89

1872

преди 9 години

Само си направте сметка , по това време за обир на Царската хазна наказанието било със смърт а за източването на Държавната Хазна 1989 имам предвид Куфарчетата с пари няма и един намерен Извършител на Престъплениe

88

Анонимен

преди 9 години

dori edin Cvetanov, koito e teka da se kae Dekona na GERB ili Demona ot GERB se e iz4ervil po vreme na projekciata kato e razbral 4e zaptietata nemali podslusvatelni Iponite

87

Пешо радикала!!!

преди 9 години

Левски е бил голема работа бре!На него са кръстени градове и села,фабрики и заводи,улици и булеварди,училища и спортни клубове!Не случайно до ден днешен на жп гара Левски га спре трена минава човек и вика-"Гара Левски-ПАЗЕТЕ БАГАЖА !!!"Когато играе кръстения на Васил Левски отбор,последните 50 г стадиони улици и площади ехтят-КЗЛ КЗЛ КЗЛ!!!И се добавя едно "Оле!"за благозвучие и по-голям ефект!И така-Левски оле-сини богове!!!

86

Анонимен

преди 9 години

i kato kapak, Batkov predava Levski za da go spasi za Narodo- eto tova trebese da se iztukne u filmo, be!po-goliami filmovi *** ne beh vizdal- edin absoliutno 4algadjiiski bezkasov i vulgaren film, i pak kazvam, a Batkov predava Levski za da go spasi za narodo beee. S dumite na artist4eto:sho vi neaba maikite zurli s zurli

85

жеко

преди 9 години

тъпани, никога няма да се направи за този народ филм или книга която да показва смелоста на един велик човек, защото това може да даде идиология за подражание на революционни действия, след като мине през ситото на цензурата никога няма да имаме хубав филм с истинско отражение на действителна смелост и дързост

84

FBI

преди 9 години

Този странен Тип явно не разбира че освен Апостол Левски е участвал в Обир 1872 тоест извършител е на Престъпление , по това време Съдебната Система не е била като за Братя Галеви или Поли Пантев на остров Аруба

83

Защо ли?

преди 9 години

Защо ли "..дреме ми" на Максим Генчев? защото вече гушна паричките. Сега е момента всеки посредствен човек пипнал паричките от лесното Рашидово субсидиране да харчи , а пък кавото ще да става. И този филм е продължение на опростачването на тази измислена българска интелигенция.Пак, както някога през соца на преден план излиза ПРАВИЛНАТА ПАРТИЙНА ЛИНИЯ. По-добре без сосбтвени филми щом тук не може да се направи нещо добро!

82

Един

преди 9 години

Не мога да коментирам филма защото не съм го гледал, но като разбрах, че Левски псува вътре, няма да ходя и да го гледам. Пълна порнография е да се опитваш да направиш пари на гърба на най-светия човек и на българина и на България. Това не е да издаваш жълта преса. Явно са прекалили и са се изгаврили в българският народ. ДГД! няма да ходя да го гледам! Максим Генчев да ходи да се застреля някъде. Да ме убедят, че българинът са го събудили за революция с псувни?!?..болни хора! Супер възпитателно!

81

Анонимен

преди 9 години

Не съм гледал филма.Но има нещо гнило в реакцията на сценариста.Значи написва сценарият и получава хонорар за това.Логично е да е бил на заснемането на филма.Защо не се е противопоставил, ако снимките не са били по неговия сценарий?Взема си сценария, филмът не се осъществява и той се отказва от хонорара.Или си е траял, за да вземе парите и сега съвсем неадекватно реагира.Нагло ми звучи.

80

hm

преди 9 години

Преди всичко би трябвало да се гледа филма и чак след това да се коментира, сигурно е на 90 % че коментарите са написани от хора, които не са го гледали.Така де трябва да се докаже, че всеки разбира от всичко и най-вече, че е на всяка манджа мерудия.

79

Анонимен

преди 9 години

Така е масово по театрите, операта и оперетата. Всичко се опошлява и "новите" зрители ръкопляскат ,ако чуят някоя култова реплика от улицата. Ако има и голотии, салоните са пълни.

78

агент

преди 9 години

бе, те са го поканили да пра'и филм за Путин!

77

Анонимен

преди 9 години

Възмутително поведение на режисьора Максим Генчев. Не вярвам човек с такива реакции и позиции да е способен да направи стойностен филм за Апостола. След изявите му в ефира реших, че няма да гледам филма.

76

Анонимен

преди 9 години

филма е пълна порнография и идиотщини!

75

HEXAGON

преди 9 години

Колкото и да се опитват да потъпкват образа на Левски няма да успеят да го променят в моето съзнание , защото той е национален герой ! Мен са ме учили , че той е такъв и ще си остане такъв каквото и да се опитват да правят ! Единственото , което можете да правите е да учите децата си сами , защото очевидно е в сила опита да се изкриви представата за нашата история... Ще науча детето си на това на което са ме учили и мен , съжалявам за изгубените им средства.

74

Анонимен

преди 9 години

Слаб филм за ВЕЛИК ЧОВЕК!Г-н Генчев явно очаква, че филмът по презумпция трябва да бъде боготворен заради тематиката, но безпрекословното уважение и преклонение са привилегия само за Дякона. Не виждам защо трябва да се чувстваме виновни, че не харесваме филма.

73

местан

преди 9 години

А пък на мен ми дреме за такива бехаберни режисьори. Докопал отнякъде пара и си мисли, че може да я троши както си иска и да снима каквото си иска. А бе, въобще пълно е с полу- и завършени *** в българското кино.

72

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

По-добре лош филм, отколкото никакъв филм !Най-сигурният начин Левски да бъде забравен е като спрем да говорим и да правим филми за него.

71

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 88 номер - нищо не се гледал, те тоя не го даваха, добре че не им тегги една майна по телефона!

70

Анонимен

преди 9 години

Най-трогващо беше, когато го водеха с една каруца към бесилото и едно заптие му каза "ако не издържиш до там, дерета по пътя много" и тогава дякон Игнатий му каза "Да ти *** майката"! Залата избухна в аплодисменти! Вярно, за 3 часа и 40 минути не намери място да каже: "Ако спечеля, печеля за цял народ, ако загубя, губя само себе си", но тази псувня от устата на Апостола...Ей тая реплика отекна във вечността !