56

Анонимен

преди 9 години

Краварите лъжат най-много! Затова загиват, сами са си виновни.

55

Кълка Бедринова

преди 9 години

АЗ чакам мобилизация да ми дадат пушката и да застрелям всички продажници на България-депутати, американофили, еврогейове и прочие ***!

54

До събудих се

преди 9 години

Успех приятелю!

53

Анонимен

преди 9 години

Обичам безпомощното квичене на прецаканата американска ***. Голямо дЕбалцово имаше за фашистката му хунта преди няколко дни, планът му тотално се провали и сега надава вой до небесата.

52

Анонимен

преди 9 години

А вие що излъгъхте Рисия за нато? Каквото повикало, такова се обадило!

51

до 67 събудих се

преди 9 години

Маладец. Отлично решение. България ще остане с един враг по-малко. А пък като знам, че и никога няма да се върнеш от Донбас, ще направиш и много добро за наторяването на украинската почва.

50

много ясно

преди 9 години

"***" за дето казвам истината!????*** са лъжците, които лъжат в полза на врага на България - т.е. форумните путински гномове!

49

Румбо

преди 9 години

Смешния "плач" на Кери ми напомня един факт от природата:Забележете какво представляват гнездата на гаргите-голяма топка от клечки с малък вход.Гнездото на най-крадливата птица в природата е най-защитено!Гузен негонен бяга,казва народа!Та и с американците е същата работа!Тепърва им предстоят тежки разочарования-с техните камъни, по тяхната глава!Колкото до руснаците-с какво да ги уплашат,винаги са били пияни и бедни,така или иначе....

48

Byzantine

преди 9 години

Кери , вие не лъгахте ли най - нагло целият свят ,че пещернякът Осама ви бутнал кулите, а лъсна негова снимка в имението на Буш - ухилени и двамата , не лъгахте ли , че Саддам има оръжия за масово поразяване ? Избихте над 1 500 000 заради алчноста ви !

47

непукист

преди 9 години

Има една статия на анализатор на "Форбс":"Външната политика на САЩ се управлява от *** " като накрая заключението на журналиста е ,че където ида са се намесили положението се влошава още по-вече.Та в този ред на мисли защо господина се смята за излъган ,до колкото си спомням за да оправдаят демократизирането на редица държави УСА използват всякакви полуистини и лъжи разбира се разпространявани от медийните им слуги.

46

Анонимен

преди 9 години

Когато КЕРИ се натъжи за това че са го лъгали КАМЕРОН започва да се ПЛЮНЧИ За Доказателство четете по Горна Статия Тук

45

Анонимен

преди 9 години

Sharana Putin e nalapal kukata( troika) I otturvane nyama.

44

Събудих се

преди 9 години

Зарязвам работата. Отивам утре в Руското посолство и вземам руско гражданство. Отказвам се от Българското и отивам да се бия срещу украинските фашисти. Ще подпомагам от сърце мироопазителната мисия на честните руски войски. Да живее КГБ. Да живее КПСС. Да живее Путин

43

хахахаха

преди 9 години

А кери смешника не лъже. Я кой тръгнал да говори за истина !

42

777

преди 9 години

До много ясно 56 още един *** се показа

41

Анонимен

преди 9 години

Лицемера тръгнал да "разобличава" Русия в американския сенат, заобиколен от свои хора. Накрая сигурно е получил и аплодисменти, които да покажат колко е прав... каква жалка картинка.Ще използвам една мисъл на Хенри Менкел, която описва идеално американския политик:"човек, който проповядва доктрини, за които знае, че са неверни, на хора, за които знае, че се ***."

40

не толкова велик БГ

преди 9 години

Я го попитайте тоя честния кЕРИ , къде се намира златото на Украйна ...случайно да нее в хамерика...внимавай да не излъжеш..компенсирахте с него 5.5 те милиярда за преврата в Киев..

39

Бял Данъкоплатец

преди 9 години

Абе,Джони ,я кажи дали има нещо вярно в един наскоро излязъл филм,че ЦРУ е съдействало за продаване на наркотици в САЩ през '80те за да събира пари за дестабилизиране на Никарагуа????А? Че те показаха и теб в едни от документалните кадри,какъв си лицемерен хубавец и тогава.И после търси сметка на Русия,на извънземните на който щеш.*** и мръсното племе сте тва политиците,а американските евреи политици са мършата на света.

38

Stonewall Jackson

преди 9 години

Плачът на Краваря от Фашингтон .

37

много ясно

преди 9 години

Че Русия лъже е най-малкото, Русия напада държави и избива безчет невинни хора! Досега само зло сме видяли от тая сатанинска държава, САМО! Дано е проклета, амин!