

162

Too late US bastards

преди 9 години

Koi ni sra v gastite , v amerikanskite ni gashti ????

161

Анонимен

преди 9 години

*** вън от България

160

бг

преди 9 години

Защото евреите завзеха напълно властта в САЩ.

159

Анонимен

преди 9 години

Те настроенията срещу САЩ ,в цял свят са по-силни и от времето на СССР !!! Що ли така ??

158

От Америка

преди 9 години

Без руската любов сме загубени, моля ви се обичайте ни мили руснаци!

157

Пояснение

преди 9 години

Ама тия много нагли, бе! След всичкото зло което направиха по света, след цялата помия и омраза която изляха върху Русия и Путин, след санкциите, след като разбуниха Украйна и я въвлякоха в гражданска война даже претендират руснаците да ги обичат! Те да се благодарят, че още не са полетели към тях тополките щото това заслужават.

156

...

преди 9 години

До Анонимен 293Присмял с хърбел на щърбел. Общо - взето сте един дол дренки и двата лагера плювачи.

155

Prayer

преди 9 години

Който е глупав още не е разбрал, че САЩ са много по- страшна опасност за света и много по- страшна диктатура от бившия СССР! Всичко беше обречено вече и нямаше надежда за спасение от новия Биг Брадър, когато Русия отново се отърси от развалините докарани от нейни и западни политици. Озъби се и изрева и мишоците се изпокриха.Подкрепи Боже истинската Русия, за да спасиш нашия свят!

154

...

преди 9 години

Гледам най - коментираните новини са свързани с Русия. И русофили, и русофоби явно сте заинтересовани повече от Русия, отколкото от положението в собствената си родина.Пълни ***.

153

Анонимен

преди 9 години

До >>>разбирам те, не е леко да миеш *** за 1500 долара. да, в България се хвалиш, че си успял и взимаш 1500 долра заплата - сельовците цъкат и се кокорят - но там в америка си по презрян и от най-черния *** и от най-*** пуерториканец. попиши си тук, да ти олекне.

152

Анонимен

преди 9 години

SAMO OTREPKITE,KOITO SA PROPITI OT ZAPADNATA LUBOV,ZNAETE KATO VSEKI DEN MIESH TOALETNTE SI PROPIT OT *** IM I ZAPOCVASH DA MISLISH ,CE VECE SA SLADKI I MOGAT DA SE IADAT.VIE SI GI HAPVAITE ,NO NE GI PREDLAGAITE NA NAS.

151

Нянго

преди 9 години

До ***.И колко много преди САЩ съществува хуйлостан?И като изреждаш тези по-доле знаеш ли колко от тях са руснаци?Хуйлостан е едно зло, докъдето се докосне, само разруха остава. Поредния пример са Украинските територии окупирани от руски терористи.

150

Анонимен

преди 9 години

Измихте ли кенефите в америка, прибрахте ли се вече. Леле колко велика е тая америка, по 1000 долара заплата дават да им миеш кенефите. Айде давайте сега тук са ви пуснали за Путин да пишете и да се пените, дерзайте червеи.